Şimdi Ara

Forumda alış-veriş yaptığım üyelerin isimleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar, dükkanımdaki ''REFERANSLARIM'' bölümüne forumda alış-veriş yaptığım kişilerin nickleri eklemekteydim...

Fakat 8 ekimden itibaren ''REFERANSLARIM'' bölümündeki yer dolduğundan dolayı artık oraya alış-veriş yaptığım kişilerin nick'lerini ekleyemediğim için bu sayfadan bu kişilerin isimlerini belirtmek istediğim...

Benimle alış-veriş yapan kişilerin nicklerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz...

Referanslarım;

2wicky, @lien, X-Gen, ddonmez, dewe®, wenigma, DrynhwyL, dj.trust.06, tirannosaurus, _kUrT_oGlU_, bussinesstr, Tsunami41, sevgimilitanı, kerem092, infernox, sadbul, Spaydix, SAVIAR, ahmetsenkaya, jeandan_type-r, nohackmove, crossfire, yasmut, fortress34, eahmet, barisozer83, kadirche, milyondabir, reefted, lloyd, asavaso, badboy®, Jackass21, yavuzhan03, ktu_ifc, seyhat, ilkerring, varidat, kimi1179, Rockewi, mcff, kanuncan, macufuk, ufuk_acar, siyau, darendeli, zeroshut, mx_mx, InViSiBlE KiD, sevensleepers1907, Jaws, melantis, s_solak, |ExCaLiBuR|, musiclover, d_darko, rockmrt, garuda, ahmt_gvnl, cagribey, alperbaba, rockcity, celestial_fury, hakan_444, just sky, burak733, PeTeR PaN, Maglor Nenharma, lilsam, verondeniz, nicaleus, burak erdogdu, Fremdal, yigit_konur, e_cool, mallorn, mertcenk, ge-none, hazar, MadDog1, Orgeneral_, theunforgettable, hah, Cthun, onestep2death, God is Staff, pashack, yampir, sudfans, sicakyuz, kaancam, archilleus, nightsorrow, S@ldırg@n, _Maxy_, blood955, ahirzora, **CCR**, rom11, mstf_n72, maxx1903, erenun, _karlos_, aKMel, pyr@mid, shark2055, cemilova, foreverfatih, Josh, 06fthtky, gsaray15, dmeric, cliffburnstein, lorji, 09nanometer, morrigan2, burak9006, SuPeRBoY911, Ziw®o, tugberk23, dj.system32, furkanaltun123, YgTBgC, math_boy, OnuR, bbuzol, kenex, arfeiniel, yolcux, leufeu, fatih_18_18_18, durden38, HALO®, dwadech48, ayazdede, delann, aNLcLk_1905, master_of_hell, DreamTheGray, head, ajfa, scanmanw, doğukanözden, JackSparroW-, vincee, memhisar, @kii, serdar514, sayın, mfaraday, chatluck07, uzumaki_naruto, emirgir, buzzy104, FaTeeH, lizkin, @dministrator, alpercesur, tuncapak, gokhan1903bjk, install06, silahtar1, chopy, Erdson, PesimistChe, semihalyuz, KENSHIN, ^Biotech^, EkooL, dr.steganos, z4m4, fuat, akinel, outlawz_1903, February 29th, erden4444, fukay, day sleeper, Difference, MUJİM™, kemal08, BiGKaBuS, BlackPeac3, seco.sercen, maelle, NightmarE_6, recepduru85, bandidas, Tromsø, kraskm, feriox, denon, airspeed, ryan cohen, syengec, kntrli, slybzkrt, suatay, dj_jaws, 2pacalypse, abebe123456, can90, gfbmert, coldfire3, TheProdigy, kazein, 3dimension, zoptrik, Æmre93, sardemir, omusti, dreamwalker2006, spinoza17, Powerofmind, Hercule Poirot, szr_yalcin, Dave Mustaine, Snakeeyes, gece görüşü, yken, Salih, AnFoU, maviturk, riffraff, kdr_, weros, Amorph, respiro89, rebellious86, AhmetVural1987, ahmet331, Krush, Xlebronx, Kenjimikee, hsaid, Ftorun, obora48, burak03, Avalon64, Aerobacter, Blindevil, biolog_hakan, juti34, Minero, Tuf4n, deserthawk, BraveHeart, barbarosakgun, fatihakok, JeFFreY.JeY, rockkit, gonencoztok, fatiheer, mahqum34, respiro89, Unnatural_Disaster, Tolqan, huseyin__58, guneyonur, LiveForSpeed, @li behr@m, aselka, ahmet008, berkangeler, Mustafakeman, LostDevil, Azawarai, D&T&S, Bitter, mceliker, santanna_88, sevindi42, ugur_bek, KEHRIBAR, d_e_s_i_r_e, tàlhà, Tun4, omergencay, fenderimsi, Bilinmeyen, ozanucar, blackxtr, onki, malifb, djmuratt, ramanujan20, raymanallstar, nervium, R@, salamsosis, djoy, Azarwai, chOsen, palakash, aygunal, madozan, Groovy, ibraxi, Platinium, NAGYOS74, corvus_corvusan, Black_BlasterR, Nurush, adu1905, Mufat, Kralkobra_kralkobra, HaRDCoRé_CHiLD, Turkmaster, halilibocartero, eeerdem, R-2, woody61, fbahadir07, SLWeeR, kaan_9292, the_floodex, Tayfa-140, RaphaeLmiX, E2i4LiFe, erkanays, fatihhilal, buckethead®, owen_10, |Ruthless|, CR9, arifbjk, ermanilman, suicide, kronik, antroch, Dory23, Axelipxe, erm1122, Ixion, kemla12, Technics, hypnosse, ONLYtheSTRONGsurvive, Creader, wsyin, SIRLI, NIKEmRe, cembu1991, Versace precious, ersin79, hatred, Cry of Cyrus, bakieryigit, Arkas, SyBeRcY, protol-x, ceylanem82, SIKILHAN, ahmet008, hakkikarahan, thorpedo, İlkerring, FIRST, Sertacksk, EYC, aLMaNNN, er06, cngzky, farukalyuz, Mertozyigit, Bloodthirstyy, Andruil, Zek, aliceee, bahadr35, wotn, a_king, sienen, Barış26, Vorb, Jrsuko, squall144, morqos, mr.crowley, ege_kip, fenerium1983, groll, AnFoU, HeLLoRd_85, sançi, BoccAcio, darklord111, amylee, saruhat, Powermove, BlıtzKrıeg, Sawion, __ers__, Serhat, mest47, MaedHrOS, brad_pittch, DemirAylak, Zeynel, skyhawk34, lj94, ibrahimtapu, CRaFTY_35, ScriptKidie, DrHw, HsyN34, jamesdean0701, Günney, AdReNaLiNe, mc_doki, Puyik.1, hombak108, khanja, ps3cü, tugger...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 30 Mayıs 2012; 19:29:29 >

