Şimdi Ara

Forum Uzunları Derneği ( 1.85+ ) ( 200+ Dev Adam ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
11.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal iste

Not: Konu sapiyor fakat kucuk resminin: 17ydi en son
  • 1,85 YAZ HACI

Bİ FAYDASINI GÖRMEDİM AMA
  • sizin boylarda abartı ya
    yalan yok 180 falan olmak isterdim şuan 1.75 memnunum ama 181 falan olmak isterdim
  • Ekle bro boyum 1.86
  • Doğrudur hocam ben lise 1 de felanda baya uzundum 184 felandır yani liseden sonra bildiğin sokak çocuğu hayatı yaşadığım için gram büyümedim benim birader bana göre daha düzgün beslendi 93 doğumlu kendileri 1.98 felan var bende eminim lisede sporla ve düzgün beslenmeyle rahat 2 yi devirirdim :)
  • Konuya girdim millet kendinin değilde conilerinin boylarını karşılaştırıyor.
  • 1.97

yazabilirsin.
  • Yahu benim boyum lisede 175 idi.Lise biteli 2 yıl oldu ve boyum bi anda uzamaya başladı.Ama 181cm de kaldı.Keşke 185 felan geçeydim.

Boyu kafaya takan biri değilim.Kimseyide aşağılamam.Çünkü babacım 165 boyunda ;) Ama biriey farkettim ki artık Türkiyenin boy ortalaması yükseliyor.Çarşıda felan yürürken özellikle gençlerin çoğu 175 üstü.Hatta kızlardan benden uzunlara bile rastladım.

Yani 180 boyun uzunluğu eskide kaldı.Zaten gözümüzle ölçersek bile gerçek şu ki en az 185 uzun gözüküyor.Özellikle 190 olanlar baya şanslı.Kilonuzda iyiyse birazda karizmatikseniz gerçekten şık gözüküyorsunuz.
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Kimseyi inandiramadim genclerin uzayarak geldigine hormonlu meyvelerden midir nedir artiyo ortalama
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    5 kardeşimin hepsi 170 altında.Ben sütü çok seven biriyimdir.Hiç spor yapmadım ama 10 cm yi süte borçluyum desem yeridir.Burger kingde takılamlarda hep 180 üstü.Bence hormon ve beslenme daha önemli..
  • cengiz hard kullanıcısına yanıt
    Ufakligin boyu degil genişliği önemli. Mesela benimki 21cm ama aynı zamanda 15.5cm çevresi var. Bileğimi kastediyorum yani yanlış anlaşılmasın
  • Arkadaşlar konuya bir süredir bakamıyordum. 190+ olanların resim atmasını istedim ilk mesajda öyle ekleyeceğim
  • 1.95+ YANİ EN AZ 195 İM AMA TİPSİZİM.TİPSİZLERE YER VARMI HOCAM GRUBTA
  • 1.96 yım yaz. Bu arada ayakkabı ve kıyafetten ziyade ofis koltuğu tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar varsa beni tagleyip hangi koltuğu kullandıklarını yazabilirlermi acaba zahmet olmazsa.
  • Konu sapiyoorrr
  • Nerede bu uzunlar ses çıkmıyor kimseden. Bana mont lazım mart gibi 200+ birine uyacak pahali olmayan montlar bulunan magaza tavsiyesi verebilecek olan var mı
  • Valla ben de pek beslenemedim. Süt hiç icmezdim ergenlikte boyumun patladığı zamanlar. Hala da içmem arada denk gelirse öyle. Küçüklükten düzenli süt icseydim 205 i gecerdim ayrica daha iri olurdum
  • Birde dalga boyu yarışması açın orada birinciliği sırtlarım
  • ekle 193
  • Yaz deftere 1.93
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.