Şimdi Ara

Forumda en sevilenler kimler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda yeniyim ama anladığım kadarı ile birçok kişi birbirini iyi tanıyor, hatta bol bol da dalga geçiyorlar birbirleriyle. En çok sevilen kim forumda merak ettim

• beni kimse sevmes...
  • biz vatanımız milletimizi severiz..
    yaratılanı severiz... yaratanı sevdiğimiz için..

niclere takılmayız anlayacağın..

bunu merak edeceğine boş şeylerle uğraşacagına , gel tartışmalara katıl.. bilgilerini paylaş. . senide sevelim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana -- 10 Temmuz 2005, 16:08:54 >
  • gereksizler ailesinin tamamını severim.

konu dışında biraz daha enteller dolaniyo
  • nasıl yani potasium anlamadım? ben ilk girdiğimde benimle çok dalga geçtiler gereksiz mesajlar bölümünde o yüzden ben burada geziniyorum
  • sevgi yalan !! dostluk yalan!! birde forum yalan!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

gereksizler ailesinin tamamını severim.

Entellerden bi tanesi
    CoNeWaR
  • FoReVeR Savasay, CaVallion, elec, Negative, _eDDie_ ve GS'li arkadaşlarım...
    2.Citizen, Morbid, aSiKaN, Handesss, Aguney,Gun,Cagri105, musakka
    3.Speed-Step, mhmt,novamax12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 10 Temmuz 2005, 16:21:25 >

• Ben ayırt etmem burdaki arkadaşların hepsi kafa adamlar birlikte şakalaşırız,kaynaşırız... ve böylece sürüp gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

quote:

Orjinalden alıntı: potasium

gereksizler ailesinin tamamını severim.

Entellerden bi tanesi
    CoNeWaR

güzel abicim, sen entel değilsin entellektüelsin

@princess,gereksizlere hergün 20 tane feyk giriyor. kabuullenmen kolay değil. ama artık belli feyk olmadığın.
    demek istediğim, feykler eğlence aracımız. dalgamızı geçeriz. sen de geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Temmuz 2005, 16:10:44 >

• sevmediğin mod yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian -- 10 Temmuz 2005, 16:10:50 >
  • Yaradılanı sevelim yaradandan ötürü.
  • Ama cidden çok kızmıştım size potasium, bide hades mi ne vardı durmadan bana feyksin deyip duruyordu, ben soru soruyordum herkes sen feyksin diye dalga geçiyordu. Ama bilmiyordumki neden öyle yaptıklarını şimdi anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zargana

biz vatanımız milletimizi severiz..
    yaratılanı severiz... yaratanı sevdiğimiz için..

niclere takılmayız anlayacağın..

bunu merak edeceğine boş şeylerle uğraşacagına , gel tartışmalara katıl.. bilgilerini paylaş. . senide sevelim .

• guenen
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PRINCESS_

Ama cidden çok kızmıştım size potasium, bide hades mi ne vardı durmadan bana feyksin deyip duruyordu, ben soru soruyordum herkes sen feyksin diye dalga geçiyordu. Ama bilmiyordumki neden öyle yaptıklarını şimdi anladım

çağırdım gelir birazdan
  • beni hiç sevmezler mesela
  • Konuşulanlara katılmadığı nerden biliyorsun? Üstelik neyin boş neyin dolu olduğunuda özümseyebilecek kadar aklı vardır herkesin, tabii kendi aklı fazla gelip başkalarına akıl verenlerde olur ama takmamak lazım
  • _PRINCESS_ hoşgeldin, kimseye bakma sen keyfine bak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.