Şimdi Ara

forumda ilk son kral gtx 690 4gb 512bit mini inceleme ve değerler o.c (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burhan'cım teşkkürler test için benim kartta sizlere ömür bugün gxt 470 amp yi vatana teslim ettim bu kart 25 cm idi kasama zar zor sıgıyordu 670 yada 680 kac cm acaba?
  • Arkada BF3 görüyorum teste dahil etsen iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Burhan'cım teşkkürler test için benim kartta sizlere ömür bugün gxt 470 amp yi vatana teslim ettim bu kart 25 cm idi kasama zar zor sıgıyordu 670 yada 680 kac cm acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Kart tam 28 cm
  • Hayırlı olsun bi oyun testi de bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

@max_payne var hala hocam 680 dcu 2 den önce giga 670 sli vardı bende

Türkçeyi katletmişsin bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

quote:

uyku sersemi o kadar oluyor konuyu dağıtmasak ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

quote:

uyku sersemi o kadar oluyor konuyu dağıtmasak ?

zaten sidik yarışından başka ne var ki ? oyun testi yok paso 3d mark ego tatmini için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Burhan'cım teşkkürler test için benim kartta sizlere ömür bugün gxt 470 amp yi vatana teslim ettim bu kart 25 cm idi kasama zar zor sıgıyordu 670 yada 680 kac cm acaba?

quote:

Kart tam 28 cm

bütün 670 lerde mi 28 cm acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kart tam 28 cm

Pardon kardeşim, ben 670 dediğini görmemişim kusura bakma, 690'lar 28 cm. Mesela Asus GTX 680 DirectCU II TOP 11,8 inç yani 30 cm, GTX 670 DirectCU II TOP 10,7 inç yani 27 cm. Gigabyte GTX 670 Windforce da 27,5 cm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kart tam 28 cm

Pardon kardeşim, ben 670 dediğini görmemişim kusura bakma, 690'lar 28 cm. Mesela Asus GTX 680 DirectCU II TOP 11,8 inç yani 30 cm, GTX 670 DirectCU II TOP 10,7 inç yani 27 cm. Gigabyte GTX 670 Windforce da 27,5 cm.

o zaman ekran kartı için asus yada gigabyte tan yana kullanacam 670 işimi görür

• güzel ama oyun testlerinisde isterük
  • Yahu foruma bir kac gun girmedik incelemeler olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun
  • mükemmel kart hayırlı olsun burhan hocam
  • Hayırlı olsun kardeş
  • Vayyyyyyy abi o gün buluşmamızda sen kartı poyri için mi getirmiştin
  • Kart oyun testlerinde stok sekilde o sicakliklarda kaliyor zorlayan testlerde 80 oluyor. Overclock yaparken ben surekli %95 fan yaptigim icin sicaklik degerlerim pek onemli degil.

• Fanı yüksek devirde sürekli çalıştırmanın verebileceği en büyük zarar kartına çok uzun süre sonra fanından biraz daha fazla ses gelmesidir. Kart ne kadar serin çalışır ise o kadar yararlıdır ondan %70 fana alman senin için daha faydalı olacaktır. Overclock yapmadan önce kasandaki hava akımını ayarla vede temizle bir sanki biraz daha serin olabilir kartın.(Gerçi bu sıcakta oda da klima yoksa doğal karşılanabilir). Overclock için değerler her kartta değişir sen oyunda iken sıcaklıkları izleyerek artırmalısın ama kartı 80-85 derece aralığında tutmaya çalış.
  • Kartin garantisi varsa acip termal macun yenileme ici acilan kart garanti disi birabiliniyor.

• quote:

kartın tasarımı şuan kadarkinin en iyisi diyebilirim üst plaka demir ızgraların hemen üstünde plastik gibi ama değil cama yakın malzeme ile kaplı kart üst taraf karbon fiber tasarım fanın altında ızgara demir plaka var.. kart tam 28cm boyunda

fan en sessiz.. tam yükde hafif ses var oda kasası kapalı olanlar duymaz sanırım. çıkışlar 3dvi +displayport kartın kutusunda yazan minimum 650watt 46a power istiyor kartın 2adet 8pın güç girişi var.
    kart boşda 39derece yükde 70civarı

kutu içeriği olarak nerdeyse bomboş... böyle bir karta en azından 1oyun ve çevirici aparatlar olmalıydı.. gtx 690gibi son derece güçlü prestij kartına yakışmayan kutu içeriği var

kart deft

buda gtx 690 2kart arasındaki fark bu dx11de
    mini fpse dikkat

bu benim arşivden bir gtx 590testi kart deft

karta az o.c 1075mhz full stabil..

cpu i7 2600k 4800mhzde ht açık kartda o.c var gpu 915den 1075mhz sonuçlar aşağıda fark taklaşık 1000puan

bf3 ultrada en kasan yerde 120fps altına düşmüyor ortalama.

http://www.youtube.com/watch?v=eHiwEhnMhWk

bu da benimkinin kısa bir videosu, görünüşü bile yeter...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.