Şimdi Ara

Foruma Bir Vefa Borcum Var, Sorularınızı Yanıtlıyorum. (SAY 3298)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
16
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanımhaberi hep duydum uzaktan benim için içindekiler ile birlikte güzel bir yerdi sonuçlar açıklanmadan geldim yanlış anlaşıldım açıkçası kalbim de çok kırıldı hepsi mazide kaldı sınav stresi birçok faktör geride bıraktık şimdi sırada yeni sayfa açacak kardeşlerimizde dostlarımızda artık bu bayrak onların zafere yürüyecekler benden daha iyi yapan hocamlar buradadır onlar da öneriler vermişlerdir ben de sizlere yardımcı olmak isterim elimden geldiğinde herkesi tebrik ederim

Foruma Bir Vefa Borcum Var, Sorularınızı Yanıtlıyorum. (SAY 3298)

• Reis ne yaptın matematik için? neleri bitirdin deneme mi kastın kısaca anlatır mısın?
  • tyt için mutlaka 3-4-5 ve karekök çözün. konu çalışmalık bir durumu yok gerçekten görebildiğiniz kadar soru tipi görün.

ayt matematik için behzat rasuli + acil + 3-4-5 + apotemi + karekök konu anlatimi sb deneme gittim.
  • Geometri için ne önerirsin?

Fizik için de önerilerini bekliyorum.
  • Konularda tekrar amaçlı sadece deneme çözerek mi ilerliyordun? Unutmaya başladığın konuları ne yaparak hallediyordun cevaplarsan sevinirim
  • .
  • O obp yi devlette mi yaptınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fen ?
  • Geometri için nasıl bir yol izlediniz?
    İlk düzenli çalışman ne zamandı?
    Kaçta yatar kaçta kalkardın(Bunu öylesine sordum)
    Türkçe için nasıl yol izledin?
    Sosyale çalıştın mı?
    Hocam ne düşünüyordunuz?Ben fizik diye hatırlıyorum sizi
    Fizik düşünüyorsanız Fizik olarak Koç mu tercih edeceksiniz yoksa diğer üniversiteleri mi
  • Ne yazdın şef?
  • Sosyal ve Türkçe’yi nasıl hallettin ?
  • Raikkonen. R kullanıcısına yanıt
    Hocam matematikte tekrarları nasıl yaptın.Mesela 1 konuyu bitirdik diyelim onla ilgili ilk gün su kadar soru , 1 hafta sonra su kadar soru seklinde mi yoksa bitirdigin gibi konuyu yeni bir konuya mi geçtin?
  • beeqee kullanıcısına yanıt
    Karekök, nitelik, bilgi sarmal, birey b/c geometri sb bitirin derim. sürekli ilgi isteyen bir branş olduğu için erken halledip sonra tekrar yapmanız kazancınıza olur bu dönemlerde geometri çalışmanızı tavsiye ediyorum. fizik için şöyle söyleyeyim başlı başına bir dünya bana kalırsa mf bir yana fizik bir yana benim de çok iyi değil ayt fendeki yanlışlarım fizikten ayt fende öyle keza fizik için başlangıçta palmeler çözülebilir nihat bilgin sb çözülmeli turfoz denemeleri karaağaç denemeleri çözülmeli.
  • TwoEasy T kullanıcısına yanıt
    kimya ve biyoloji için defter tuttum sürekli buradan tekrar ettim başta bir kez tekrar etmem hafta sürerken daha sonra birkaç güne biter hale geldi hızlanmıştım ve sürekli tekrarlanan konular belli bir süre sonra akılda kalmaya unutmamaya başladım tekrar etmeyi bıraktım. tyt için hep deneme çözdüm, ayt konularını ders+etüt+youtube ile hallettim
  • bilgisayar,makine yazdım muhtemelen bilkent makine gelecek.
  • hocam iyi bir lise, yaklaşık 98 obpye göre sıralamanız biraz düşük kalmamış mı? çok çalışmış gibisiniz lise hayatı boyunca :D
  • geometri için yazın konuları bitirdim 12 hariç ve sb çözmeye başladım. nitelik, bilgi sarmal, birey b/c şeklinde ardından sene içerisinde 12 konularıyla birlikte etütte fasikülleri çözdüm sblere devam ettim. geometri hep ilgi isteyen bir ders.

ilk düzenli çalışmaya lise 3'e geçtiğim yaz başladım

yattığım saat ortalama 12-1 gibiydi okul günleri mecburi 7.30'da kalkıyordum 4 senedir böyleydi

türkçe için bilgi sarmal dil bilgisi soru bankası onur soğuk dil bilgisi kitabı hız ve renk paragraf üstüne de limit denemeleriyle gittim

sosyale çalıştım tabi coğrafya ve tarihe baya ilgi gösterdim bence coğrafya erkenden bitirilmeli sınava az kala felsefe tarih din bakılmalı konuları okuyun 11. sınıf inkilap kitabını mutlaka okuyun 11 felsefeyi de öyle.

fizik değil makine düşünüyordum, bilkent makine gelecek.

fizik ise koç bence de.

• sınav sisteminin değişmesi işime gelmedi açıkçası keşke böyle olmasaydı ama artık keşkelerle yaşamanın bir lüzumu yok diye düşünüyorum haklısınız saygı duyuyorum ama bundan sonraki eksik kalan başarımı makine mühendisi olarak üste çıkarmak istiyorum.
  • Raikkonen. R kullanıcısına yanıt
    estağfurullah hocam kötü demedim tabiki ama derece falan beklerdim ben açıkcası yoksa sıralama çok iyi zaten
  • 4JustiesKlein kullanıcısına yanıt
    eğer tyt matematik için konuşuyorsanız 11 yazında 2 tane sb bitirmiştim 12. sınıftayken direkt denemelerle ve sb ile devam ettim ayt matematik icin ise soyle konusayim limit turev integral icin surekli tekrar ve tum soru tiplerini gormek adina piyasadaki envayi cesit tum limit turev integral konu anlatimli soru bankalarini aldim 1001 soru integral vs gibi. ama dediginize yakin seyler de yaptim hafta ici konuyu bitirip soru cozdum daha sonra programa devam ettim diyelim hafta sonu o konuyla ilgili baska kaynaktan yine soru cozmeyi ihmal etmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.