Şimdi Ara

forumda en iyi char ı söylesem kim derim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • H_O_N_D_A Fire Drakede Önce Soyulmuştu o H_O_N_D_A Senmisin?o Charla Girip ßir Meteor ßırakamamıştımSonra Charı Geri Almıştı Sahibi
  • bence majesticer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: l

lvl 68 roguem 2104 ap ama necklace in+ belt glass b+ :) shardlarım sanırım exp oldugu ıcın baya ap verıyor fark oluyor

LvL 64 de benim charımda Dual +8 Shard ve Dex Scroll + Wolf ile zaten 2100 ap vardı bence düşük seninki ama +8 set ve full dex takı ile o ap oluyordu. Sanırım in ve glass belt yüzünden attack power düşük ...

wp +2 - elf belt +2 dex wolf armor sc ıle 2376 ap oluyor :) ben attacker dıılım torment subsıde hepsını atıyorlar karışıya zaten partyde defander oluyorum 1700 ap de olsa yeterlı bence ama aresde herkes cok guclu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 13 Kasım 2006; 14:22:08 >

• quote:

quote:

quote:

lvl 68 roguem 2104 ap ama necklace in+ belt glass b+ :) shardlarım sanırım exp oldugu ıcın baya ap verıyor fark oluyor

LvL 64 de benim charımda Dual +8 Shard ve Dex Scroll + Wolf ile zaten 2100 ap vardı bence düşük seninki ama +8 set ve full dex takı ile o ap oluyordu. Sanırım in ve glass belt yüzünden attack power düşük ...

wp +2 - elf belt +2 dex wolf armor sc ıle 2376 ap oluyor :) ben attacker dıılım tormen subsıde hepsını atıyorlar karışıya zaten partyde defander oluyorum 1700 ap de olsa yeterlı bence ama aresde herkes cok guclu ...

Eğer ayıp olmazsa itemlarına diyebilirmiyim . Bizde +1 elf belt, +1 wp var item sanıyoruz ...

• sımdı bırısı cıkıp dupe fılan yazmasın boşa itemlerimi bir şahıs çalmıştı cafesınden gırdıgımızde hepsi edit gm den geldi zaten gm den geldiği gün forumda baslık açmıştım itemlerim geldi diye ...
    alın benden bir göruntu size :) aresde ustu parlayan +9 lu kımse göremezsınız cunkı yok 1 tane chıtın +9 var human taragında oda benım zaten forumda resmı var yenı up yaptım onuda ...

forumda en iyi char ı söylesem kim derim ?
  • 2. PerfectChoic3 19244127 np sıralamasında gözüken senin clan mı? I kardeş
    bide 18 tane 75+ çarı napçan birini bize verir insan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

bende varım ulen h_o_n_d_a 79 oluyor az kaldı bide rob_lq oda 74 e gidiyor np lerde baya arttı itemlerde oluyor yavas yavas iyi oluyoruz :p

rob_lq eğer Cypher daki ise en nefret ettiğim charlardan birisidir. Ks yapmadığı slot yok denecek kadar az aynı zamanda koxper ...

yok abi biz beramustayız evet honda fd ye girdiğinde hacklenmişti ve level 67 olarak 1 hafta sonra başlamasına rağmen ilk 80 mage lerden biri olacak beramus server inda HERŞEYE RAĞMEN.

• monsterkıll bır efsane onunla oynadım soul slayer bı arakdasımızda vanessita su an PerfectChoic3 clan lıderi onunlada gırdım cok yakın arkadaslarım longyanın lıder oldugu clan ReturnOfTheKings turk hepsı ya 18 chardan fazladır pass lıstem ama gırmem kı nadıren yanı gırıp bakarım sıkılırsam benım degıl sonucta arkadaslarımın hepsı
  • quote:

monsterkıll bır efsane onunla oynadım soul slayer bı arakdasımızda vanessita su an PerfectChoic3 clan lıderi onunlada gırdım cok yakın arkadaslarım longyanın lıder oldugu clan ReturnOfTheKings turk hepsı ya 18 chardan fazladır pass lıstem ama gırmem kı nadıren yanı gırıp bakarım sıkılırsam benım degıl sonucta arkadaslarımın hepsı

areste iyi bir çevren var yani
  • bilmem belkide benim görüşüm asla charınızın şifresini başkaları ile paylaşmayın işin içine item para girince çok şey değişiyor bakmayın bizim durumlar değişik reelden çoğu ama yinede paylaşmayın başınız ağrımasın ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.