Ben yatıyorum, sabah benle anlaşabilen en az 5 kişi görmek dileğiyle
quote:
Orjinalden alıntı: OoßladeOoO
quote:
Orjinalden alıntı: ApAtHe89
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Apethe89 gelecekteki imzanı sezebiliyorum
aynen şu şekil:
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
o imza panelindeki robot tamam dedi ama kaldırırlarmı dersin
4 Aralık 2006 da üye oldun ama hala ögrenemedin
anlaşmaktan kasıt fikirlerin örtüşmesi ise bu konuya yazanlar arasında xf, felix, fetih, kung-fu61, ares-türk ile anlaşabiliyorum. ama mesajlarından en çok etkilendiğim üye kommodor...
anlaşmaktan kasıt ikili ilişki/muhabbet ise öyle bir münasebetim olmadı...
Fikirlerini büyük oranda beğendiğim Deep Impact ve Kemal var.
Çok kişi var, hepsini buraya yazmaya kalksam browser kitlenir
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Tüm forum beni çok sefer Robinson BABA derler şimdi tek tek tüm arkadaşların isimlerini yazdırmayın bana tamam tamam bende sizleri seviyorum
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Çok kişi var, hepsini buraya yazmaya kalksam browser kitlenir
ben
quote:
Orjinalden alıntı: adigehalil
anlaşmaktan kasıt fikirlerin örtüşmesi ise bu konuya yazanlar arasında xf, felix, fetih, kung-fu61, ares-türk ile anlaşabiliyorum. ama mesajlarından en çok etkilendiğim üye kommodor...
anlaşmaktan kasıt ikili ilişki/muhabbet ise öyle bir münasebetim olmadı...
+nihonjin
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Tüm forum beni çok sefer Robinson BABA derler şimdi tek tek tüm arkadaşların isimlerini yazdırmayın bana tamam tamam bende sizleri seviyorum
babamızsın sen ztn ya senin yanında hepimiz cumali oluruz
ben begenmiürmüsün beni tanıyanınız yoq mu???
Şu imzamda yazan msn en az burdan abartısız 500 kişide vardır ama toplasan 10 kişi anca tanır :D
Hakkımda olumlu fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
Şu imzamda yazan msn en az burdan abartısız 500 kişide vardır ama toplasan 10 kişi anca tanır :D
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
ben de ne gordum,ne duydum,ne biliyom... hiç..
hattori hanzo var ya nickine kurban olduğum iinsan