Şimdi Ara

FORUMDA HER ŞEYİN SAVUNMA SANAYİSİ SANILMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sinan sen de iyi biliyon valla. gebze’de de var. şimdi maaş vs. çok bilmiyorum ama 2-2.5 asgariye başlayan bir sürü firma var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kapak atip hayatini orayı somurerek geciren de çok var

Su an malum firmalardan birisi girip cikmamanizi istiyoruz diye tanıtım yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şehir faktörü olarak diyorsan doğru dediğin şirketler de Türkiye'nin en iyilerinden, koç Siemens, ford ya da telekomünikasyon şirketleri, ama tabi şu aralar savunma sanayi ön plana çıktığı için de gitme isteği artıyor doğal olarak hele ki Ankara'daki üniler.

Ama mesela direkt kendini şartlayıp ben savunmada çalışmam yaa demek mantıklı gelmiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Temmuz 2023; 14:27:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    yok ya, o da tercih. ss gözde bir yer, benim demek istediğim şey sınırlamanın her türlüsü.
    atıyorum, abi yalan yok. ben okulumdan gitmem için ya kariyerli girmem lazım oraya, ya da 3.5+ ortalama yapıp, yds’den 80 üstü almam lazım. bunları yapıp girememek de var, neden 3-5 az alıp rahat çalışmayayım ki?

ss’e girilirse girilir. asla küçümsenmez, hatta en iyi yerlerden biri denilebilir ama çok sınırlı geliyor forum bana.

• uppı

• Savunma sanayii TUSAŞ da örneğin net +30 ile çok rahat işe başlıyorsun ki yeni mezun 37k ile başlayan makine mühler var. Zaman ilerledikçe 3-5 yıl sonra +50-60-70 biriminize göre deli paralar kazanırsınız. Yurtdışı doktoralı birçok hoca mühendis ile çevre ve cvyi yine ASELSAN veya Tai gibi dev firmalarda yaparsınız. Mmu uçağı biriminde çalışıyorsanız, zaten Türkiye'de yapılabilecek en iyi mühendislik departmanında olursunuz. Eh insan birazda istediği işi yapmak istiyor. Isı transferi üzerine bile departman açmış adamlar ki direkt ısı transferi üzerine alım dahi yapıyorlar. Kısaca gerçekten koç firmalarına göre bariz iyi avantajları var ama dezavantajları da dediğiniz gibi vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla cok kasmaya gerek yok :D :D

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.