Şimdi Ara

FORUM TOPLU BIRAKMA KARARI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ne zamandir forumdayiz, bu denli bir saldiri oluyor ve bu MOD yada Admin bu denlimi sahipsiz birakiyor bizi. Sahsen 1 ses 2 ses 3 ses. en azindan sesimizi toplu duyuralim, aksi halde paylasim adina burda hic bir sey kalmiyacak. Bu mesajimdan sonra, artik forumda argo veya benzeri tek 1 icerik bile gormus olursam hic bir sekilde ne konu acacam nede acilan bir konuda birine yardim edecem. Kendini bilen Herkeze Saygilar...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviNet

arkadaslar ne zamandir forumdayiz, bu denli bir saldiri oluyor ve bu MOD yada Admin bu denlimi sahipsiz birakiyor bizi. Sahsen 1 ses 2 ses 3 ses. en azindan sesimizi toplu duyuralim, aksi halde paylasim adina burda hic bir sey kalmiyacak. Bu mesajimdan sonra, artik forumda argo veya benzeri tek 1 icerik bile gormus olursam hic bir sekilde ne konu acacam nede acilan bir konuda birine yardim edecem. Kendini bilen Herkeze Saygilar...

+++++++ katılıyorum.
    bence hepimiz bir olalım bi muonline forumu açalım burayıda bırakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer_

quote:

Orjinalden alıntı: MaviNet

arkadaslar ne zamandir forumdayiz, bu denli bir saldiri oluyor ve bu MOD yada Admin bu denlimi sahipsiz birakiyor bizi. Sahsen 1 ses 2 ses 3 ses. en azindan sesimizi toplu duyuralim, aksi halde paylasim adina burda hic bir sey kalmiyacak. Bu mesajimdan sonra, artik forumda argo veya benzeri tek 1 icerik bile gormus olursam hic bir sekilde ne konu acacam nede acilan bir konuda birine yardim edecem. Kendini bilen Herkeze Saygilar...

+++++++ katılıyorum.
    bence hepimiz bir olalım bi muonline forumu açalım burayıda bırakalım
    Olur nedemek üye çok olcağını bilsem hemen açarım

• quote:

Orijinalden alıntı: By-Archil

Olur nedemek üye çok olcağını bilsem hemen açarım

Alıntıları Göster
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

1905

Alıntıları Göster
    Gerçektente Birakalim Cıvkı Cıktı Forumun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto26

Gerçektente Birakalim Cıvkı Cıktı Forumun

Alıntıları Göster
    bncede bşka bi forum açalm ve forumda sadece muonline olsun bşka hiç bir şey olmasın dha güsel olr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan17

bncede bşka bi forum açalm ve forumda sadece muonline olsun bşka hiç bir şey olmasın dha güsel olr...

Alıntıları Göster
    Arkadaslar onemli olan bir yeri birakip gitmek degildir, bu kolay olan olur. Sadece tepkimizi dile getirerek ilgiyi arttirmamiz gerekli. her forumda bu gibi seyler olabilir, ancak en azindan gunlerce orada kali kalmasi, hatta o kullanicinin daha onceden de benzeri konular acmis olmasi cileden citartiyor. Muonline adina takildigim tek forum burasi, onuda bu denli insanlarin elimizden almasina izin vermiyelim. Kolay Gelsin.

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_18346434/tm.htm
    sadece Modlar basliklara mi bakip degerlendirme yapiyor. Sikayet bile edilmesine ragmen bu konu hala daha duruyor. Bu kadar mi yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviNet -- 13 Ekim 2007; 23:09:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toplu yanıt verme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviNet

Arkadaslar onemli olan bir yeri birakip gitmek degildir, bu kolay olan olur. Sadece tepkimizi dile getirerek ilgiyi arttirmamiz gerekli. her forumda bu gibi seyler olabilir, ancak en azindan gunlerce orada kali kalmasi, hatta o kullanicinin daha onceden de benzeri konular acmis olmasi cileden citartiyor. Muonline adina takildigim tek forum burasi, onuda bu denli insanlarin elimizden almasina izin vermiyelim. Kolay Gelsin.

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_18346434/tm.htm
    sadece Modlar basliklara mi bakip degerlendirme yapiyor. Sikayet bile edilmesine ragmen bu konu hala daha duruyor. Bu kadar mi yani...