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: delann

pm

Cevaplandı...
  • ie4 de gözüm kaldı valla
  • pm in var hocam.
  • pm attım
  • pm Sennheiser CX-300 (Siyah renk); 50 YTL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

pm Sennheiser CX-300 (Siyah renk); 50 YTL.

PM cevaplandı...
  • Üstad bu CX300 Bose in-ear triporttan daha mı iyi,denk mi yoksa daha mı kötü??
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lizkin

pm

PM cevaplandı...
  • arkadaşım beni ekle görüşelim ep 630 için crazy_ngagerz_3131@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyngagerz

arkadaşım beni ekle görüşelim ep 630 için crazy_ngagerz_3131@hotmail.com

Ekledim dostum...
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: install06

pm

Cevaplandı...
  • tarafımdan 1 adet ie4 alınmıştır,sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştır.çok teşekkür ederim Murat bey.iyi forumlar.

cihaz laptopta ve asus p526 smartphone'da denendi ve gerçekten süper+süper.
  • pm attım
  • bende pm attim.
  • urun elime gecti, tesekkur ederim. acikcasi bastan herkes gibi biraz supheyle yaklasmistim ama urunun kalitesini alinca anladim, tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Arkadaşlar tüm ürünler yurt dışından gelmiştir... Aşağıda ürünlerin kendisine ait gerçek fotoğrafları bulunmaktadır, fotoğraflardada görüldüğü gibi ürünler henüz paketi açılmamış olarak ''SIFIR'' halde tarafınıza gönderilecektir...

Ayrıca ürünlerde olası bir problem çıkması durumunda ürünleri sorgusuz-sualsiz geri alabilirm... Zaten uzun süredir forumda satışlarım devam etmekte, forumdaki biçok arkadaşta hem beni hem ürünlerimi biliyor...

Forumda şuana kadar yaptığım alış-verişleri ve alış-veriş yaptığım kişileri görmek için lütfen tıklayınız

Fiyat Listesi;

Sennheiser CX-500 (Siyah ve Beyaz renk); 110 YTL.

Sennheiser CX-400 (Siyah ve Beyaz renk); 90 YTL.

Sennheiser CX-300 (Siyah ve Beyaz renk); 50 YTL.

Sennheiser İE4 (Siyah renk) ; 70 YTL.

Creative EP-630 (Siyah renk) ; 30 YTL.

İlgilenen arkadaşlar PM ile ulaşabilirler...

Ürünlerin kendisine ait gerçek fotoğrafları;

Sennheiser CX-500 (Siyah ve Beyaz renk);

Sennheiser CX-400 (Siyah ve Beyaz renk);

Sennheiser CX-300 (Siyah ve Beyaz renk);

Sennheiser İE4;

Creative EP-630;

Kargo alıcıya aittir...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

kardeş gönlümü kazandın araştırdım elimde ep630 var sennheiser a geçmek istersem ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.