< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 10 Temmuz 2023; 14:13:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FORUMDA HER ŞEYİN SAVUNMA SANAYİSİ SANILMASI
-
-
Karambanın haklı olduğunu anladığınızda her şey çok geç olacak Nerede amelesin karamaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 10 Temmuz 2023; 14:1:47 > -
kanka bu insanlar çok aşağılık kompleksli geliyor.
dayı, senin okulundan en çok fordda, siemenste çalışan adam var. zibilyon tane kurumsalda adam var, hâla kemküm ediliyor.
savunma sanayisi höd böd.. olum, her şey savunma sanayisi mi ag? kasıntı yerler sevmeyen bir sürü adam var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bakıyom paso giren var foruma kalsa herkes mezuna kalıp ilk 20K yapmalı
-
20K yetmez ilk 5k yapmadıysan hayat bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiji_itou -- 10 Temmuz 2023; 14:8:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Camdan atlamaya gidiyom görüşrüzü
-
Savunma sanayii konusuna katılıyorum.
şu forumda okuduğum en doğru yazılardan.
alman menşeli bir lojistik deposuna başvurdum, ag böyle bir kurumsallık yok. buradakiler anca savunma sanayi desin. yaw ss’ye laf yok ama aşırı aşırı ön yargılılar.
Savunma sanayiiden yurt disina gitme oranlari da onemli. Galiba kocaeli unide okuyorsun ben de sauden ornek vereyim. Buradaki adamlar genelde gidemedigi icin aselsani falan kotuler mesela. Savunma sanayiide calismayi kotulerken bir yandan da hukumeti destekler degisik bir sekilde. Oy oranlarani bakarsan Sakaya uni mezunu insanlarin genelde hukumet destekcisi oldugunu gorebilirsin.Bunlar tarafindan kandirilmana uzuldum. Umarim dogru yolu bulur ve Ankara-Istanbul-Izmir disindaki yerleri yazmazsin.
-
savunma sanayi yüksek maaş veriyor işte karşılaştırdıklarınla eksiği ne??
doktor konusunda haklısın. ne olursa olsun doktor doktordur ve bizden fazla kazanmayı "başta" hak ediyorlar. kolay değil tıp okumak, o kadar ınsanla uğraşacaksın sonra hele bir de türkiye'de. kazandıkları para helal olsun kesinlikle daha fazlasını hak ediyorlar.
ss firmaları güzel firmalar da siemens, ford, bosch varken tercihlerin daha düzgün yapılması gerekiyor evet. ankara'da okusam düşünürüm ss'i ama itü'de olunca gidesi gelmiyor insanın. bi yandan ss'ten girip yurtdışına gitmek de mantıklı bir yol görünüyor. en azından üniversiteye yeni giren bir insanın şimdiden düşünmesi gereken şeyler değil bunlar. maaş konusu da böyle, dur olum önce bi oku yani. 4-5 sene sonra ülke de dünya da aynı konumda olmayacak sonuçta.
şekilciliği bırakıp okunabilecek en iyi üniversitede ilgi alanınıza göre bölüm seçmek her zaman en mantıklısıdır arkadaşlar. günün sonunda verdiğiniz karar sizi bağlayacak. forumdan okuduklarınızla geleceğinize karar vermek yanlış olur. gidin üniversitedeki hocalarla konuşun, akademik kadrosunun yurtdışı bağlantılarına bakın, kampüsüne eğitimine bakın sonra kararınızı verin. en azından kararı kendiniz vermiş olursunuz ilerde pişman olduğunuzda başkasını suçlamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 10 Temmuz 2023; 14:20:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ben istanbul’da oturuyorum, ankara’ya neden çalışmaya gideyim?
ayrıca savunma sanayisi yeni mezun için çok veriyor, sonrasında pek ivmelenmiyor.
sen işi kapıp sonrasında atılırsan savunma sanayisine yaklaşıyor maaşın.. ama bunun için zorlaman gerekiyor.
dostum, bak ben şunu demiyorum. savunma sanayisinin kötü olduğunu söylemiyprum, çok güzel evet ama herkes de giremiyor oraya hatta tr’deki en iyi okullardan bile.
istatistikleri çıkarmıştın, bak bakalım kaç tane giden var. mezun/çalışan oranına.
savunma sanayisinde maaşlara primler eklenip söyleniyor ama bazı kurumsallarda primler eklenmiyor maaş alınırken. savunma sanayisinde hep öyle süregeldiği için maaşlar yüksek geliyor. koç holding bu sene başında ip14 vermişti çalışanlara atıyorum.
şahsen ben savunma sanayide çalışmam.
-
Ss de cok güzel kariyer curutulebilir hicbir sey yapmadan yata yata kazanarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siemens, ford, bosch bunlar harbiden çok iyi firmalar ve çok kurumsal.
bunların yanında tırsan, toyota, mercedes benz, koç şirketleri, netaş, turkcell, hasçelik, fev, togg.. bunlar gibi bir sürü firma..
yine de forum haklı, aynen devam böyle.
savunma sanayi cool gözüküyor yoksa bursada daha fazla maaş veren firmalar var sanayide
-
bir süre sonra işten atıyorlar galiba havelsan 5-6 ay önce 200-300 mühendisi işten atmıştı. çoğu senior seviyedeymiş. tusaş’ta da sürekli sirkülasyon oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 10 Temmuz 2023; 14:21:55 > -
birde savunma şirketlerinde baykarı hariç tutuyorum devletin çoğusu bu yüzden rahat çalışmak özel sektörde çok çalışırsın
Benzer içerikler
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- boğaziçi işletme mezunları
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- koç ilk 100 bursu
- diş hekimliği pişmanlıktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X