Şimdi Ara

Forum Yönetimi Hangi Hakla Mesaj Silme Özelliğini Kapatabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum yönetimi bu durumu derhal eski hâline getirmelidir. Neye dayanarak üyelerin kendi yazdıkları mesajları silmesini engelliyorsunuz? Youtube, İnstagram, Facebook gibi platformlar bile böyle şeyler yapmazken. Açıklama bekliyorum.

Edit : Mesaj yazıp hemen silmekten bahsetmiyorum. Bi mesajı yazdıktan sonra bikaç gün geçince o mesajı silemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 28 Eylül 2020; 0:6:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Silmede bir problem yok. Bir süreden sonra silemiyorsun hepsi o.

Forum Yönetimi Hangi Hakla Mesaj Silme Özelliğini Kapatabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 27 Eylül 2020; 22:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Silmede bir problem yok. Bir süreden sonra silemiyorsun hepsi o.

Eskiden süre muhabbeti saçmalığı yoktu yani 20 yıldır. Üyelerin aleyhine olacak şekilde nasıl böyle yapabiliyorlar bunca yıldan sonra?

• Epeydir var o süre muhabbeti sen yeni fark etmişsindir. Süreyi tam bilmiyorum ama mesela ertesi gün silemiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Epeydir var o süre muhabbeti sen yeni fark etmişsindir. Süreyi tam bilmiyorum ama mesela ertesi gün silemiyorsun.
    Ben de onu diyorum zaten. Neden ertesi gün silemiyorum ki? 8 yıldır bu foruma üyeyim. Hadi diyelim geçen sene geldi bu özellik. Önceden süre sıkıntısı olmaksızın mesajlarımızı silebiliyorduk.

• deneme için atıyorum (denedim siliniyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyveli kaktöş -- 27 Eylül 2020; 23:53:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 gün sonra silinmiyor diyor arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş

deneme için atıyorum (denedim siliniyor.)
    Bu mesajı artılamışlar bide

Bi mesaj yaz 2-3 gün sonra bi daha bak. Silinmediğini göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bateren

1 gün sonra silinmiyor diyor arkadaş

Nihayet konuyu anlayan birisi

• Şimdi fark ettim gerçekten silinmiyor mesajlar. Hiç oldu mu şimdi wowturkey mi burası yahu? Onlar da kimse size zorla yazdırmadı o yüzden istediğiniz zaman da silemezsiniz diye açıklama yapıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıktan 2-3 gün sonra dur sileyim diyeceğin bi yorum atıyorsan hiç yorum atma zaten birader, attığın gün silebiliyorsun zaten o yeter sana. saçma sapan instagram youtube örneği vermişsin bide.

whatsapdada bi kaç saat sonra herkesten sil seçeneği kapanıyor, onu napacaz? boş boş örnek vermiş bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikko

yazdıktan 2-3 gün sonra dur sileyim diyeceğin bi yorum atıyorsan hiç yorum atma zaten birader, attığın gün silebiliyorsun zaten o yeter sana. saçma sapan instagram youtube örneği vermişsin bide.

whatsapdada bi kaç saat sonra herkesten sil seçeneği kapanıyor, onu napacaz? boş boş örnek vermiş bide
    İnsanın keyfinin kahyası mısın birader. Adam isterse 1 sene sonra siler. Zamanı geliypr kişiswl bilgilerini yazanlar da oluyor onu ne yapacaz? Whatsapp örneğini vermen acayip saçma olmuş. Whatsappta yazdığın mesajı silememe özelliği en baştan beri var olan bi özellik, sonradan getirilmiş bişey dwğil. Buraya sonradan getirildi. Dh ile Wp'yi karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Şimdi fark ettim gerçekten silinmiyor mesajlar. Hiç oldu mu şimdi wowturkey mi burası yahu? Onlar da kimse size zorla yazdırmadı o yüzden istediğiniz zaman da silemezsiniz diye açıklama yapıyorlardı.
    Üyelerin aleyhine olacak şekilde sonradan getirildi bu yenilik(!)

• Bu muhabbet belki 15 yil once futbol bolumunde gecmisti niye mesaji silemiyoruz diye sormustuk kufur ettikten sonra siliyorlar ceza almamak icin diyorlardi. Sebebi o yuzden sanirim tabi yoneticiler bile kendi sildigimiz mesajlari goremiyor sanirim durum buysa.

Ama konuyu acan arkadasa hak veriyorum mesaj benim mesajim ister silerim ister alintilayip yillar sonra yanlis soylemisim vs derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Bu muhabbet belki 15 yil once futbol bolumunde gecmisti niye mesaji silemiyoruz diye sormustuk kufur ettikten sonra siliyorlar ceza almamak icin diyorlardi. Sebebi o yuzden sanirim tabi yoneticiler bile kendi sildigimiz mesajlari goremiyor sanirim durum buysa.

Ama konuyu acan arkadasa hak veriyorum mesaj benim mesajim ister silerim ister alintilayip yillar sonra yanlis soylemisim vs derim.

Futbol bölümündeki durum da yanlışmış aslında. Çünkü yöneticiler hem silinen hem de sonradan değiştirilen mesajları görebiliyorlar. Yani küfrettin ve mesajı sildin/değiştirdin diye kaçamıyorsun.

• 24 saat sonra silemiyorsunuz evet. Sildirmek istediğiniz bir konunuz mesajınız varsa destek ile iletişime geçin. bir engel yok ise silinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

24 saat sonra silemiyorsunuz evet. Sildirmek istediğiniz bir konunuz mesajınız varsa destek ile iletişime geçin. bir engel yok ise silinir.

Neye göre engel ucu çok açık bir konu.

Ayrıca hâlâ bu özelliğin niye getirildiğini söylemediniz.

• Oooo atarlı üye.

Bayılırım. Forum Yönetimi Hangi Hakla Mesaj Silme Özelliğini Kapatabiliyor? 

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Oooo atarlı üye.

Bayılırım.  

Destek verin

• Korsan kullanıcısına yanıt

cezai işlem gerektiren bir mesaj ise veya foruma mal olmuş bir konu ise gibi durumlara bağlı olarak.

Önceden belirli bi standartı yoktu, mesaj silinen/silinemeyen forumlar vardı. Şuan her yerdeki mesajınızı 24 saat süre sınırı ile silebiliyorsunuz. Bir standarta oturttuk yani tüm forumda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.