Şimdi Ara

Pelin Batu neden bu kadar ateşli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seksi diyecektim yasak mı sexy demek ezik dedim diye 4 gün ban yedim kesin yasaktır kusura bakmayın ahlakınızı bozdugum için

Saat olmus 5 tvde bu kadını gördüm normal tartışma programı sunuyor ama hala aynı çekiciliği var yıllardır aynı çekicilik bakıyosun normal bir kadın farkı tatlı yüzü ve muhalif kadın olması tatlı yüzlü kız da tanıyoz en anarşikini de bunlarla da alakası yok konuşmasından mıdır yoksa nedir kadının her hareketi ateş gibi

Benim teorim; en eski hayatında yunan viking pagan vs. seks tanrısıydı normal insandı ama daha sonra putlaştırıldı, sonraki hayatında kleopatraydı, sonrakinde napolyonun karısı, sonra da merlin morno. Yada en azından bunlardan biriydi. Başka türlü açıklayamıyorum bir kadına 5 yıldır bakıyorum her baktıgımda tahrik ediciliği var ama 5 yıldır tahrik unsurunun ne oldugunu bulamadım

• Şu konuları şu saatte ss'siz açmayın
  • Karşı cins olması senin için tahrik edici olabilir.
  • Boş gitmeyin

Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
  • Ateist oldugu icindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda hoşuma giden nadir bayanlardan biri benimde.36 yaşındaymış normalde vücut hatları belirgin kadınlardan hoşlanırım ama pelin batunun cidden farklı bir çekiciliği var.
  • merlin monrodan sonrasını okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş sen bi merlin monro mornosu izle kendine gel
  • Sabah sabah ne monrosu yav
  • bu karı ateist cemaat kanalında program yapıyor. Tuhaf. Ayrıca boş insan bana göre. Sexi değil. Çöp
  • Boş gitmeyin
     Pelin Batu neden bu kadar ateşli? Pelin Batu neden bu kadar ateşli? Pelin Batu neden bu kadar ateşli?

• Tarihçi olduğu için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

Boş gitmeyin
     Pelin Batu neden bu kadar ateşli? Pelin Batu neden bu kadar ateşli? Pelin Batu neden bu kadar ateşli?

maggieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 <3 <3

• beyni yandığı için kısa devre yapmış ordan vücuduna yayılmış.

hyr kadını tarih ateşini sarmış.tarih seni çağırıyor.
  • yeni yeni pelin batu konusu açmayın ulan karıncalanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.