Şimdi Ara

Foruma Yardım Takımı - (FYT) (uber girilir_paragon&level yükseltmede yardımcı olunur&Item farm) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar beni de takima ekleyebilirsiniz, genelde saat 23.00 sonrasi online olurum. Firsat buldukca forumdakilere yardimci olmak isterim.
    Karakterim cm wizard, 180+k, mp10 uber dahil yababiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yardımcı olmak isterim, güzel bir oluşum
  • Uygulama süper, güzel bir iş başlatmışsınız, takdir ediyorum.

Benim monk un eşyası yokhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Deaden-2204/hero/12243905 banada eşya kasalım pls şaka bir yana oynamayı bıraktım ben monkuda bir güzel soydum.. öhöm hunter la arada oynuyorum ona paragon kasın bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xwins -- 7 Aralık 2012; 13:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xwins

Uygulama süper, güzel bir iş başlatmışsınız, takdir ediyorum.

Benim monk un eşyası yokhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Deaden-2204/hero/12243905 banada eşya kasalım pls şaka bir yana oynamayı bıraktım ben monkuda bir güzel soydum.. öhöm hunter la arada oynuyorum ona paragon kasın bari

bırak lean farınıncrayini gel leg var

• Güzel düşünmüşsünüz arkadaşlar. Birde teamspeak tarzı bir program kullanılsa forum adına fena olmaz diyorum. Bende akşamları elimden geldiğimce yardım ederim yapacak bişeyim yok pek malum lvl 100 ^^
  • her türlü yardımcı olabilirim...
    özellikle exp farm mp1 fast run...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ExSeLaNS-2797/hero/18785333

yardımda alabilirim :)
  • Yeterliysem bende yardım ederim karakterim imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bh_uA

quote:

Orijinalden alıntı: Bayern7Munich

Mukemmel olmus. Dun kendime mp7 uber yapicak birini ariyodum bu aksam zamaniniz olursa yapariz :)

Bizim takım toplanmadı yahu dün gece :) Verdiğim sözü tutamadım, kusura bakma...

Ben de bu oluşumda bulunmak isterim açıkçası. BhuA#2514 http://eu.battle.net/d3/en/profile/BhuA-2514/hero/19003960 eklerseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Yok hocam ne demek benimde zamanim yoktu hic sorun degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

Yeterliysem bende yardım ederim karakterim imzamda

yeterliysem mi yuh derim.. 232K barbar dps yetmez mi..

asıl ben yeterliysem yardım etmek isterim..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Loyqus-2272/hero/9768955

Loyqus#2272
  • yardımlarınız için lütfen ekleşelim :) mp3-4 item farm veya paragon lvl için takılabiliriz

Konu gerçekten güzel düşünülmüş saolun..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ReTeR-2429/hero/21816881

ReTeR #2429

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reter -- 7 Aralık 2012; 16:58:22 >
  • İlk mesajın altına destek olmak istediğini belirten herkesin profilini ekledim. Destek isteyen arkadaşlar, eklenmeyi beklemeyip kendileri istediklerini eklesinler; bu şekilde daha seri olur diye düşünüyorum.

Keza gear konusunda yeterliliği sormuş bazı arkadaşlar. Şu şekilde düşünelim; MP7 üstü yapabilen MP7 üstünde uber'de destek olur. Seri MP1 farm için yeterli olan 1 ya da 2 kişi yanına destek isteyen 1-2 arkadaşı party'e alır, birlikte oynarlar gibi...
    Keza benim gear'ım kesinlikle endgame değil; hatta bu konuda destek olmak üzere yazan bazı arkadaşların gear'ı imrenilecek kadar üst düzey. Elbet onlar MP7 üzeri rahat edebiliyorlarsa uber'e yanlarına 2-3 arkadaşı alarak girebilirler. Ya da 2 tane yüksek düzey gear arkadaş yanlarına destek isteyen 2 arkadaşı alıp MP9-10 girer atıyorum.

