Şimdi Ara

foruma katılanlar ne iş yapıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik-Elektronik mühendisiyim. Yüksek Elektrik-Elektronik mühendisi adayıyım. Ama adaylık sürecim biraz uzun olacak sanırım :P
  • Ankarada şu an için yerel olan fakat bir aya kadar
    ulusal yayına açılacak olan RADYO X'de "dj-tonmaister"olarak görev yapıyorum...
  • Marmara iktisat son sınıf :D Uluslararası işletmecilik masterı adayı [bandt]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by On7_li</i>
    <br />co-generation operatörü
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hangi firmada çalışıyorsun yada otoprodüktörlerden birinde misin?
  • Sistem Yöneticisiyim. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren dev bir firmada Bilgi İşlem Müdürü.
  • suphem kalmadi..

ben de her isi yaparim hocalar.. 656- 658 nolardan bana ulasabilirsiniz. 657 cevirirseiniz mewluth cikar ona gore, numaralari duzgun cevirin.. [evlol]
  • [jwdwn] 277 de senin mi sayin mudurum. yok saniyorum 275'di?? [|)] bem kacar..

hocam buralar sana emanet... [zzz]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cokomilk</i>
    <br />Sistem Yöneticisiyim. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren dev bir firmada Bilgi İşlem Müdürü.

dev bir firma [krl]
  • evet erte. dev. konusunda dünya sıralamasında üst sıralarda bir firma.
  • evet bence de dev. bende aynı firmada cokomilk (erkan abi) ile aynı yerde çalışıyorum.
    işimmi? bende onun gibi bilgisayar programcısıyım.
  • [bgdnc2][bgdnc2]
    [evlol][evlol][evlol][evlol]
    [krl][krl][krl][krl]
  • o dev firmaya beni de alırlar mı ?
    makina müh. lazım olursa banada haber verin.[krl]
  • ok erte.

[bgdnc2]
  • profosyonel ogrenci
  • Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf
    bi de imzamdaki sitede editörlük yapıorm
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 333</i>
    <br />profosyonel ogrenci

[evlol][evlol][evlol]

gaLiba sende benim gibi demirbaşısın okuLun:PpP
  • Mimar
  • uluslararası ticaret 3. sınıf
  • iü elektrik-elektronik müh. son sınıf
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 333</i>
    <br />profosyonel ogrenci

[evlol][evlol][evlol]

gaLiba sende benim gibi demirbaşısın okuLun:PpP

Demirbaşları artık yenileyecekler o yüzden eskileri eskiciye yada hurdalığa kakalayacaklar[ngt] Ama bir demirbaş için zaman ve mekan ayrımı olmaz, görev her yerde ifa edilir dimiii arkadaşlar[:P][lamer]

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.