Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Forumda Dolandırıcıların Artması Dikkat ! (Hasan Alp) Satın Al 31 Aralık 2024 02:24 1 1 Forumda Dolandırıcıların Artması Dikkat ! (Hasan Alp) Merhaba arkadaşlar,Son zamanlarda forumda dolandırıcılar çok fazla artmaya başladı herkesin dikkatli olması gerekli.Aylardır referanslı üyelerin hesaplarını çalarak bu işi yapıyorlar. Hasan Alp ismini forumda arattığınızda bir çok dolandırıcılıkla ilgili mesajları görebilirsiniz.Ben de bu konular sayesinde dolandırılmaktan kurtuldum. Konu hakkında görselleri paylaşıyorum, Hasan ALP isimli ibanla herhangi bir alışverişte bulunmayın.Ibanı : 6615553 ile bitiyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Forumda Dolandırıcıların Artması Dikkat ! (Hasan Alp) 33,5 Dolarlık Steam Gift Alınık %20 İle 28 Dolarlık Steam Gift Alınık %25 İle 24 Dolarlık Steam Gift Alınık %25 İle