jamser, nico, ikigai, ben de ufak farkla kaçırdım. 4.00 yapmak sıkıntılı bir durum bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumda herkes 4.00 yapıyor
-
-
3.5 altı benim nasıl herkes yapıyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen forumda ayda yılda bi giriyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
#GradesDontMatter
Forum prime'ından elbet çok uzak ama yine sağlam adamlar var burada, özellikle eskiden kalanlar. Bunu reddit falan gezince iyice anlıyorsunuz, adamlar direkt burayı akademi n*zisi bellemiş gelememişler rekabete
-
insan sosyal bir varlık. yüz yüze olmasak da bu mecrada bir sosyalliğimiz/hukukumuz olduğundan kollektif bir şekilde forumdaki herkesin ders notları iyileşiyor zaman geçtikçe. şahsen bana iyi geldi. belirli bir kültürün olması da bunda etkili tabii
-
kanka bir şey kattığından değil master/doktora için kasıyoz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1508D13Ekanka bir şey kattığından değil master/doktora için kasıyoz.
sildim yorumu, uzun uzun yazmışım yine. doktora işi gerçekçi değil. üstüne üstlük comp vision dediğin alan 3 yıldır hype'ın babası, 5 yıldır biliniyor 10+ yıldır da üstünde çalışılıyor. bundan 2 sene sonra bile ne olacağını ekrana (bilgisayara) baktığın bir alan için kestirmek zor. sadece chill bir guy ol ve sürece güven. senin benim yaşımda comp vision'un anasını ağlatan elemanlar var onlara yetişmek için bir yerden başlaman lazım gpa kasmak yerine. zaten muhtemelen yaptığın işler göz önüne alınınca 3.8 ile 3.94 arasında acayip bir fark olacağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 30 Ocak 2025; 1:26:9 > -
ilk 2 sene derslere boğulup 3. sınıfta alanı ve napcamı seçicem.
-
Uzun yazdığınız yorumu da gördüm, hak veriyorum; bana da okulda hiçbir şeyi öğrenmiyormuşuz gibi geliyor. Pratik ve uygulamalı eğitimin çok zayıf olması öğrenileni kullanmayı olanaksız hale getiriyor, başka bir sıkıntı da müfredatların 50 sene önceden kalması, eğer müfredat yenilense çok daha fazla AI dersi verilmesi lazım, işe yaramaz sözel dersleri de kaldırıp çöpe atsınlar. Bu işe yaramaz seçmeli dersler zaten üniversitedeki GPA ve derslerin hiç işe yaramayacağını daha net şekilde hatırlatıyor insana.
Lisans da daha çok konuyla tanıştırma ve tam bir şey yapabilecek kıvama geldiğinde diğer derse geçme şeklinde işliyor. Dönemin yarısında linear algebra nedir tam anlamamıştım, dönem sonuna doğru tekniklerine falan hakim oldum, hoşuma gitmeye başlamıştı bu sefer de ders bitti; tadı damağımda kaldı, finalden sonra keşke bir dönem daha linear algebra görebilsek demiştim içimden, şimdi öğrendiğimi de unutmuşumdur.
GPA kasmanın en kötü yanı; o 3.3'ten 3.9'a çekmek için ekstra çok fazla zaman ve emek harcamak gerekmesidir herhalde. Diğer öğrenciler bu zamanda başka şeylerle uğraşırken, GPA kasan öğrenci 3x iş yüküyle çalışıyor, sonuçta diminishing returns var, sınavdan sadece 20 puan yüksek almak için belki 2 kat çalışman gerekiyor. Bu durumda yüksek GPA iyi bir şey mi, yoksa tam tersi öğrencinin zamanını çok fazla derslerle harcadığını gösterdiği için kötü bir şey mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 30 Ocak 2025; 1:42:54 >
-
Software engineer olacaksan bence zaman kaybı. Dediğin gibi 3.3 ile 3.9 arasında verilen emek açısından dağlar kadar fark var. Belki de hiç bireysel çalışma yapmadan 3.0-3.2 tuttururdum. Üstüne bir de programı zorlaştırıyorum. Neyse ders çalışmasam dünyayı kurtarmicam zaten zaman öldirüyoruz
Kesinlikle buna katılıyorum. Foruma girdikten sonra kafamda sağlam bir plan oturtup 2 gündür dersin başına oturabilmeye başladım. Sınavı kazanan herkesin youtubeda kanal açmadığını hatırlattı forum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk dönem öyle, liseden kalma derslerin tekrarı falan var. Bölüm dersleri başlayınca, hiç çalışmayınca F veya D alırsınız, eğer hobi olarak boş vakitlerinizde Operating Systems veya Computer Architecture, assembly vs. çalışmıyorsanız bilgisayar mühendisliği için durum böyle, diğer mühendislikler daha da beterdir.
-
- sınıfta 4 yapmayanı dövüyorlar asıl olay 3te başlıyor
-
böyle adamlarin bulunduğu ortamda bulundugum için kendimi tebrik ediyorum
İki ihtimal var
1-)Herkes kolpa sıkıyor
2-)Herkes asosyal yıkık, yalnızlıktan anca ders çalışılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İki ihtimal var
1-)Herkes kolpa sıkıyor 2-)Herkes asosyal yıkık, yalnızlıktan anca ders çalışılıyor |
3.5 altı benim nasıl herkes yapıyo
|
Forum prime'ından elbet çok uzak ama yine sağlam adamlar var burada, özellikle eskiden kalanlar. Bunu reddit falan gezince iyice anlıyorsunuz, adamlar direkt burayı akademi n*zisi bellemiş gelememişler rekabete |
Benzer içerikler
- 5 ayda yks yetişir mi
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- matematik mühendisliği maaş
- bıyıklı-matematik pdf indir
- hukuk okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X