evet arkadasla burasi yillardir ygs lys adina tecrubeli bir forum olabilir ama sinav sisteminin degistigini unutmayalim gecen sene bende misafir olarak burdaydim ve 14 gibi gelir muhabbetleri ygs icin dogruydu 15 gibi gelir diyenler vardi 14 gibi gelir diyenler vardi nitekim 14 geldi. lys ise fenin basitliginden mf3 te 2016 ya yaklasti.sonuc gunude burdaydim cogu insan soka ugradi ve bunun tecrubesiyle bu sene kotu gelecegine inaniyorlar ama gecen sene sorular klasikti unutmayin karekok ygs mat lys mat lys geo bitirdinmi +35 +70 mat cikarabiliyordun.Bu sene sorularin klasik olmamasi cogu kisiyi endiseye soktu sinav esnasinda cogu insan sinavin kolay olmasina ragmen yaptigi netlerden dusuk yapti. burda yerlestirme puani puangoda 501 gosteriyor hadi sapma vs salla 1.ci fullemis olsun 501 gelsin 2016 da 3.5k gosteriyor burdaki tahminlere bakiyorum 7k 6k 8k gecen sene bende sonuc gunu soka ugradim ama bu sene 2016 veya bir tik iyisi gelecek 31 inde uplarsiniz.
Haydi inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme