Şimdi Ara

Forumda herkesin 100+ net yapması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tm'ler dahil herkesin en zordan en kolaya her denemede 100+ yapması anlam veremediğim durum.

Şahsen Fem , Palme , Final tarzı piyasadaki en zor denemelerde maksimum 90 ortalama 80 net yapıyorum.

Benim durum vahim galiba.

• forumda her 2 kişiden 7 tanesi ilk 5 k da
  • Yoo 101 de yaptım 87 de hemde aynı denemede(fem 10lu) sene başı 68 ilede başladım bence siz çok kompleks yapıyorsunuz
  • Ben en fazla 112 ye çıktım hocam.Tmyim..Sinavdaki soru tarzlarına ve sınav psikkolojisiyle 20 net düşebilir de 10 net çıkabilir de..
  • Sen yapamıyorsun o yapamıyor diye kimse yapamayacak değil. Birkaçı arkadaşımdı şu an telefon kullanmadığım için pek görüşemiyoruz ama gerçekten dediği neti yapanlar var. Gerek 10 kişi gerek 20. Çemkirmek yerine merak ediyorsan sor, herkesi genellemeye dahil edemem ama bazıları ciddi anlamda yardımsever. Negatif olmak sana bir şey kazandırmaz. İyi forumlar.
  • Açılan forumlarda pek denk gelmiyorum ben. Zor bir deneme olduğunu düşünüp başkalarının iyi yaptığını görünce heralde kompleks yapacağım. :D
  • Bunun konusunu ben dahil çoğu kişi yil içinde acti rahat ol cogu troll
  • 60 net yapıyorum.100+ yapanların hepsi troll.Takma onları kaybolacaklar yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

60 net yapıyorum.100+ yapanların hepsi troll.Takma onları kaybolacaklar yakında
    Merak etme hocam eğer sen 90 net yapıyorsan 90+ yapan herkes trolldür.Sonuçta sana zor gelen bir denemenin türkiyedeki 2 milyon kişiden herhangi birine kolay gelmesi imkansız. Takma onları hepsi sınavdan sonra kaybolucak
  • Ben ilk yazımın sonunda benim durum vahim galiba diyerek yaptığım netin iyi mi kötü mü değerlendirilmesini istemiştim aslında. Konuyu farklı yere çeken cevaplar oldu. Tabiki de bu netleri yapanlar , ben yapamıyorum diye onlar trol olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicoffee -- 6 Mart 2015; 14:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musicoffee

Ben ilk yazımın sonunda benim durum vahim galiba diyerek yaptığım netin iyi mi kötü mü değerlendirilmesini istemiştim aslında. Konuyu farklı yere çeken cevaplar oldu. Tabiki de bu netleri yapanlar , ben yapamıyorum diye onlar trol olmuyor.
    valla troll olanları var ama çoğu doğru bence. Zaten çoğunluğu mezundan oluşuyo forum.
  • hocam yüksek net yapmanın yolu kendine güvenmekte. YGS aslında zor bir sınav değil yani. Geçen bir arkadaşımla konuşuyorum çocuk İTÜ makine mühendisliğinde, bana statik sınavının sorularını attı (statik=denge) abuk sabuk şekiller bir kuvvetler çizilmiş falan. Yani LYS bile aslında ekstrem bir sınav değil ki YGS hiç değil. YGS'nin olayı sorudan korkmamak, ben geometrilere hep korkarak bakıyorum 3-4 boş geliyor topu topu 8 sorudan. Ayrıca bence geri kalan sürede daha deneme çözme, önceden çözdüğün denemelerdeki yanlışlara çalış, onların analizini yap. Bunları da 150 net yaptığımdan demiyorum bu arada sadece kendi düşüncemi paylaşıyorum.
  • hocam yani yapan yapıyor kafa dağıtmak icin internette dolasıyor da olabilirler. ve net yükseltmek imkansız birdry de değil calısmalarına devam et elinden geldiğince calıs ve güven kendine o zaman net artısı olur
  • K1$k4nM4 n£ 0LuR Ç4L1$ $€n1Nd€ 0LuR
  • Hehe bu konu 100+ yapanlarin ilk 5bine girdigini sananlari ortaya cikarmis

Bu arada 100 net yapan birisi ilk 50 binde demektir bu da gayet normal bence senin durum vahim kardes denemelerde kacinci oluyon
    Not: sayisal icin konusuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 6 Mart 2015; 18:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Kagan

Ben en fazla 112 ye çıktım hocam.Tmyim..Sinavdaki soru tarzlarına ve sınav psikkolojisiyle 20 net düşebilir de 10 net çıkabilir de..

hocam kaç fen yapıyorsun bende 100-108 yapıyorumda bir kaç fen netiyle, 10 küsür fen yapıyorsan nasıl çalıştın kimya kolay diyorlar son bir kaç gün baksam yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

forumda her 2 kişiden 7 tanesi ilk 5 k da

her 2 milyon kişiden 5k sı 5kda gerçekte
  • Bosver takma kafani bunlara, zaten herkes 130 140 yapsa kim olusturacak 100kyi,300kyi. Herkes mi ilk binde
  • desulforudis kullanıcısına yanıt
    Fen netleri 8-10 arası, Fizikte temel büyüklükler,ozkutle,biyoloji sözel soruları yapıyorum.kimya biraz çalıştım.calismaya başlayıp baya abanırsan 3-4 güne biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1996

Tm'ler dahil herkesin en zordan en kolaya her denemede 100+ yapması anlam veremediğim durum.

Şahsen Fem , Palme , Final tarzı piyasadaki en zor denemelerde maksimum 90 ortalama 80 net yapıyorum.

Benim durum vahim galiba.

Baba forumdaki herkes Einstein'ın bokuyla besleniyor
    Sen kafayı takma millete, kendi netine bak.
    Yoksa moralin bozulur

Hadi kolay gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.