iphorum.com veya ipforum.com du sanırım ordan aç bak durum şu sabah açarsın forumu 2 saat girmezsin uçar uçmazsa hacklenir o yüzden her hafta yedek alcan yedek almayıda çok az yer veriyo mesela üstteki site veriyo
Arkadaşlar bizde bedava smf forum veriyoruz nasıl alırız diye soranlar varsa pm ile irtibata geçebilirler..
Örnek site görmek isteyenlerde Pm ile irtibata geçebilirler Tşk Ler.
smf forumdan vazgecme
arkadaşlar ben domain aldım ücretli bir forum sitesi kurmak istiyorum.Hosting ve tasarım konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.teşekkürler
deadlist war in CALL OF DUTY4 MODERN WARFARE
selam forumchu bana yardımcı olabilecegini düsünüyorum banada bir forum sitesi lazım ama ücretsiz olsun yatar kalkar dua ederım senı msn ekledım ama acmadın mesgul olabılırsın yada msn deıstırmıs olabılırsın benım msn predatory_007@hotmail.com yardımıniçin şimdiden tesekkurler
Tavsiyem phpbb forum kurmanızdır arkadaşlar... Ücretli host alıp sahip olmak gibisi yok,host veren ve cpanel sunun ücretsiz hostlarda fantastico yada ftp desteği varsa aşağıdaki dersi takip ederek phpbb3 forum kurmayı öğrenebilirsiniz. Bu arada destek için foruma üyede olursanız sevinirim.Her türlü site tasarımı,forum kurulumu hakkında yardım ederim.Link aşağıda inşallah yardımcı olur,üyeliklerinizide bekliyorum