Bildirim
Starixa Bi Uğramaya Geldi Tıp Hakkında Sorularınızı Cevaplıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba hocam.Okul ve hayatin nasil gidiyor?
Beni de biliyorsundur,disi bıraktım yeniden hazirlaniyorum.
Sordugun sey bende yok bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hocam yeniden hazırlanıyorum ben de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 1 Ocak 2020; 16:22:25 >
Hocam nasılsınız tıptan memnun değildiniz en son
hocam ODTÜ gececektin noldu
Oldları görünce duygulandım bir an , ah bir biz bir yere kapak atamadık. -
Fakültenin memnun olduğunuz ve olmadığınız özellikleri nelerdir?
Hocam 2.sınıf çok zor tıpta bizim fakültede 3 komite aynı anda yapılıyor ilk dönemde yarın sınavım var uzun süredir çalışıyoruz ama iyi alırız diye düşünüyorum.Hayat güzel gidiyor şükür bi sorunum yok.Biliyorum hocam tekrar hazırlandığını yardımcı olabileceğim bi konu olursa her zaman yazabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38
Merhaba hocam.Okul ve hayatin nasil gidiyor?
Beni de biliyorsundur,disi bıraktım yeniden hazirlaniyorum.
Sordugun sey bende yok bu arada. -
Biliyorum hocam yorum atmasamda ara ara geliyorum foruma nasıl gidiyor hazırlıklarquote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Selam hocam yeniden hazırlanıyorum ben de -
Hocam vazgeçtim şuan memnunum fakülteden birinci sınıfta tıpı sevmeme sebebim aşırı teorik ağırlık olmasıydı sanırım şuan sistemleri işliyoruz lise biyolojide de en sevdiğim konuydu burda da gerçekten işe yarar şeyleri öğrendiğimi söyleyebilirim ilk sene öyle değildi teorik dersler arasında boğulmuştum.Sizin nasıl gidiyor hocam okul,hayat ?quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
hocam ODTÜ gececektin noldu -
Iyi hocam ama bazen sıkılıyor insan ister istemez
Memnun olduklarımdan başlarsam ilk olarak merkezi bi yerde olması ulaşımın kolay olması gelir, okulda pratik dersler hariç yoklama yok büyük bir kolaylık genelde okula gitmezsiniz,sınavlarda sorulan sorular tus soruları seviyesinde çünkü hocalar tusa soru yolluyor aynı soruları bize de sormuş oluyorlar evet bu sınavları zorlaştırıyor ama şuandan tus sorularına baktığımızda yapabiliyoruz bundan dolayı çapa,cpaşa hacettepe gibi okulların tus başarısı iyi.Anatomi için fakülteye 1-2kadavra yetmez ordan eğitimde alınmaz bizim fakültede 30-40civarı kadavra var anatomiler tamamen bunun üstünden işleniyor bu hem iyi hem kötü iyi yanı gerçekten öğreniyorsunuz ancak sınavlar çok zor.Ayrıca çapa ve cpaşada sınıfta kalmak zordur çünkü komiteyi alttan alabilirsiniz bu hacettepede yok mesela öğrenci dostu bi sınav sistemi var bu okulların hacettepeye ham sıralamamla girebiliyordum ancak çapaya geldikten sonra hacettepede gereksiz kalma stresini yaşamadığım için çok mutlu oldum.quote:
Orijinalden alıntı: Uzanım7
Fakültenin memnun olduğunuz ve olmadığınız özellikleri nelerdir?
Memnun olmadığım yönleri şuan taşınma mevzusu var o sıkıntı,depremden dolayı diş hekimliği binası yıkıldı ders gördüğümüz temel bilimlr kapatıldı şuan yeniden inşa ediliyor ondan dolayı bu sene pratik derslerde bi sıkışılık var zaten kalabalığız ders işlenen yerler de kapanınca pratiklerde nefes almak bile zor oluyor.Bi memnuniyetsizliğimde şu çapa hem erken açılır hem geç kapanır, sınavlar sürekli yılbaşı yıllık tatillere vb denk gelir.
-
Tabi hocam olur o kadar bu sene iyi haberlerinizi bekliyorum gönlünüzce olur inşallah.Yardımcı olabileceğim bişey olursa istediğiniz zaman yazabilirsiniz sınav vb hakkındaquote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Iyi hocam ama bazen sıkılıyor insan ister istemez -
Hocam bırakmadım şuan memnunum birinci sınıftaki dersler bana hitap etmiyordu ama şuan sistemlerdeyiz seviyorum.Tıpı yazma sebebim lisede de sistemler vb gibi konulara ilgimin olmasıydı teorik yük azaldıkça güzelleşiyor fakülte.İyiyim sağolun hocam siz nasılsınız nasıl gidiyorquote:
Orijinalden alıntı: Elward
Hocam nasılsınız tıptan memnun değildiniz en son -
Doyurucu yanıt için teşekkürler. Yarınki sınavınızda başarılar! Bitirin işlerini:D
İnşallah hocam teşekkürler -
Seni hatırlıyorum. Başarıların daim olsun. Hekimlik kolay bir iş değil.
Sana nacizane tavsiyem, yeni uygulanan sağlık uygulamalarına tekniklerini araştır vakit buldukça
Ozon Terapi , Mezoterapi , Botoks vs
İnanılmaz paralar kazandıran ve çok kişiye hizmet verilen kısımlar. Ciddi eğitim veren kurumlarda var. Acıbadem gibi.
İzmir'e gelirsen haber et bir kahvem olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 1 Ocak 2020; 22:58:41 > -
hazırlıktayım hocam ytüde,eşit ağırlıktan girip boüne gidesim var ama çalışmak zor geliyor :)
Ben de bi uğrayayım dedim, seni gördüm.
Tercih dönemi mesajlaşmıştık.
Ben de Tıp vs ODTÜ EE&Ceng arasındaydım.
Vay be. 1,5 yıl geçti üzerinden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için.Araştırırım hocam seçmeli derslerde bu tarz konular ele alınabiliyor derse bağlı olarak seneye ona göre seçebilirim.İzmire yakın sayılırım doğma büyüme marmarisliyim gelirsem haber ederim kesinliklequote:
Orijinalden alıntı: Xeratula
Seni hatırlıyorum. Başarıların daim olsun. Hekimlik kolay bir iş değil.
Sana nacizane tavsiyem, yeni uygulanan sağlık uygulamalarına tekniklerini araştır vakit buldukça
Ozon Terapi , Mezoterapi , Botoks vs
İnanılmaz paralar kazandıran ve çok kişiye hizmet verilen kısımlar. Ciddi eğitim veren kurumlarda var. Acıbadem gibi.
İzmir'e gelirsen haber et bir kahvem olsun
Benzer içerikler
- ismail murat aydın
- sahibinden ritalin
- bilkent yatay geçiş
- kimya mühendisliği önü açık mı
- apotemi paragraf zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X