Şimdi Ara

Forumda alış-veriş yaptığım üyelerin isimleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ep630 aldım bu arkadaştan , orjinal , kaliteli , bu arkadaşı herkese öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 8 Temmuz 2008; 20:09:44 >
  • alt fona hastayım murat kardeşimsin hayırlı işler
  • yaklaşık 2 ay önce ep-630 almıştım üzülerek söylüyorumki orjinal deildi arkadaşımda orjinali vardı murat arkadaşımıza resimleri herşeyi gösterdim farkları..fakat hala ep-630 ları satışta.. büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım alırken dikkat edin derim!! saedece ep-630 için konuşuyorum diğerleri hakkında hiçbi bilgim yok şu an orjinalini kulalnıyorum golldan aldım 46 ytl ye..çok güzel kulaklık.

Kesinlikle arkadaşımızla alıp veremediğim bi durum yoktur sadece forum kullanıcılarını bilgilendirmek amaçlı yazıyorum çamur atma vs. gibi algılamazsanız sevinirim resimleri hala pcmde mevcut kendisinide alırken sorabilirsiniz forumda bilgilendirme yapacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdia

yaklaşık 2 ay önce ep-630 almıştım üzülerek söylüyorumki orjinal deildi arkadaşımda orjinali vardı murat arkadaşımıza resimleri herşeyi gösterdim farkları..fakat hala ep-630 ları satışta.. büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım alırken dikkat edin derim!! saedece ep-630 için konuşuyorum diğerleri hakkında hiçbi bilgim yok şu an orjinalini kulalnıyorum golldan aldım 46 ytl ye..çok güzel kulaklık.

Kesinlikle arkadaşımızla alıp veremediğim bi durum yoktur sadece forum kullanıcılarını bilgilendirmek amaçlı yazıyorum çamur atma vs. gibi algılamazsanız sevinirim resimleri hala pcmde mevcut kendisinide alırken sorabilirsiniz forumda bilgilendirme yapacaktı.

Dostum öncelikle objektif yorumun için teşekkür ederim...

Fakat şunu söylemek isterim, 1 parti getirtiğim EP-630'larda (bu durum sadece EP-630'larda oldu) seninde belirtiğin gibi farklılık mevcuttu... Seninle birlikte aynı partiden gönderdiğim 1-2 kişiye daha durumu bildirerek ürünleri geri alıp 1'ine parasını iade ettim diğerine yeniden getirtiğim partiden gönderdim...

Konu ile ilgili olarak gösterdiğin hassasiyet ve objektif davranışın sebebiyle teşekkür ederim...

Saygılar,
    Digitaldelisi.

• Bu kulaklıklar orj. mi... özellikle CX500 için soruyorum bunu ??
  • PM attım.
  • PM attım hocam bi bak
  • PM attım
  • pm
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bu kulaklıklar orj. mi... özellikle CX500 için soruyorum bunu ??

Bu arkadasin sorusunun cevabını bende bekliyorum yani sennheiser markalarının sahtelerinin oldukca yaygin oldugusoyleniyor pekiya bunlar orjinalmidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepduru85

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bu kulaklıklar orj. mi... özellikle CX500 için soruyorum bunu ??

Bu arkadasin sorusunun cevabını bende bekliyorum yani sennheiser markalarının sahtelerinin oldukca yaygin oldugusoyleniyor pekiya bunlar orjinalmidir

Dostum sormuş olduğunuz kulaklıklar orjinaldir... Bu konuda şüpheniz olmasın...
  • pm acil cvp bekliyorum..
  • aklımda ie4 almak var yalnız bı sorum olucak cx500 ıle ie4 arasındakı belırgın farklar neler ?
  • Sennheiser CX-300 (Beyaz Renk); 50 YTL. için görüşelim diyecektim. Yalnız biraz çekincelerim var özellikle ürünün orjinal olup olmadığı konusunda. Sanırım arkadaş %100 güvence veriyor + ben de ürünün seri numarasını sorgulatmayı planlıyorum. Alıcı olarak kendi üzerime düşen de budur.

Pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 9 Eylül 2008; 18:39:00 >
  • özel mesaj attım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaa

aklımda ie4 almak var yalnız bı sorum olucak cx500 ıle ie4 arasındakı belırgın farklar neler ?

İyi günler. İE4 ile CX-500 arasındaki en belirgin fark, İE4'ün daha çok BASS ağırlıklı bir kulaklık olması CX-500'ün ise genel anlamda her yönden eşit olarak üstünlüğünün bulunmasıdır. Ayrıca CX-500, İE4'e kıyasla ''aksesuar, estetik ve dizayn olarak'' İE4'ten çok daha üstündür.
  • ie 4 aldım bende. kulaklığın lastik aparatlarının altında 2 yazıyor. orjinal ie 4 kulaklığa sahip olan EXcom_Zkko ya özel mesajla ne yazdığını sorduğumda birin 3 birinde 6 yazdığı cevabını aldım. bu normalmidir. parti farklılığı gibi nedenlerden midir nedirrr.
    birde kulaklığın sennheiser olduğuna dair en ufak bi ibare yok. tamam ie 4 ün sade bir görünüme sahip olduğunu biliyorum bu kadar mı sade?
  • konuyla ilgili sıkıntıları digitaldelisi ile msn de görüşerek çözdüm. dürüst bir arkadaş. güvenebilirsiniz..
  • cx400 ve cx500 arasındaki fark nedir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.