Alıntıları Göster
    aynen katiliorum sewiye denilen bisi kalmadi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques.

aynen katiliorum sewiye denilen bisi kalmadi...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar eğer uygun görürseniz MuOnline Bölümü moderatorlüğünü isteyebilirim neredeyse bütün gün buradayım ve Bura hakkında bilgim var ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Arkadaşlar eğer uygun görürseniz MuOnline Bölümü moderatorlüğünü isteyebilirim neredeyse bütün gün buradayım ve Bura hakkında bilgim var ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    buda guzel bi fikir ben kendi adima boyle bisi olsn isterim Legend hem surekli online hemde tam anlamiyla biliyor herseyi belki boyle bisi olursa guzel olabilir..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ++
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eto26

Legend Bencede Sen Mod Ol

++++++++++++++++++++++++++++++++++ Yoksa dh yok oLur .... saygıLar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 17 Ekim 2007; 10:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatıkanÖĞÜT

quote:

Orjinalden alıntı: eto26

Legend Bencede Sen Mod Ol

++++++++++++++++++++++++++++++++++ Yoksa dh yok oLur .... saygıLar...

Alıntıları Göster
    Bencede Legend mod olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

+1 ( Sen özele bir gel ßıraktın gittin beni )

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..

once bunun icin bir anket duzenleyin arkadaslar o zaman evet yada hayir onaylariyla. Bizde onayimizi verelim. gercektende ilgi sart. TsK ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviNet

quote:

once bunun icin bir anket duzenleyin arkadaslar o zaman evet yada hayir onaylariyla. Bizde onayimizi verelim. gercektende ilgi sart. TsK ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Admine mesaj attım cevap bekliyorum

• quote:

Arkadaşlar Admine mesaj attım cevap bekliyorum

Alıntıları Göster
    çok enteresandır 24+ yaş grubundaki insanlar çok nadir küfür eder.Buna ek bu yaş altında akıl yaşı yüksek(küfür etmek akıllı işi değil) insanlarda tabiki çok nadir küfür eder.Bir müftü tanıdım bi aralar küfür kosunuda şunu dedi bana .Biri ana avrat küfür etti sana sende tuttun beline kuvvet dedin artık erdemli bir insansın dedi.Şahsen ben onu beceremem.Biri o şekilde küfür etse o kelime ağzından çıkmadan boğazına sokarım.Neyse bu şekilde olmak zor e erdemli olmakta zor.
    Forum kullanma mantığında bu rütbe olduğu müddetcede forumun cılkı çıkar çıkmayada devam eder.Ama bu konuda bir çok insan yine olgunca yaklaşıyor.Kendimi övmüyecem ama mal meydanda ocak ayında foruma üye olmuşum mesaj sayım belli.Hala teğmenim.Daha az önce diğer oyunlar bölümünde bir mesajımı ard arad 3 defa değiştirdim.Rütbe delisi insanlar ne yapardı 2 şer dakika aralarla msj yazar olmadı 4. mesajda olsun diye bi gülücük yollardı.5 saat foruma takılsan başka konularada el atsan günlük 10 post garantin var.
    Aylık 300 mesaj güzel iş temiz iş.Hayatını bilinçli yaşamak bir sanattır(sanat güzellik ihtiva eder hayatın güzelse sanat yaparsın).E onuda yapmak bazıları için zordur.Ben mu online bölümünde 3-4 defa dh yöneticisi gördüm.Onlarda konu kilitlemişlerdi.Yav bi mesaj vardı bulamıyorum adamın biri dümdüz şunu yazmıştı''Bu bölümü çok sevdim çok post kasılıyor''.Ne beklenebilirki başka?

Her nekadar mu online oynamasamda mu online hayatımda başka bir yere sahip olduğu için ve bu bölümünde kirlenmemesini istediği için:
    Mod olayına +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    diyorum.

Bakın şimdi:
    Fun server varmı boş konu:Google var bilmem bu konuyu açan arkadaş bundan haberdarmı hani aramotoru
    Mu bergamaya ne oldu boş konu:Aramaya bas yaz mu bergama bak bakalım ne olmuş.Yav ne olucak kapanmış be
    Okul başladı mu boşlandı boşkonu:Ne olacaktı yani daha mı fazla player olucaktı.Cevap belli
    Herkesin bayramını kutlarım booş konu:Yukarıda var zaten bayram ile alakalı topic ona yazsana
    He şimdi bu konuları yazanlar üzerime hortluyacak ama doğrular bu doğrular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 14 Ekim 2007; 1:06:20 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bu konuda her zaman desteklerim seni

Forumdaki seviyeli kullanıcılardan birisisin. Mu online konusundaki bilgini de buradan görebiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mythology

quote:

Forumdaki seviyeli kullanıcılardan birisisin. Mu online konusundaki bilgini de buradan görebiliyoruz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

Teveccüğünüz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

Teveccüğünüz

Alıntıları Göster
    gecenin pardon sabahın bu sattinde bi bakem dedim
    toplu bırakma felan ne yaw
    ben topsuz bıraktım

hem muya süresiz ara verdim
    hemde forumda paylaşıma
    sadece arada geyik için takılırım
    saygılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.