Şimdi Ara

foruma katılanlar ne iş yapıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keloğlan</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eeemre</i>
    <br />işsiz güçsüz ayrıca sol bileğini kırarak 3 hafta alçılı dolaşmış ayrıca en az 1 aydaha alçı ile gezecek sağlık sigortasi olmayan sefil biriyim. ayrıca el bileğimi hareket çeker gibi alçıya aldılar.[^]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

geçmiş olsun, çabuk geçer. Kırık bileğin nedeniyle az biraz sefalet çekeceğin- havaları ısındığı şu günlerde- doğru olabilir, ancak "sefil biri" tabiri çok ağır kaçmış, çünkü böyle dersen başka anlamlar yüklenebilir dediklerine. Maksadını aşan bir ifade kullanmışsın gibime geliyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Başparmak ile bileği bağlayan kemik. 2 cm civarı boyunda scaphoid adlı ufak bir kemik. Gecen cuma gittim kaynamıştır heralde diye 3 hafta olmuştu. Hiç kaynamamış bir ay sonra gel dediler. Sadece biraz moralim bozuk. Bu kemiğin kaynaması baya sıkıntılı ve uzun sürebilirmiş.

sefil kelimesi yaw maksadını nasıl aşıyor anlamadım.

• Ay em a kemikil enciniiyir es ken be andırsıtuud bay luuking et may nikneym "CHE=Chemical engineering"[afro](2.sınıf olduk ALLAH ın ıznıyle)
  • uluslararası ticaret 2.sınıf ([pray] şükürler olsun geçtim),ayrıca bi şirkette hesaplarla ilgili bi işim var kısaca para aklıyorum [krl]
  • okulu uzatmakla beraber 2 haftadır kosgeb adına anket yapıyoruz
  • Boğaziçi Üniversitesi Master Öğrencisi (maksat askerlik ertelensin,takılıyoz işte)
  • Bende YTÜ makine müh.okuyorum ama bu okul bitmez gibi geliyo bana.[evlol]
  • bende teknik-s adlı bi firmada ses görüntü sistemleri üzerine çalışıyorum gelin çay çorba ikram edeyim :P
  • deu iktisat 4
  • bilkent bilgisayar müh 1(bitti)
  • kaldirim muhendisligi, son sinif [evlol]
  • deu iktisat son sinif...
  • Astronot olcem:)
  • Military
  • İşte buyum
  • Falla böyle giderse yakında işi bırakacağım....
  • ögreenciyim
  • ithalat sorumlusu
    ama ben kendimi ithalat sorunlusu olarak görüyorum
  • eczacıyım
  • BİL TEK. SERVİS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse -- 21/6/2004 18:44:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.