Şimdi Ara

forumda ilk son kral gtx 690 4gb 512bit mini inceleme ve değerler o.c (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SinanOz

Buri işlemcinin izlekleri açık mı? fizik puanı biraz daha yüksek olmalı.

son test cpu i7 2600k 4800mhzde ht açık kartda o.c var gpu 915den 1075mhz sonuçlar aşağıda fark yaklaşık 1000puan

forumda ilk son kral gtx 690 4gb 512bit mini inceleme ve değerler o.c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 22 Temmuz 2012; 0:14:40 >
  • demircibu
    kartiniz hayirli olsun gule gule kullanin .
  • İşte budur 15k
  • Herşey ortada. Öyle ki, yoruma bile gerek yok. Poyri!!!'ye hayırlı olsun şimdiden.

Bazı arkadaşlarda alıntı yapmadan mesaj yazamama hastalığı var sanırım. 3 kelime mesaj yazacak, koca konuyu alıntılıyor. Hey Allah'ım ya.
  • Mürsel abi dedim kesin alıntı hakkında yorum yazacak doğru tahmin ettim.

Kotalılar var yahu insaf...

Ekleme : Oyun testleri de olursa daha güzel olacaktır. 3D mark filan sidik yarıştırma oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 22 Temmuz 2012; 0:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

Mürsel abi dedim kesin alıntı hakkında yorum yazacak doğru tahmin ettim.

Yönetici olsam, kesin ceza verirdim buna. Forum Kuralları 6. Maddeye göre aykırı oluyor zaten o. İlk mesaj için alıntı yapmaya gerek yok. Alıntı yapacağın zaman da, resimleri silip, sadece üzerine yorum yapacağın metni bırakıp yazarsın mesajını ve sorun olmaz. Bunun gibi. Bak, senin mesajının sadece benle ilgili bölümünü aldım.

Her seferinde mesajın tamamını alıntı yapmanın mantığı nedir ya Allah aşkına! Elimde olmayarak tilt oluyorum bu duruma. Çünkü, sayfa aşırı derecede kirleniyor, hem gereksiz yere uzuyor (sayfanın uzunluğun ilk gördüğümde, çok faydalı bişeyler yazıldı sandım başta), hem kota açısından sıkıntı oluyor, hem de aynı mesaj (özellikle de resimler) birden fazla kez yayınlanmış oluyor ve buna bağlı olarak da sayfa çok yüklendiği için düşük sistemli bilgisayarlarda kasıntı oluyor.

• kartınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Kutuyu çok kafaya takmaya değmez kutusuz olsa bile olur.
  • Burhan şu kasayı boya artık 690a yakışmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Burhan şu kasayı boya artık 690a yakışmamış
    O kart İzmir'e yolcu...
  • Resimleri sadece 670 sli ile karşılaştırmak için koyuyorum

yanlış anlaşılmasın bu arada burhan HT açarsan daha iyi olur

3d mark stok hızı

3d mark stok hız perfonmance puanı

• @demircibu ,

hocam hayırlı olsun,güzel paylaşım score lara azım sulandı,
    bizede nasip olur inşallah.
  • Tam kral kart olmuş, yalnız bu genel VGA piyasasının fiyatlarını kim dizginleyecek merakla bekliyorum
  • @demircibu

çalışmanız ve paylaşımınız için teşekkürler ancak uzun alıntı yapma işini tekrarlamayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

Resimleri sadece 670 sli ile karşılaştırmak için koyuyorum

yanlış anlaşılmasın bu arada burhan HT açarsan daha iyi olur

3d mark stok hızı

3d mark stok hız perfonmance puanı

Sizde GTX 680 DCII Top yok muydu ?

• @max_payne var hala hocam 680 dcu 2 den önce giga 670 sli vardı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

Mürsel abi dedim kesin alıntı hakkında yorum yazacak doğru tahmin ettim.

Yönetici olsam, kesin ceza verirdim buna. Forum Kuralları 6. Maddeye göre aykırı oluyor zaten o. İlk mesaj için alıntı yapmaya gerek yok. Alıntı yapacağın zaman da, resimleri silip, sadece üzerine yorum yapacağın metni bırakıp yazarsın mesajını ve sorun olmaz. Bunun gibi. Bak, senin mesajının sadece benle ilgili bölümünü aldım.

Her seferinde mesajın tamamını alıntı yapmanın mantığı nedir ya Allah aşkına! Elimde olmayarak tilt oluyorum bu duruma. Çünkü, sayfa aşırı derecede kirleniyor, hem gereksiz yere uzuyor (sayfanın uzunluğun ilk gördüğümde, çok faydalı bişeyler yazıldı sandım başta), hem kota açısından sıkıntı oluyor, hem de aynı mesaj (özellikle de resimler) birden fazla kez yayınlanmış oluyor ve buna bağlı olarak da sayfa çok yüklendiği için düşük sistemli bilgisayarlarda kasıntı oluyor.

Kesinlikle katılıyorum, eskiden vardi ancak şuan yine mobilden kaldırmışlar alintilanan mesaja dokunulmuyor, bende nickin altında bulunan facebook google+ vs ikonları gereksiz kullananlara çok ayar oluyorum.

Kart hakkında soracağımsa, ht neden bu kadar fark yaratıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @cenkyyy
    Anladım hocam, bir de siz GTX 680'i satıp GTX 690 alacağım diyordunuz. Alacak mısınız GTX 690 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 22 Temmuz 2012; 13:27:59 >
  • reyiz hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

@cenkyyy
    Anladım hocam, bir de siz GTX 680'i satıp GTX 690 alacağım diyordunuz. Alacak mısınız GTX 690 ?

bu hafta bir aksilik olmaz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

@cenkyyy

bu hafta bir aksilik olmaz ise

İyi , artık sizden de bir ayrıntılı kullanıcı incelemesi bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.