Şimdi Ara

Forumda 135 net yapıp üstüne 5 soru yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu anlamıyorum, forumu uzun süredir takip ederim bunları böylesine yoğun bir derişimde ilk kez görüyorum. Bir anda türemiş gibiler. Herkes bir anda tyt de 115 ayt de 75 yapmaya başladı. Ya gerçekten herkes 110+ üstü yapıyor benim gibi 90-95-100 bandında gezenler yazmaya çekiniyor -neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde- o sebepten gözüme çok geliyor ya da herkes yaptığı netin üstüne +20 dh şeref neti ekliyor anlamadım bu durumu. Sizler ne düşünürsünüz ahali.

Apotemi ayt deneme neti konusuna girerseniz zaten herkesin oruçlu uykulu haliyle 39 net yaptığını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helicase -- 28 Mayıs 2020; 2:13:50 >

• Hocam A denemesindeki netleriniz başlıklı konulardan uzak duruyorum Çünkü %70i sallıyor Çok kafaya takmaya gerek yok yani Forumun eski tadı kalmadı
  • Arkadaşlar lütfen şunu kavrayın : bu forum cidden seviyesi yüksek bir forum gerek deneme sınav sonuç ssleri gerek eski yıllardaki sonuçlar . Burada net konularında kendi aklinizca dalga geçmeye çalışmak yerine siz de oturup çalışın . Gelen netlerin %30u falan kolpa olabilir ama gerisi gerçek
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru diyorsunuz hocam, forumun eski hali gerçekten güzeldi.
  • Hocam 2019 gurur tablosunu çıktığı gün inceledim forumda cidden ilk 100-200 yapan kişiler vardı forumun seviyesinin üst düzeyde olduğu gerçekten doğru. Ancak tepkim sadece insanların diğer insanların netlerini merak ettiği başlıklara giren kolpacılara yoksa forumda çok çok iyi öğrencilerin olduğunu biliyor ve takip ediyorum örneğin geçen seneden personalcomputer bahsettiğim güruhtandı.
  • Apotemi de fulleyen.adam telefona mı bakar aga
  • Helicase kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tanıdığım soruları netleri tartistigim adamlara kolpa/troll deniyor da bazen ..
  • 1. 40
    2. 39.25 (uykum vardı babaannem korona olmuştu)
  • Hocam geçen sene de böyleydi, herkes sallar ederdi, sonuç zamanı çok azını görebildik. Sallamayan var elbet, ama sallayanlara göre oranları hayli az.
  • Hocam valla netlerim kötü diye tavsiye konusu açan bi ben varım herhalde
  • Forumda görünenlerin yanında bi de gizliler var, fullleyenler daha fazla bile olabilir
    Moral bozmaya gerek yok, onlar 1. Olsun siz de 2. Olursunuz

Tabii uyduranlar vardı ama gerçekten yapanlar da vardı, merak edersiniz sınav sonrası görürünüz
    Tr de bu alanda başka forum yok gibi, o yüzden herkes burda
  • Yani bilmiyorum burda birileri sürekli bunu yazmasa sırf kendi incelememle birilerinin sürekli net salladığı hiç aklıma bile gelmezdi. Siz sallıyolar diye düşünebilirsiniz istediğiniz kadar ama o netler gerçek arkadaşlar, pragmatik açıdan bakıp en basitinden forumdaki biri sallıyor olsa bile forumda olmayan türkiyedeki başka biri o sallanan neti yapıyor diye düşünebilirsiniz. Yani sizin okulunuzda veya arkadaşlarınız arasında öyle yüksek netlere çıkan hiç olmayabilir veya tek tük olabilir ama bu netleri yapanlar var Türkiyede en nihayetinde. Mattan 30 net yapan birinin foruma girip 38 leri görünce moralinin bozulabileceğini biliyorum, ancak bu moral bozukluğunu telafi yolu, “sallıyo bunlar nasıl olsa” şeklindeki bir düşünceyle değil “bu adam bu netleri yapıyorsa benim istediğim sıralamanın çok üstünde kalır yani benim kulvarımda değil zaten” falan gibi bir düşünceyle olmalıydı. Geçen senelerdeki nesillere kıyasla bu neslin aşırı süper zeka ve aşırı çalışkan olmadığını, birkaç nesil arasında o kadar fark olmayacağını da bildikten sonra bunlara takılmanın ve her fırsatta sallıyorlar diyip durmanın fazla anlamı kalmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.