quote:Orjinalden alıntı: egzantirig 11 agustos 2005 tarihinde yine en sevilen tabiki egzantirigtir ağustos???
quote:Orjinalden alıntı: angora_s quote:o sendin di mi? ben nasıl olabilirim bu beden bengisu yu kaldırmaz. oh be
quote:Orjinalden alıntı: beckhir 1 numara paşa kanka gti hadi öğrendin de noldu belli etmeye push dedik sen deilmişin
quote:Orjinalden alıntı: angora_s alla alla nie sevindin şimdi anlamadım. benim ne zararımı gördün pme bile cevap vermiyon kardeş...
quote:Orjinalden alıntı: sainteagle quote:Orjinalden alıntı: egzantirig 11 agustos 2005 tarihinde yine en sevilen tabiki egzantirigtir ağustos??? evet agustos dedım bi sen fark ettın... gözlerin ve dikkatin baya iyi tebriknkler
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: sainteagle quote:Orjinalden alıntı: egzantirig 11 agustos 2005 tarihinde yine en sevilen tabiki egzantirigtir ağustos??? evet agustos dedım bi sen fark ettın... gözlerin ve dikkatin baya iyi tebriknkler kandıramazsın.... bu bizans oyunları çok eskide kaldı artık