Şimdi Ara

Foruma Taze Kan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xerneo

Yeni üye hoşgeldin.
    Ayrıca size ne oluyor be her konunun altında kavga ediyorsunuz.
    Hele U Mad Bro.Eğer bir sorunun varsa git özelden hallet,git admine söyle,şikayet et.Durmadan bir kavga çıkarma peşindesin.

Yoa biz burda eğleniyoz kendi aramızda takılıyoz , aktif kullanıyoz biz forumu yuaa. "Post kasma qnq" asıl sen kasma qnq" bana post kasma diyerek sen kasıyon qnq" asıl sen bana post kasma qnq diyerek post kasıyon diyerek post kasıyon qnq" özele gel qnq. İki dakka sonra; " ulan ryze'ı da bitirdiler ühü ühü qq". Yok efenim sonra ahriyi becermek isterdim. Yok efenim karmanın bacakları op. Yok sonanın memiktoları tombikto. Yok hangi şampiyonu evlat edinirdiniz, yok hangi şampiyonla okeye dönerdiniz. Yetti be. Kavgaysa kavga bunların karşısında durmadıkça azalmazlar.

Hem phen de post kasçam , 10k olunca gitçem diğer bölümlerde abi olucam. Herkesi eziqlicem qnq . Hue hue hue.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana mı kaldı kardeş bu forum.
  • Birincisi bu "post kasma" işinden rahatsız olan kim?

Forum Yöneticileri mi?

Kullanıcılar mı?

Bir diğeri de adam bana diyor ki "forumda ilk defa gördüğüm elemanlar gelmiş, eskiler yok"

Ulen salak foruma MMO League of Legends alt topic'ini ekleyen kişi benim. Sen kimsin ?
  • Tekrardan hoşbuldum arkadaşlar güzel forumlara inş :)

• forumu çöp eden her konuya post kasan bir velet tayfa var o tayfa gitmedikçe adam gibi paylaşımlar olmaz bunu defalarca yöneticilere ilettim ama umursamıyorlar.adam hakaret ediyor sadece mesajını siliyorlar ceza vereceksin kardeşim uyaracaksın banlıyacaksın böylemi forum yönetilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 28 Haziran 2016; 16:14:26 >
  • Hoş gelmisen

• Senin üzerinden herkese soruyorum neden üye olmuyosunuz ?

• Kim kimi koparıyor la sakin olun az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Forumda yeni üye görmeyeli baya zaman oluyor. Banlanan postçuların yan çarlarını saymıyorum tabi ki. Aramıza hoşgeldin.

Oda kokusu fazla post kasmakdan 3 gün banlandı adam gidip yeni fake hesap açtı

Bu yavsaga tavrin midemi bulandiriyor dedim diye 4 gün ceza almıştım. Forumdaki adamlar da adam degil ya neyse...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.