Şimdi Ara

Forum Uzunları Derneği ( 1.85+ ) ( 200+ Dev Adam ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
11.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.80 yeter fazla üstüne gerek yok. 1.90 bir çok kişiye ben giydiğini falan yakıştıramıyorum özellikle de çıta gibi olanlara adam 1.90 ee kaç kilosun? 75-80 oldu canım kollar 30cm falan yada tam tersi 1.90 110-120 kilo hayvan gibi olmuş sonra boyum 1.90 diye ortalarda geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TallMan

Zeki insanların boyu kısa olur diye bir şart var mıymış ki? Ben onu toplum tarafından kabullenilen bir saçmalık olarak biliyorum. 204cm boyum var ama Cattel IQ testinde 157, Binet-Stanford IQ testinde 143iq çıkıyor çözdüğümde. Sadece iq ya bakılarak zeka ölçelemese de benim zeki olma hakkım yok mu

Toplum tarafından kabullenilen bir saçmalık nedir ya? Bu bir genelleme. Tabiki de zekanın fiziksel özelliklerle doğrudan bir ilgisi yoktur. Adını tallman yapmandan anlaşılacağı üzere büyük takıntı yapmışsın. Yapma boşver. Ülkedeki malum uzunu örnek vereyim, herifte gram beyin yok çoban güder gibi güdüyor halkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.97 :D
  • 1,87
  • 195 cm.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    1.90 olan birinde 110 kilo sırıtmazki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 194, sal gelsin hocam.
  • Jonnt s*ins 1.83 giremezmi bu derneğe
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    boyum 1.95 hayatım boyunca kiloluydum üniversite sınavlarına hazırlanırken 130'a yaklaşmıştım. Şu sıralar yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum 118 oldum hedef yaza kadar 110. Umarım gerçekten sırıtmıyordur fazla
  • 1.88 mt boy ile aranızdayım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

1.80 yeter fazla üstüne gerek yok. 1.90 bir çok kişiye ben giydiğini falan yakıştıramıyorum özellikle de çıta gibi olanlara adam 1.90 ee kaç kilosun? 75-80 oldu canım kollar 30cm falan yada tam tersi 1.90 110-120 kilo hayvan gibi olmuş sonra boyum 1.90 diye ortalarda geziyor

tarife uyuyorum 1.90a 80 kiloyum. ve katılıyorum dediklerinize. Ama varsa kilo almanın yolunu bilen bir pm veya alıntı alırım.
  • 187 cm ekle :D basketbol maçı olursa ölümüne varım.
  • 1.86

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 olması lazım, ekle sana zahmet.
  • 1 cm ile kaçırıyorum sandım ama ekleniyormuş, ekle dostum 184:))
  • 1.92 eklee
  • thebigrambo kullanıcısına yanıt
    Nickimden takıntı yaptığımı nereden çıkardın . Bana çevremdeki herkes uzun adam büyük adam veya huge man der. Bunlar lakabım oldu bu yüzden nickim de ingilizcesi. Herkes birçok şey düşünüyor ama ben hep aynıyım o yuzden söylediklerini görmezden geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTeina

2. Fotograf (babanizla olan) nerde cekildi acaba ? Mason musunuz ?

Babam Türkiye Masonlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Asistanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

1.90 olan birinde 110 kilo sırıtmazki.

Siritmaz mi

Saka misin arkadasim? 1.80 boyunda birinde fit gozukmesi icin ideal kilo 75-80 iken 1.90 birinde 110 kilo nasil normal oluyor?
  • Gorlimg kullanıcısına yanıt
    200 ve üstü konuya veya bana resim atmalı hocam
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.