Şimdi Ara

forum sitesi yardıımmm............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
18.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bana cok cabucak ve guzel bi forum sitesi nasıl yapabilirim solermisiniz........

• Phpbb kur.En basitidir.
  • phpnuke daha iidir bence onu kullan
  • ya phpbb nedir ben bilmiorm bole seyler anlatabilrmsnz acaba html fln karıstırmayın cok cabuk ve kolay olsun ama guzelde olsun yane
  • phpbb en çok kullanılan ve bilinen forumlardan biridir.Forum'un 1 sürü türü vardır(Phpbb,Vbulletin,İpb vs.).Vbu lletin ve İpb(İnvision Power Board) için lisans lazım.Phpbb ücretsizdir.Kullanımıda kolaydır.Sana birşey sormak istiyorum ücretli mi ücretsiz mi kurucan Onbaşı jason_caner
  • ya bak cok fazla urastıracak bisy istemiorm sadece bi forum sitesi kurmak istiorm mumkunse ucretsiz olsun ...
  • Ücretsizse phpbb için 1,000,000 tane site var.Ara googleda free phpbbb forum diye 1 sürü şey çıkar.En az reklamlı olanı seç.Orada 1 kaç yer dolduruyon.Sonra devam ediyon.Forum kuruluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    geçen ay açıldı
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    genel forum sitesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar en başta bana kıraldeyin ama bu phpbbb olayı başka en ucuz ve en iyisi hangisi
  • arkadaşlar banada hızlı türkçe bir forum sitesi açma yeri bulunyoksa yoksa

Bana bir forum sitesi açanın
    Askeri olurum ateş ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: banakıralde

arkadaşlar banada hızlı türkçe bir forum sitesi açma yeri bulunyoksa yoksa

bende var aama sıkıcıwww.bizimmekan.forumu.biz tıkla bak idare eder diyosan bağlantıya geç

• quote:

Orjinalden alıntı: ali g.

quote:

Orjinalden alıntı: banakıralde

arkadaşlar banada hızlı türkçe bir forum sitesi açma yeri bulunyoksa yoksa

bende var aama sıkıcıwww.bizimmekan.forumu.biz tıkla bak idare eder diyosan bağlantıya geç

Arkadaşım senin forum fena sayılmaz bundan bızde yapabılırmıyız yardıcı olursan sevınırm

• Ücretsiz forum istiyorsanız yeni 1 kampanya başlattım.Paylaşım Forumu'nda(www.paylasimforumu.com ) 50 adet konu açanlara bedava phpbb forum kuruyorum.FTP desteği yok.Sadece 1 reklam var o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 16 Aralık 2005, 15:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forumchu

Ücretsiz forum istiyorsanız yeni 1 kampanya başlattım.Paylaşım Forumu'nda(www.paylasimforumu.com ) 50 adet konu açanlara bedava phpbb forum kuruyorum.FTP desteği yok.Sadece 1 reklam var o kadar.

ben size ücretsiz verim arkadaşlar ne gerek var şurdan benlen bağlantıya geçin

http://www.bizimmekan.forumu.com

http://www.hip-hop.forumu.com

http://www.sohbetciler.sayfasi.com

cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 18 Aralık 2005, 0:32:19 >

• ali g sen nası vermeyi düşünüyorsun.Ben kendim kurup teslim edicem forumu.Kendimce öylesine 1 bedava forum servisi kurdum.İsteyenlere kurup vericem.Sadece 1 adet reklam bulunacak.
  • Forumda Yüzlerce Mesaj Yazıldı Biraz Araştırma Yapalım !!!
  • Arkadaşlar banada bir forum sitesi lazım . Hangi siteler ücretsiz veriyor. Yardım...
  • www.daima.guzeldir.com dan alabilirsin siteden
  • Ben veriyorum ücretsiz
  • Forumchu arkadaşım çok sağol. nasıl alabilirim senden.
  • www.phpbbturkiye.com
    www.canver.net
    www.netopsiyon.com

plus, ezportal, importal vb mod kalibrasyonları ile phpbb yi bir forum sitesi haline getirebilirsin.
    ya da nuke üzerine de güzel altarnatifleir kullanabilirsin..

İyi çalışmalar..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.