Şimdi Ara

Starixa Bi Uğramaya Geldi Tıp Hakkında Sorularınızı Cevaplıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: themontana

Ben de bi uğrayayım dedim, seni gördüm.
    Tercih dönemi mesajlaşmıştık.
    Ben de Tıp vs ODTÜ EE&Ceng arasındaydım.

Vay be. 1,5 yıl geçti üzerinden.
    Hatırlıyorum hocam nasılsınız okul iyi gidiyodur umarım.Sormayın çok zaman geçti insan yaşadığı zorlukları kolay unutuyor
  • hocam aylık toplam masrafınız nedir ? (barınma falan her şey dahil) yurtta mı kalıyorsunuz öğrenci evi mi ?

ayrıca sosyal ortamınız nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Hatırlıyorum hocam nasılsınız okul iyi gidiyodur umarım.Sormayın çok zaman geçti insan yaşadığı zorlukları kolay unutuyor

Alıntıları Göster
    ben ikincisinden yana tercih kullandım ve memnunum hocam.
    sizin de bölümünüze sevmenize, sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Cupertino

hocam aylık toplam masrafınız nedir ? (barınma falan her şey dahil) yurtta mı kalıyorsunuz öğrenci evi mi ?

ayrıca sosyal ortamınız nasıl ?
    Evdeyim hocam arkadaşımla faturalar ve kiraya 1350 falan veriyorum bunun yanında aylık yemek gezme vbye 1200-1500 arası harcıyorum değişken olarak.Spora gittiğim için beslenmeye dikkat ediyorum spor yapmayan birisi 1000tlye sosyallikten geri kalmadan rahat yaşar.Sosyal ortam iyi hocam haftada en az 2gün dışarda oluyorum kalanlarında evde uyumak istediğim için çıkmadığım olabiliyor
  • Hocam, bu ankaratıplı denen arkadaş her konu altında rastgele bir fikri ölümüne savunuyor( aksini iddia eden olmadığı halde) ve ben de bir eziklik olduğunu düşünüyorum her konu hakkında fikri var.
    Ciddiye almamanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Bu mesaj silindi.
    Odtüye geçebiliyordum zaten ? Bölümü bırakmak istemedim bilmediğin konularda yorum yapma.Cerrahpaşa tutuyor demedim ham sıralamamda hem hacettpe hem cerrahpaşa tutuyor dedim ancak yerleştirmede tutmuyordu.Dostum sen kendi fakülteni düşün merak etme çapa geriye düşmez :) hayatındaki tek başarın tıp fakültesini kazanmak.Ankara tıpta okuyorsun besmelesiz çapayı ağzına alıyorsun o daha komik.Hayatındaki tek başarınla mutluluklar dilerim
  • Nice fakülte yarışı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Evdeyim hocam arkadaşımla faturalar ve kiraya 1350 falan veriyorum bunun yanında aylık yemek gezme vbye 1200-1500 arası harcıyorum değişken olarak.Spora gittiğim için beslenmeye dikkat ediyorum spor yapmayan birisi 1000tlye sosyallikten geri kalmadan rahat yaşar.Sosyal ortam iyi hocam haftada en az 2gün dışarda oluyorum kalanlarında evde uyumak istediğim için çıkmadığım olabiliyor

Alıntıları Göster
    1350(kira ve faturalar) + 1200-1500 sosyallik ve yemek için harcıyorsun yani neredeyse 3000 lira ? vay anam vay n güzel öğrencilikler var.

• hocam nasıl memnun musunuz tıptan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.