Şimdi Ara

Forumda Gerçek İzmirliler Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda acaba dededen, atadan izmirli varmı ta osmanlı zamanından beri burada yerleşmiş olanlar, ben onlara gerçek izmirli diyorum yoksa annesi sivastan gelmiş yada babası malatyadan gelmiş biri ama kendisi burada dahi dogsa asla izmirli olamaz, en az 5 nesil geçmesi lazımki özümsesin, oldugu memleketi.

• biz yaklaşık 120 yıl civarıdır burdayız valla.herhalde izmirliyizdir.babaannemden atatürkü dinliyorum arada.çok süper bişi o günleri gören biriyle konuşmak
  • yokmu forumda gerçek izmirli,

izmir konusuna baktımda sanırım çogu çakma izmirli.
  • Dedemin Babası aslen Yunanistan/Selanik'den gelme, tam bilmiyorum ama sanırım Kurtuluş Savaşının Ardından İzmir'e gelmişler, dedem ve Babam İzmir'de doğuyor. Babadan İzmir'liyim. İzmir'de doğdum zaten.
  • Ben tabiki dedemin dedesi İzmirliymiş doğma büyüme ondan öncesini bilemem dedm 85 yaşında vefat etti der isek yaklaşık 140 150 yıldır en azından İzmirde yaşamakta bizim aile daha nerelere dayanır bilmiyorum
  • Dedemin dedesi daha osmanlı yıkılmadan gelmiş izmire yani izmirliyiz ama şuanda istabulda yaşıyorum o ayrı tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 26 Haziran 2010; 17:00:06 >
  • işte gerçek izmirliler bunlar, ben insan ayırmak için bunu yzmadım sadece yüzyıldır burada olanları merak ettim yoksa istanbulda güzel, erzurumda ama sadece merak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmirlilerin ataları romadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

izmirlilerin ataları romadir

isterse ermeni olsun, ben izmirlileri eskiden beri ne kadardır buradalar merak ettim, burada amaç insan ayırmak değil, ermenide insan yunanda, kürtde, amacınızı belli ettiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YerindeBirKarar

quote:

isterse ermeni olsun, ben izmirlileri eskiden beri ne kadardır buradalar merak ettim, burada amaç insan ayırmak değil, ermenide insan yunanda, kürtde, amacınızı belli ettiniz.

amacını belli eden sensin. gerçek izmirli diyerek daha üstün olduğunu iddia ediyorsun. bilinçaltında yatanları görmek çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastradamus

quote:

Orijinalden alıntı: YerindeBirKarar

quote:

amacını belli eden sensin. gerçek izmirli diyerek daha üstün olduğunu iddia ediyorsun. bilinçaltında yatanları görmek çok kolay.

amaç sende arkadaş, ne demeye çalışıyorsun sen, izmirliler gavurmu demek istiyorsun ama bu oyuna cahiller gelir senin gibi, üstünlük yok yukardada yazdım izmirde, erzurumda, malatayada süper yerler ben sadece sonradan gelme degilde izmirin yerlilerini merak ettim yoka, türkiyede de türkler sonradan gelme ,

bir şey yazınca arada beyninide kullan, izmirde eskiler üstündür dmeek saflık olur nesi üstün olacak, zavallı,

• quote:

sen nerelisin önce onu söyle
  • Baba tarafım kuşaklar boyunca İzmirde yaşamış. Yani sülalem uzun yıllardır İzmirli. Hatta Balçova termal yakınlarının çoğu arazisi bizimdi tabi zaman içinde 3-5 kuruşa satılmış gitmiş.
  • quote:

Ben Türküm, benim de annem de Türktü.
  • Benim arkadaş var İzmirde.
  • Biz 80 yıl önce giritten gelmişiz.Gerçek izmirli dediğin bir avuç türk veya yahudi,rum,ermenidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.