Şimdi Ara

4 MAÇ YAPIP SİSTEM 3 DEDİĞİM ZAMAN NE OLUYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
62.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu 4 maç yaparsam sistem 3 yazarsam ne oluyor açıklarmısınız 4 maçtan biri yatarsa kuponum tutmuş mu sayılıyor açıklarmısınız ?

• digelim sistem 3-4 oynadın kupon bedeli 5 lira olur ve bir mactan yatrsan yine de para alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

digelim sistem 3-4 oynadın kupon bedeli 5 lira olur ve bir mactan yatrsan yine de para alırsın.

Yattigin mac haric diger maclarin oranlari carpimini aliyorsun degil mi, yoksa daha mi fazla dusus oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

quote:

digelim sistem 3-4 oynadın kupon bedeli 5 lira olur ve bir mactan yatrsan yine de para alırsın.

Yattigin mac haric diger maclarin oranlari carpimini aliyorsun degil mi, yoksa daha mi fazla dusus oluyor?

evet tutan macların carpımını alıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

quote:

evet tutan macların carpımını alıyorsun.

Tamam tesekkurler
  • Sadece sistem 3 dersek ne oluyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Sadece sistem 3 dersek ne oluyor peki?

4 ü de tutarsa daha az alırsın. Ama 3-4 yaparsan 4 ü tutarsa daha fazla alirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana acil cvp vereblrmisin ben simdi 9 mac yaptım sistemde 4 dedim 126 lira bastm net kazanç 760 lira diyo peki bu kuponda 5 6 tane tutarsa 4 u geçerse yine para alrmiyim yani illa 4 tane mi tutmsi lazm yardmci olurmuusunuz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.