Şimdi Ara

Foruma Bir Vefa Borcum Var, Sorularınızı Yanıtlıyorum. (SAY 3298) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
16
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım başarılar arkadaş okul puanınına başarı biraz düşük deyince öyle tahmin ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim fenim 16.25 sizinki 20. Fen 1.4 puan etkiliyordu sapmasiz. Mattan yanlis yapip feni fulleyebilseymisim keske :)
  • evet gittim hocam
  • sliceoflifer kullanıcısına yanıt
    okulda ve dershanede konu işlenmeden önce ben yüzeysel çalıştım hem okul hem dershanede üstünden geçtim ardından soru bankasına başladım fkb ve mat geo için sürekli böyle ilerledim 12. sınıf konularında. 11 sürekli ezber gerektiren konulardan oluşuyor diye defterden sürekli tekrar ettim.
  • jasonbecker123 J kullanıcısına yanıt
    banlanmışsınız görebiliyor musunuz bilmiyorum bilkent makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raikkonen.

fizik için nihat bilgin, turfoz, karaağaç,palme denemeler/fasiküller/sb
    +teknofem fizik

kimya için palme tyt ve ayt, limit, apotemi
    +kimya adası

biyoloji için endemik, palme, fen bilimleri, birey c biyoloji
    +selin hoca
    1-)Hocam aynı anda kaç sb birlikte götürüyordunuz yani örnek veriyorum teknofem fiziğikten konuyu bitirdiniz sonra o konuyu bütün sb lerden bitirdiniz mi yoksa başka bir taktiklemi bitirdiniz. 2-)Karaağaç fasikülü mü soru bankasını mı önerdiniz fasikül ise eğer fizikte temelim yok önerir misiniz ?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    eğer ki hakim olduğum bir konuysa bir sb'den çözüyordum fakat eğer ilgi isteyen bir konuysa optik, manyetizma, modern fizik gibi bunları birden fazla sb den çözdüm yani şöyle söyleyeyim palmede çözülmeyen konularım vardı ama o konuyu nihat bilginden çözmüştüm hepsinde çözdüğüm konularda vardı. fasikülleri önerdim fizikte temeliniz yoksa mutlaka fasikül alın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.