Bildirim
forum sitesine mp3 bölümü açmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kesinlikle yasal değil...hatta siten kapanabilir bile...türk telekom bu konuda baya hassas...sunucunu bile kapatabilir...bence hiç girme mp3 işine.... -
ok dostumda türkiyenin en büyük forum larından biri var bu işi yapan onlar nasıl yapıyorlar. -
valla bilemeyeceğim ama durum böyle...benim sitemi barındıran sunucunun ip si telekom tarafından banlandı...ve neden illegal mp3 idi...
tabi son karar senin -
quote:
Orjinalden alıntı: newkon
ok dostumda türkiyenin en büyük forum larından biri var bu işi yapan onlar nasıl yapıyorlar.
dostum ilk olarak bu iş kesinlikle yasal değil türktelekom işi cidiye aldı. ama illa yapmak isityorsan ingiltere yada amerkadan bir server satın ala ve buradan yayınla ozaman ancak o bölge de sana dava açıp siteni kaptıra bilirler ayrıca türk telekomda direk ıp banlayamadığında sahip olduğun ıp aralığını banlama riskini almaz çünkü birçok önemli site amareka ve ingiltere üzerinden yayın yapmakta. -
bence aç kardeş mp3 süz forummu olur nerdeyse herforumda mp3 var -
anlamadım ya o zaman neden çoğu forumda mp3 bölümü var. bu insanlar böle bişi bilmio mu ki yada nasıl hala kullanılabilio -
bende seni anlamadım -
quote:
Orjinalden alıntı: alo31
bende seni anlamadım
dedim ki madem yasak neden forumlarda var
bu arada türkçeme hayran kaldım çok açıklayıcı bi cümle kurmuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda -- 17 Ekim 2005, 15:55:56 > -
" bu mp3 tanıtım amaçlıdır, bir gün içerisinde silip orjinalini alınız" yaz... -
tt ısı sıkı tutuor... bırcok mp3 sıtesı kapandı. yakında forumlara gelıo sıra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercilless -- 17 Ekim 2005, 16:53:36 > -
bana müzik şirketlerinden devamlı uyarı geliyor yargıya gideriz diye.bende albümleri kaldırmayıp sadece uyarı yazdım.sadece metin arolat bizzat rica etti sadece onunkini kaldırdım... -
mp3 ler tanıtım amaçlıdır.24 saat sonra silmeniz gerkmektedir yaz.Bişey olmaz. -
yok öyle uyarı koyunca sorun hallolmuyor piyasanın en iyi mp3 sitelerinin sunucuları kapatıldı orada da gereken uyarıların hepsi vardı bence boşuna zaman harcama emeğine yazık olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X