< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forumda herkes 4.00 yapıyor (2. sayfa)
-
-
Hayatsızım 3.4 benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartılacak bir şey değil; bir dönem için 4 ortalama herkes yapabilir. Çalışmanın dışında, şans faktörünün de büyük etkisi olduğunu söylemek gerekiyor.
-
Foruma girer girmez gördüğüm şeye bak
-
Jamsoş forumu boşluyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternete öyle kolay kolay erişemiyorum artık. Mesela bugün bizim mahallede toplamda 10 saat boyunca elektrikler kesildi.
-
olm istanbulda değil misin nasıl 10 saat kesiliyor.
10 saat elektrik kesilse belediye binasında eylem yapmaya giderim a
-
Bugün bizim mahallede tam 10 saat boyunca kesintisiz, pırıl pırıl, göz kamaştırıcı bir elektrik vardı; öyle ki sokak lambaları güneşi kıskandırdı, prizler enerji taşmasın diye isyan etti, telefonlar şarj olmaktan bıktı, kombiler fazla çalışıp sauna etkisi yarattı, hatta evrenin sonsuz karanlığı bile bizim mahalledeki aydınlığa bakıp utanç içinde kayboldu.
çağrı boş yapacağına ders çalış
-
Sanane olum
ne biçim konuşuyon la sen abilerinle.
-
Senin abilerinle aynı seviyede konuşabileceğimi düşünmen, onların bilgi ve görgü sınırlarını bana yakıştırman gerçekten büyük bir nezaket örneği, ama üzgünüm, ben o kadar alçalamam.
havalı olmaya çalışırken saçmalıyorsun.
neyse yazın dalga geçicem ben senle şu an bir şey demiyorum
-
Maalesef İstanbulda değilim.
Sanayi mahallelerinde bile kesinti yapmışlar. Neden yaptıklarını bile söylemiyorlar.
Her yıl 4 Haziran günü Çinde tüm internet kesiliyormuş. Sebebi Tiananmen olaylarının konuşulmasının istenmemesi.
-
Her yazılana inanma bence,ben desem 3.9 ortalamam var kanıt göstermeden inanmak saçma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X