Şimdi Ara

Forumda her tartışma konusunda tıpçıların mühendislere üstünlük kurması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye sen kimsin girdiği tribe bak adamın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uyazaaa U kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi bu troll mü hocam yoksa

Ciddi olmasın ağlarım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uyazaaa U kullanıcısına yanıt

tamam sen öyle sanmaya devam et

benim eq ve iq değerlerim sizin ikinizin toplamından yüksektir Forumda her tartışma konusunda tıpçıların mühendislere üstünlük kurması 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt

ciddi kanka git ağla şimdi Forumda her tartışma konusunda tıpçıların mühendislere üstünlük kurması 

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

Mühendislik harikası PCR cihazıyla genomu dizilen mühendislik harikası süperbilgisayarlarda olası mutasyonları hesaplanan mühendislik harikası ventilatörle mühendislik harikası n95 ve boxlar ile mühendislik harikası ileri görüntüleme tekniklerini kullandığımız yine mühendislik harikası yogunbakim ünitelerinde tedavi ettiğiniz hastalıktan mı bahsediyorsunuz?

Hastalikla ilgili en ufak bilgiyi öğrendiğiniz pubmed bile mühendislik harikası hocam🙂

Onlar olmasa kendi gribimizi bile tedavi edemezdik yapmayın🙂

• firatkrky kullanıcısına yanıt

Haklısınız da bunları kullanıp bu aşıyı kim geliştircek:doktor.Sonuç olarak bize hem iyi mühendisler hem de iyi tıpçılar lazım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 23 Temmuz 2023; 0:42:38 >

tamam madem öyle sen artık mühendislere tedavi ol lütfen doktorlara gitme okey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 23 Temmuz 2023; 4:39:39 >
  • kanka demeyim demeyim diyorum her seferinde laf dalaşına girip kaybediyon bundan da bıkmıyon bi de sürekli taklit ediyon cidden yazık kafana taşra tıp insana kafayı yediriyormuş :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 23 Temmuz 2023; 1:42:1 >
  • Tıpçılar son on yılın maaş bordrolarını saklamışlar. en küçük rekabette olayı maaşa bağlayıp bordro yayınlıyorlar

• peoxy P kullanıcısına yanıt

la bütün trolleri ifşalıyorum diye ben mi kaybediyorum Forumda her tartışma konusunda tıpçıların mühendislere üstünlük kurması 

ne laf dalaşı gerçekleri söylüyorum hep. kazandığımı çok iyi biliyon da bunu kabullenmek istemiyon. komik olma lütfen. şu yazın bile o kadar nefret yüklü ki asıl sana yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 23 Temmuz 2023; 1:45:28 >
  • tamam kazanıyon kanka lütfen sus artık

• Mehdem0123 M kullanıcısına yanıt

yooo

• peoxy P kullanıcısına yanıt

emredersiniz peoxy hanım Forumda her tartışma konusunda tıpçıların mühendislere üstünlük kurması 

• mühendis tanıdıkta bol doktor tanıdıkta maddi olarak kıyaslarsak mühendis var 4 tane doktoru maaşa bağlar yanında çalıştırır mühendis var asgari ücretten hallice mühendis var hastane satın alabilecek seviyede :D yalnız benim gözümde hiçbir mesleğin bir cerrah kadar saygınlıgı yok zaten para için doktor olacaksanız olmayın üzülürsünüz para ticarette var birinin yanında çalışarak ancak onu zengin edersiniz:D

• İşe yeni başlayan asistan doktor 65 civarı alıyor , sizin maaş 150 k + değilse maalesef eşiniz sizi kandırıyor hocam lütfen maaş bordrosuna bakın ve hakkınızı isteyin 😂😂

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

benim söylemek istediğim tam da bu zaten🙂

• hadi ben muhendise gidip tedavi olayım da yiyosa sen onların ürettiği tek bi ürünü kullanmadan tek bi hastayı tedavi et😄

binlerce yıldır doktorluk var, o ürünler üretilmeden önce de hastalar tedavi ediliyodu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.