Şimdi Ara

Forum Yönetimi Hangi Hakla Mesaj Silme Özelliğini Kapatabiliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hak yoktur otorite vardır ve sen bunu büyük oranda üyelik sözleşmesinde kabul ediyorsun.Otoritenin niteliği tipik sosyal medya mekanizmasını da kapsayan açık uçlu otoritedir.Çünkü içerik üreticileri yani bizlere belli oranda bağlılar.Eğer doğru anladıysam hegelin efendi köle diyalektiği ontik ama doğal olmayan bir ontik.Eğer neo hegel perspektifinden bakarsak diyalektik sürecin işlediğini söyleyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

cezai işlem gerektiren bir mesaj ise veya foruma mal olmuş bir konu ise gibi durumlara bağlı olarak.

Önceden belirli bi standartı yoktu, mesaj silinen/silinemeyen forumlar vardı. Şuan her yerdeki mesajınızı 24 saat süre sınırı ile silebiliyorsunuz. Bir standarta oturttuk yani tüm forumda.

Neden üyelere sormadan yaptınız? Açıkçası beni çok rahatsız etti bu durum. Çünkü ben bazwn eski mesajlarımı siliyordum.

Bi de bazen görüyorum bazı üyelerin hesapları mesajlarını da kapsayacak şekilde veri tabanından tamamwn siliniyor. Bazılarında ise sadece sınırsız uzaklaştırma yazıyor. Bu durum neye göre belirleniyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Hak yoktur otorite vardır ve sen bunu büyük oranda üyelik sözleşmesinde kabul ediyorsun.Otoritenin niteliği tipik sosyal medya mekanizmasını da kapsayan açık uçlu otoritedir.Çünkü içerik üreticileri yani bizlere belli oranda bağlılar.Eğer doğru anladıysam hegelin efendi köle diyalektiği ontik ama doğal olmayan bir ontik.Eğer neo hegel perspektifinden bakarsak diyalektik sürecin işlediğini söyleyebiliriz

Yol gösterin

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Neden üyelere sormadan yaptınız? Açıkçası beni çok rahatsız etti bu durum. Çünkü ben bazwn eski mesajlarımı siliyordum.

Bi de bazen görüyorum bazı üyelerin hesapları mesajlarını da kapsayacak şekilde veri tabanından tamamwn siliniyor. Bazılarında ise sadece sınırsız uzaklaştırma yazıyor. Bu durum neye göre belirleniyor?

Alıntıları Göster

Çoğu konuda üyelerin fikirlerini soruyorum konu açıp veya özelden ulaşıp vs. Ama siz de hak verirsiniz ki her zaman olacak bir şey değil bu :)

Diğer husus üyelerin kendi isteğiyle hesaplarının anonime çekilmesi. Mesajları konuları vs duruyor sadece kişisel bilgilerini siliyoruz.

• quote:

Yol gösterin

Alıntıları Göster

İlk planda iki yol var(ancak yollar çok uç methotlar) Birisi tarım toplumundan önceki komün yaşam şekli(tematik anlamda) İnsan 100 kadar kişiyle arkadaşlık yapabilir.Gerisi kurguya girer.Sanırım proudhon altın gibi kurguları otoritede bulmuştu.Tabi komünal iletişimlerde karizma gibi faktörlerden olayı liderlik teması karşımıza çıkabilir.Ancak otoritenin çizgisi silikleşecektir(fukocu olsanız bile) Diğer faktörlerden biriyle kişi sayısının azlığı.Kişi sayısı azaldıkça denklik artar.Sanıyorum bunun konu başlığı fenomenal sosyoloji

Diğer yolsa otoriteyi akla ve onun aygıtları olan mantık postulatlarına devretme işlemi.Misal kantın amaçlar krallığı

İki tasarının birisi localliği diğeri evrenselliği ön görüyor.Nitekim bu iki kavram yakından birbirleriyle alakalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 28 Eylül 2020; 12:50:53 >

• quote:

24 saat sonra silemiyorsunuz evet. Sildirmek istediğiniz bir konunuz mesajınız varsa destek ile iletişime geçin. bir engel yok ise silinir.

Burda demişsiniz ki sildirmek istediğiniz mesajı bize söyleyin. Size 1000 tane mesaj ilwtsem hepsiyle tek tek uğraşacak mısınz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

İlk planda iki yol var(ancak yollar çok uç methotlar) Birisi tarım toplumundan önceki komün yaşam şekli(tematik anlamda) İnsan 100 kadar kişiyle arkadaşlık yapabilir.Gerisi kurguya girer.Sanırım proudhon altın gibi kurguları otoritede bulmuştu.Tabi komünal iletişimlerde karizma gibi faktörlerden olayı liderlik teması karşımıza çıkabilir.Ancak otoritenin çizgisi silikleşecektir(fukocu olsanız bile) Diğer faktörlerden biriyle kişi sayısının azlığı.Kişi sayısı azaldıkça denklik artar.Sanıyorum bunun konu başlığı fenomenal sosyoloji

Diğer yolsa otoriteyi akla ve onun aygıtları olan mantık postulatlarına devretme işlemi.Misal kantın amaçlar krallığı

İki tasarının birisi localliği diğeri evrenselliği ön görüyor.Nitekim bu iki kavram yakından birbirleriyle alakalıdır

Alıntıları Göster

• quote:

Burda demişsiniz ki sildirmek istediğiniz mesajı bize söyleyin. Size 1000 tane mesaj ilwtsem hepsiyle tek tek uğraşacak mısınz?

Alıntıları Göster

bu şekilde abuse etmeyeceğinize inanıyorum :)

• quote:

bu şekilde abuse etmeyeceğinize inanıyorum :)

Alıntıları Göster
    Özelliği geri getirin etmem :)
    İsteywn kişi için özellik aktif edilebilir. Bazılarının pek umrunda değil zatwn yukarda da bi örneği mevcut

Veya beni yetkili kişi yapın bu işlerle uğraşabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.