Şimdi Ara

9 10 11 yattım son yıl çalıştım oldu diyen tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir de bazıları youtube kanalı açıp öneri veriyorlar ama verdikleri öneriler onlar gibi olan çok az kesime hitap ediyor.Aslında öyle bir şey olmuyor obp'lerine bakacak olursanız 98+ genellikle ve ort üstü iyi okullardan mezunlar.Diyolar ki tyt mat 1 kitap yeter ama aslında 9 10 11 de bunlar her dersten hayvan gibi 3 4 kitap+hocalarının verdikleri testleri çözdükleri için ona öyle geliyor.Ha bir de bu tür öğrenciler ilkokuldan beri genellikle çok bilinçli,sorumluluk sahibi olarak yetiştirilip iyi bir eğitim alırlar.Aldıkları bu eğitim sebebiyle iyi bir lise buradan da iyi bir üniversiteye KOLAYLIKLA giriş yaparlar.

Kısacası yks'nin zekayı felan ölçtüğü yok.Sadece ara sınıflarda ne kadar çalıştığınıza ve disiplin sahibi misiniz buna bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 29 Nisan 2022; 11:47:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yo son yıl çalıştım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Tamam reis en yks derecesi sensin

• mr.key kullanıcısına yanıt

Öyle valla.

• Facts.
    Boşuna iyi liseye girmeye çalışmıyorlar demek ki

Bu yattım kelimesini açmak lazım.
    Bana göre sırf sınava son günler çalışıp ders dinleyip ödev yapmak da yatmak. Ben gerçekten "çalıştım" diyorsam bu 1 hafta + süreyi kapsar.
    9-10-11de "çalıştım" diyen birisi zaten yksyi tekler gider.

Günde 10+ saat "çalışan" kişi de bu çalışma temposunu bir süre devam ettirirse gelişme gösterir.
    Gelişme göstermiyorsa bir soru işareti var.

Zeka konusu farklı bir konu da
    Elbette avantajları var. Nasıl sporda, sanatta "yetenekli" varsa akademik anlamda yetenekli neden olmasın.
    Ki zaten matı iyi olan yksde en az 1 adım önde. Sınav sistemi böyle.

• 70 obp mezun senesinde 10k yapan meslek liseli > hiç çalışmayıp sınav senesi meb kitaplarını koklayarak kazanan ytb derece öğrencileri

eşit ağırlık 26, tyt 42, sözel 209...

öyle cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zekan yüksekse daha rahat derece yaparsın. Bu bir gerçek.

• son yıl imkansız değil ki. eğer bilinçli biriyse, disiplinli çalışmayla yapılabilir yani. son yıldan kastım tam 1 yıl kala mesela sınava. her gün düzenli çalışabilinse yüksek saatler, yapan yapar sonucta

• Hic temel yoksa sayisalda sıkıntı olur baya kasmak lazım ea da daha rahat halledilir.Ama bence bu sınav iyi derece için 2 senelik çalışma istiyor

• Eğer sınavı kazanırsam tam dediğiniz gibi biri olacam büyük ihtimal :D obp 70 ea 9 10 11 de yattım son sene çalıştım

• Yok oğlum öyle bir şey topla topla

• tam olarak böyle hocam son sene çalışmayla 20k bile yapılmaz

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

1.5-2 milyon kişinin katıldığı liseye giriş sınavında derece yapıp fen lisesine girmek+98-99 obp de son yıl mı oldu

• Lise oncesini karistirmiyoruz 

Ama dediginiz dogru tabi, benim teog cikisi mat seviyem 12deykenki bazi sinif arkadaşlarımdan bile iyiydi mesela. Tyt dedigimiz seydeki temel degil 9-10 çalışması ta ortaokula dayaniyo vs

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Matçı vardı o da her alanda derece yaptı.hepsi birbirinden iyi maşallah.ben sadece mizah yapmak istedim.ama bence en iyi derece matçı'nındı.çekicilik olarak the killing road derim

evet hocam bi de ümitcan'ı hatırlıyorum. sayısal 17 eşit ağırlık 1 sözel 4. hadi diğerlerini anlarım da sözelde nasıl aynı zamanda dördüncü olabiliyor aklım almıyor bunu. forumun cidden bi maşallahı var. ya da forum yöneticileri sınavdan önce soruları çalıp forumdan tanıdıklara dağıtıyor da olabilir

• Okulda günde 8 saat derse giriyorsun dinlemeye çalışırsan illa ki bir şey anlarsın, ben ödevleri de kıytırık derslerde yapardım eve ödev götürmezdim, geri kalanı yazılıdan önceki gün çalışmalar oluyor. Tabii iyi lisenin farkı da var, son sene teneffüse bile çıkmadan ders çalışıyorduk o ortamı kötü lisede bulamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.