Şimdi Ara

Foruma Taze Kan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, bu hesapla ilk yazımı yazıyorum. Diğer forumlarda daha önceden bir şeyler yaptım ama yeni hesap açıp bu postla başlıyorum forum hayatıma. Hesabı açmamın nedenlerinden birisi de forum öldü gibi yorumları görüp bu forumu takip eden birisi olarak zevk aldığım bir forumu ayakta tutmak. Her neyse herkese iyi eğlenceler iyi forumlar. Bundan sonra aranızda ben de varım :)

• Ya zaten millet neden misafir takılıyorki üye olmak kolay zaten üye olup fikir belirtmek gibisi var mı misafir takılınca noluuor okuyorsun bişey yazamıyorsun aç üyeliğini söyle ne diyeceksen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin. Bundan böyle sende bizim Acceptancein :)
  • Ben dedim , bu pag ryze ve sürüsü giderse forum en azından rahatlar dedim. Pagryze değiksen hoş geldin.

• Kızlığım senindir
  • Forumda yeni üye görmeyeli baya zaman oluyor. Banlanan postçuların yan çarlarını saymıyorum tabi ki. Aramıza hoşgeldin.
  • Hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler :) herkese iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MacUallis kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam zaten ben de biraz tembellik yaptıktan sonra üye olmanın çok daha mantıklı olduğunu fark edip geldim

• hoşgeldin kardeş adettendir yeni üye olduğun için 400rp pmden yolladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

hoşgeldin kardeş adettendir yeni üye olduğun için 400rp pmden yolladım

Şu sıralar birilerine çok rp yollama , mf'ye op skin geliyo lazım olur . Memiktolarda tombikto :D

• Hosgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Forumda yeni üye görmeyeli baya zaman oluyor. Banlanan postçuların yan çarlarını saymıyorum tabi ki. Aramıza hoşgeldin.

Oda kokusu fazla post kasmakdan 3 gün banlandı adam gidip yeni fake hesap açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 28 Haziran 2016; 11:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Forumda yeni üye görmeyeli baya zaman oluyor. Banlanan postçuların yan çarlarını saymıyorum tabi ki. Aramıza hoşgeldin.

Bunlar böyle qnq, post kasamazlarsa hasta olurlar. Yatakalara düşerler, ağızlarından kan akar. Uyku girmez gözlerine. Ayrıca comarın da bayrak tutanı oda kokusu

• hoşgeldin, safa geldin.
  • Hg ama forum cidden oldu :S

• Velkam

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Ben dedim , bu pag ryze ve sürüsü giderse forum en azından rahatlar dedim. Pagryze değiksen hoş geldin.

PagRyze ile alıp veremediğin nedir? Adam foruma en çok katkıda bulunanlardan biri.
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Splash art gelse birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Bilader siyaset konusunda ban yedim benden çok post kasıyorsun u mad bro sende uslu dur .Benle uğraşmayın ben sinirlenmem xD

• Yeni üye hoşgeldin.
    Ayrıca size ne oluyor be her konunun altında kavga ediyorsunuz.
    Hele U Mad Bro.Eğer bir sorunun varsa git özelden hallet,git admine söyle,şikayet et.Durmadan bir kavga çıkarma peşindesin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.