< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 28 Eylül 2020; 0:6:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Forum Yönetimi Hangi Hakla Mesaj Silme Özelliğini Kapatabiliyor?
-
-
-
-
Epeydir var o süre muhabbeti sen yeni fark etmişsindir. Süreyi tam bilmiyorum ama mesela ertesi gün silemiyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de onu diyorum zaten. Neden ertesi gün silemiyorum ki? 8 yıldır bu foruma üyeyim. Hadi diyelim geçen sene geldi bu özellik. Önceden süre sıkıntısı olmaksızın mesajlarımızı silebiliyorduk.quote:
Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam
Epeydir var o süre muhabbeti sen yeni fark etmişsindir. Süreyi tam bilmiyorum ama mesela ertesi gün silemiyorsun.
deneme için atıyorum (denedim siliniyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyveli kaktöş -- 27 Eylül 2020; 23:53:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 gün sonra silinmiyor diyor arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesajı artılamışlar bidequote:
Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş
deneme için atıyorum (denedim siliniyor.)
Bi mesaj yaz 2-3 gün sonra bi daha bak. Silinmediğini göreceksin.
Nihayet konuyu anlayan birisiquote:
Orijinalden alıntı: bateren1 gün sonra silinmiyor diyor arkadaş
Şimdi fark ettim gerçekten silinmiyor mesajlar. Hiç oldu mu şimdi wowturkey mi burası yahu? Onlar da kimse size zorla yazdırmadı o yüzden istediğiniz zaman da silemezsiniz diye açıklama yapıyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdıktan 2-3 gün sonra dur sileyim diyeceğin bi yorum atıyorsan hiç yorum atma zaten birader, attığın gün silebiliyorsun zaten o yeter sana. saçma sapan instagram youtube örneği vermişsin bide.
whatsapdada bi kaç saat sonra herkesten sil seçeneği kapanıyor, onu napacaz? boş boş örnek vermiş bide
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnsanın keyfinin kahyası mısın birader. Adam isterse 1 sene sonra siler. Zamanı geliypr kişiswl bilgilerini yazanlar da oluyor onu ne yapacaz? Whatsapp örneğini vermen acayip saçma olmuş. Whatsappta yazdığın mesajı silememe özelliği en baştan beri var olan bi özellik, sonradan getirilmiş bişey dwğil. Buraya sonradan getirildi. Dh ile Wp'yi karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: çikko
yazdıktan 2-3 gün sonra dur sileyim diyeceğin bi yorum atıyorsan hiç yorum atma zaten birader, attığın gün silebiliyorsun zaten o yeter sana. saçma sapan instagram youtube örneği vermişsin bide.
whatsapdada bi kaç saat sonra herkesten sil seçeneği kapanıyor, onu napacaz? boş boş örnek vermiş bide
Üyelerin aleyhine olacak şekilde sonradan getirildi bu yenilik(!)quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Şimdi fark ettim gerçekten silinmiyor mesajlar. Hiç oldu mu şimdi wowturkey mi burası yahu? Onlar da kimse size zorla yazdırmadı o yüzden istediğiniz zaman da silemezsiniz diye açıklama yapıyorlardı.
Bu muhabbet belki 15 yil once futbol bolumunde gecmisti niye mesaji silemiyoruz diye sormustuk kufur ettikten sonra siliyorlar ceza almamak icin diyorlardi. Sebebi o yuzden sanirim tabi yoneticiler bile kendi sildigimiz mesajlari goremiyor sanirim durum buysa.
Ama konuyu acan arkadasa hak veriyorum mesaj benim mesajim ister silerim ister alintilayip yillar sonra yanlis soylemisim vs derim.
-
Futbol bölümündeki durum da yanlışmış aslında. Çünkü yöneticiler hem silinen hem de sonradan değiştirilen mesajları görebiliyorlar. Yani küfrettin ve mesajı sildin/değiştirdin diye kaçamıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Bu muhabbet belki 15 yil once futbol bolumunde gecmisti niye mesaji silemiyoruz diye sormustuk kufur ettikten sonra siliyorlar ceza almamak icin diyorlardi. Sebebi o yuzden sanirim tabi yoneticiler bile kendi sildigimiz mesajlari goremiyor sanirim durum buysa.
Ama konuyu acan arkadasa hak veriyorum mesaj benim mesajim ister silerim ister alintilayip yillar sonra yanlis soylemisim vs derim.
24 saat sonra silemiyorsunuz evet. Sildirmek istediğiniz bir konunuz mesajınız varsa destek ile iletişime geçin. bir engel yok ise silinir.
-
Neye göre engel ucu çok açık bir konu.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.24 saat sonra silemiyorsunuz evet. Sildirmek istediğiniz bir konunuz mesajınız varsa destek ile iletişime geçin. bir engel yok ise silinir.
Ayrıca hâlâ bu özelliğin niye getirildiğini söylemediniz.
Oooo atarlı üye.
Bayılırım.
-
Destek verinquote:
Orijinalden alıntı: por favorOooo atarlı üye.
Bayılırım.
cezai işlem gerektiren bir mesaj ise veya foruma mal olmuş bir konu ise gibi durumlara bağlı olarak.
Önceden belirli bi standartı yoktu, mesaj silinen/silinemeyen forumlar vardı. Şuan her yerdeki mesajınızı 24 saat süre sınırı ile silebiliyorsunuz. Bir standarta oturttuk yani tüm forumda.
Benzer içerikler
- lens takınca göz yanması
- west navy sigara
- ben nasıl biriyim sorusuna cevap
- köpük elden nasıl çıkar
- yeni fişe takılan buzdolabı kaç saatte soğutur
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X