Şimdi Ara

Forumda herkesin 100+ net yapması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fen netleri 8-10 arası, Fizikte temel büyüklükler,ozkutle,biyoloji sözel soruları yapıyorum.kimya biraz çalıştım.calismaya başlayıp baya abanırsan 3-4 güne biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tm olduğumu belirtmiştim ama sen Mf kafasıyla değerlendirmişsin galiba. Ygs5 te 100 net hamda 400+ puan demek. Buda yaklaşık 25-20k arası. Önündeki sayısalları çıkarırsan rahat ilk 5k bence. Tabi lysde ne yaptığın da önemli.
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Hahaha :D Aynen doğru söylüyorsun, sınav dönemi bencil olmak gerekiyor galiba
  • Kardeşim kimin ne yaptığının ne önemi var ?Herkes kendinden sorumlu.
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Malesef sınavların sonucunda birbirimizle kıyaslanıyoruz. Diğer insanların yaptıklarına göre benim sıralamam belli oluyor.
  • 100 net ne ki hocam her branştan 25 net yapsan 100 net oluyor. Hadi 130+ falan yazarsın da 100 net yüksek değil

• hadi +130 falan desen anlarım da +100 yapabilen çok kişinin olması normal. 160 sorudan 60 tane fire vermek çok zor iş olmasa gerek.
  • Yalnız 100+ yapmak zor değil ki denemelerde ygs'yi bilmem ama denemelerde sadece 120 üstü zor oluyor dikkat hatası yapmamak ve boşun az olması gerek onun içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1996

Tm'ler dahil herkesin en zordan en kolaya her denemede 100+ yapması anlam veremediğim durum.

Şahsen Fem , Palme , Final tarzı piyasadaki en zor denemelerde maksimum 90 ortalama 80 net yapıyorum.

Benim durum vahim galiba.

Kardeş. Demek ki adamakıllı calışmamışsın.6aydır ygs ye hazırlanıyorsun.80net 90net diyorsun.sen sorunu kendinde ara bence.HEM 6AY YAT ONDAN SONRA YOK FORUM BOYLE YOK FORUM ŞÖYLE.La yürü git ders çalıs.Birde tmsin bitireceğin konular belli.

• Hocam Bonus Hoca'yı bilirsin belki onun son köşe yazısını okudum bu son haftalarda "bilgi kıskançlığı sendromu " yaşanır diyodu Buda motivasyonunu zedeler sana tavsiyem kendine bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

quote:

Tm'ler dahil herkesin en zordan en kolaya her denemede 100+ yapması anlam veremediğim durum.

Şahsen Fem , Palme , Final tarzı piyasadaki en zor denemelerde maksimum 90 ortalama 80 net yapıyorum.

Baba forumdaki herkes Einstein'ın bokuyla besleniyor
    Sen kafayı takma millete, kendi netine bak.
    Yoksa moralin bozulur

Hadi kolay gelsin

Sabah sabah nedense gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: X Ray SF

quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

quote:

Baba forumdaki herkes Einstein'ın bokuyla besleniyor
    Sen kafayı takma millete, kendi netine bak.
    Yoksa moralin bozulur

Hadi kolay gelsin

Sabah sabah nedense gülüyorum

Gül gül, iyi gelir

• dostum o +100 yapanların yarısı sınavdan çıkınca 90 net gelsin havaya uçarım modunda oluyorlar meraklanma :D
  • Tm olduğumu 54532 kez belirtiyorum. Olayı büyütmek tarzı bir şeyde söz konusu değil. Yine tekrar ediyorum, kendi netimin değerlendirilmesini istemiştim.
  • Öncelikle kelimelerine dikkat etsen seni daha ciddiye alabilirdim.
    Lakin 6 aydır yattığım filan yok. Ygs5te de bana 90 net yetiyor. Sen havalarda uçmaya devam et, eminim Ygsden sonrada uçarsın :)
  • Şuan internette buldum, göz gezdiricem. Teşekkürler tavsiyen için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.