Mesela ben şahsen wizard ile MP7 üstünde sıkıntı çekmem, MP9-10'da party'de dps az gelirse uzun sürer sadece, bunun dengelemesi elbet o anda oyunda olan arkadaşlar arasında yapılabilir; organize edilir MP karar verilir. DH ile gelirsem MP2 üstünde solo zorlanırım ama yine MP7 uber için DPS katkısı verebilirim gibi...

Talebe göre hareket edilir ve uygulama nasıl işliyor diye bakarız bu haftasonu...
    Destek almak isteyenler ya da bu listeden birlikte farm yapmak isteyenler o an itibariyle kimler oyundaysa birbirini bulur güzel güzel oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 7 Aralık 2012; 17:07:49 >

• Kardeşim bence insanlar konuşabileceği bir yerde toplanmalılar. Tekrar soruyorum foruma özel yada forumda kullanılan bir teamspeak yada benzeri server varmı? Yoksa neden açmıyoruz. Zaten oraya gelen adamlar genelde günübirlik oynamaya değil ciddi oynamaya gelirler kanımca + çok seri bir organizasyon olur + anlık müdahale şansı olur gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Kardeşim bence insanlar konuşabileceği bir yerde toplanmalılar. Tekrar soruyorum foruma özel yada forumda kullanılan bir teamspeak yada benzeri server varmı? Yoksa neden açmıyoruz. Zaten oraya gelen adamlar genelde günübirlik oynamaya değil ciddi oynamaya gelirler kanımca + çok seri bir organizasyon olur + anlık müdahale şansı olur gibi...

İşe yarayacaksa yapalım tabi ki. Ancak aynı anda 10-15 kişinin konuştuğu bir yerde olabilecek kargaşa ayrıca düşünülebilir.
    Destek isteyen kişi ise o programı yükleyecek, ilgili ayarları yapacak vs. bunları yapmaya hazırsa yapalım teamspeak olayını. Ben anlamam yalnız teamspeak'te kanal açılmasından, oraya davet edilmesinden vs. Teamspeak kurma konusunu, o kişinin bizim kanala gelmesi için yapılması gerekenleri açıkça anlatmak gerekecektir.
    1-2 kere teamspeak girmiştim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 7 Aralık 2012; 17:44:31 >

• Hocam 15 kişi aynı yerde neden dursun bir hol açılır girersin partyn ayarlanır geçersin party kanalına. Ayrıca ben 90 kişiyi aynı kanalda idare ettim zamanında k.o 3 clan

Ayrıca bu konuya giriş bilgileri ilişkilendirilir resimli olarak fotoya bakarak giremeyen diablo3 oynamaz zaten diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 7 Aralık 2012; 17:46:33 >
  • yardım isteyen biri olarak desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
    işte olduğum için fazla zaman ayıramıyorum. battle taglerinizi eve gittiğimde ekleyeceğim. dark zaten ekli bende ve çoğu zaman
    yardım etmiştir.

battle tag' im paytach 2849.
  • Yapalım madem. Kanalın kurulması, oraya ulaşmak, sonra ayrı oda açmak gibi konular için açıklayıcı kısa bir yazı hazırlanabilirse güzel olur.
  • Böylece yabancıların coktaan yaptığı clan olayına 1 adım atmış olmak için DonanımHaber clanı kurulmuş olur... Bunun için istiyorum konuşma programı başka amacım yok. Şimdilik skype da kullanılabilir, talep yogun olursa programa geçilir...

Server filan almak gerek kimsede yoksa...
  • Ekleyen arkadaşlar donanımhaber den diye yazarsa çok sevinirim açıkçası. Herkesi kabul etmiyorum, o yüzden sıkıntı çekmeyelim.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/g%C3%B6rkem-2574/hero/21799813 ben yukarıya yazmıştım ama karakterin linkiyle birlikte tekrar yazayım ben varım her ne kadar setim kötüde olsa :)
  • TRMaXeNeO#2153 yer yer sağanak yada sık olarak yardıma hazırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.