Şimdi Ara

FORUM TOPLU BIRAKMA KARARI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaw siz birakin .DH 5-10 kisi ile yikilmas biri gider biri gelir bu baslik cok sacma .
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviNet
    boyle bir seyi burada tartisiliyoruz ancak, yonetimde bulunan birinin burayi okuduguna dahil bir suphem var. forumda Anket olusturma kismini bulamadim. Bilen varsa, bence Mod olmak isteyenlere yonelik bir anket duzenlesin. Bizde onayimizi verip yoneticilerin dikkatini cekelim. Kolay Gelsin.

Normal kullanıcıların anket açma izni yok maalesef...
  • bu oyuna DH ile başlayan çok oldu onu satmayacak tonlarcada üyesi var bir arkadas yukarıda yazmıs biri gider biri gelir muonlie ile ilgili site açmak sadece vakit kaybına sebep olur
    daha önce binlerceside açılmıştı unutmayalım

hadi kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

bu oyuna DH ile başlayan çok oldu onu satmayacak tonlarcada üyesi var bir arkadas yukarıda yazmıs biri gider biri gelir muonlie ile ilgili site açmak sadece vakit kaybına sebep olur
    daha önce binlerceside açılmıştı unutmayalım

hadi kolay gele

+1905
  • Tutturmuşsunuz Legend Mod Olsun diye. Adam admine pm attığı gün banlanmış. Ayrıca dikkat ettiklerim arasında en çok banlanan üyeler arasında yer alıyor. Akıl var mantık var. Bu ilk düşüncemdi.
    İkinci olarak forumu bu hale biz getirdik. Nasıl mı? 10 yaşındaki çocuk geliyor sataşıyor bizde (hani artistlik varya kanımızda) ona uyup cevap veriyoruz. Sonrasında son zamanlarda "post kasMA" tripleri başladı. Adam merakını gidermek için (iyi niyetli düşünürsek) bişey soruyor, cevap vermezden önce hemen başlıyoruz yok post kasma yok cart emte vs vs vs....

Merak eder oldum, nedir sizin forum anlayışınız. Adınızın altında yazan mesaj sayısı mı, yoksa imzanızdaki iğneleyici sözler mi?

Bu konuda son sözüm, bu tür kampanyalar boş işler. Bir ortam kafana yatmıyor ise kafana yatan yere gideceksin. Misal buranın suyu çıktı. Ne yaparsanız yapın DÜZELMEYECEKTİR.

• quote:

Orjinalden alıntı: pc-copat

Tutturmuşsunuz Legend Mod Olsun diye. Adam admine pm attığı gün banlanmış. Ayrıca dikkat ettiklerim arasında en çok banlanan üyeler arasında yer alıyor. Akıl var mantık var. Bu ilk düşüncemdi.
    İkinci olarak forumu bu hale biz getirdik. Nasıl mı? 10 yaşındaki çocuk geliyor sataşıyor bizde (hani artistlik varya kanımızda) ona uyup cevap veriyoruz. Sonrasında son zamanlarda "post kasMA" tripleri başladı. Adam merakını gidermek için (iyi niyetli düşünürsek) bişey soruyor, cevap vermezden önce hemen başlıyoruz yok post kasma yok cart emte vs vs vs....

Merak eder oldum, nedir sizin forum anlayışınız. Adınızın altında yazan mesaj sayısı mı, yoksa imzanızdaki iğneleyici sözler mi?

Bu konuda son sözüm, bu tür kampanyalar boş işler. Bir ortam kafana yatmıyor ise kafana yatan yere gideceksin. Misal buranın suyu çıktı. Ne yaparsanız yapın DÜZELMEYECEKTİR.

Bir futbol sahasinda devamli kavga oluyorsa, çözüm Futbol sahasini kapatmak değildir. Çünki o futbol sahasinda futbol izlemek isteyenlerde vardir. Tutki diger futbol sahasina vardin, oradada kavga olmayacak diye bir sey yoktur. Topic atlamdaki tek neden, yonetimdeki insanlarin dikkatini cekmek, ilgi istemekti. Bunuda saglamak amacli muonline ile devamli ilgilenen bir kac kisi mod gosterildi. Buda gayet normal. Kolay Gelsin..

• quote:

Tutturmuşsunuz Legend Mod Olsun diye. Adam admine pm attığı gün banlanmış. Ayrıca dikkat ettiklerim arasında en çok banlanan üyeler arasında yer alıyor. Akıl var mantık var. Bu ilk düşüncemdi.

• quote:

Ben Bu Adama Sonuna Kadar Katılıorum...
    Helal Olsun Kardesim Sonuna Kadar Haklısın...

• Bildigim Kadarı ile Magic_Lord Artık MU Oynamıyor.
  • Arkadaşlar,Sanırım ben moderatör olamayacağım bazı şeylerden dolayı banlarım var Daha çok kurallara uyan birisi yapmalı bu görevi bence

AgoriafabiA'yi öneriyorum
    Çünkü;Hem bilgisi var hemde seviyesi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.