Şimdi Ara

FORUMDA IRKÇILIK VE EZİKLİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

-Öyle bir anlatıyorsun ki sanki kulüp 120 yıl önce kurulduğundan beri takip ediyorsun. Real Madrid'in onlarca yıl önce destek almış olması bir şey değiştirmiyor. Kaldı ki Real kurulduğunda futbol 10 yıldır resmi olarak oynanıyordu İspanya'da. 70 yaşından küçük her insan dünyaya gözünü açtığında Real Madrid büyük bir kulüptü. İnsanların iplemediği City ve PSG gibi bir takım değildi. 90lardaki olaya gireceksen hiç girme. Barcelona da yardım aldı Osasuna da. Real zaten o zamandan büyük bir kulüptü.

-Tüm liste bu kadar herhalde. Lewandowski de Lech Poznan'da oynadı. Kendi liglerindeki dandik takımlarda veya kimse keşfetmediği için 1-2 sene adını duymadığı Avrupa kulüplerinde oynayabilir futbolcular. Bir yerden başlamak lazım.

-Evet buna katılıyorum. Bu yatırıma kurulduklarında sahip olsalar, CL kupasının kulbuna dokunabilseler bugün överdim muhtemelen.
    Yahu, demagoji yapip konuyu degistirme.Ben ne diyorum, sen ne diyorsun?

Aynen oyle.Real kuruldugunda buyuktu. Millet savasinin yaralarini sararken, Francodan muthis destek gormuyordu.

Neyse, uzatmaya gerek yok.Fanatiklerle tartisabilecegimi dusunmek benim hatam.

Bu aradaki konudaki son 2 mesaji yazan uyeyi blokladim.Mesajim hoslarina gitmiyor diye, sirf provoke edip hakaret edemezler.Once, tartismayi ogrensinler.

Psgyi sevmiyorlar,cunku Psg guclu ve cekemiyorlar.Merak etmeyin, biz o SLyi cok kazanacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Yahu, demagoji yapip konuyu degistirme.Ben ne diyorum, sen ne diyorsun?

Aynen oyle.Real kuruldugunda buyuktu. Millet savasinin yaralarini sararken, Francodan muthis destek gormuyordu.

Neyse, uzatmaya gerek yok.Fanatiklerle tartisabilecegimi dusunmek benim hatam.

Bu aradaki konudaki son 2 mesaji yazan uyeyi blokladim.Mesajim hoslarina gitmiyor diye, sirf provoke edip hakaret edemezler.Once, tartismayi ogrensinler.

Psgyi sevmiyorlar,cunku Psg guclu ve cekemiyorlar.Merak etmeyin, biz o SLyi cok kazanacagiz.

Alıntıları Göster
    Hocam kendi liginde Rangers ve Celtic de güçlü. Kimsenin bu takımlara çekememezlik yaptığını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Hocam kendi liginde Rangers ve Celtic de güçlü. Kimsenin bu takımlara çekememezlik yaptığını görmedim.

Alıntıları Göster
    Celtic ve biz ne alaka? Bu mesaj cok sacma olmamis mi?

Onlar top kulub mu? En fazla gelire sahipler mi? Bizim kalitede kadrolari mi var?

Bizim icin Ligue 1i kazanma basari bile degil.

Futbolu gecmisten ibaret gorenler, takimlari 10 sene basarisiz olsun, takim degistirirler.Gecmisin onemi bu kadar.Merak etmeyin, Psgnin tarihi yeni yeni basladi.Tek yapacaginiz, gecmisle ovunmek olacak.

• Üçüde bizim takım sıkıntı yok hatta bir kaç lig daha ekleyebilirim. paranın değil renklerin peşinden gitmek önemli, göztepe'yi araplar alıyormuş oraya'da geç istersen
    Laf olmayınca bloklamış. Ben o psg'nin leonardolu döneminide bilirim burdaki kıt kitleye anlatırsın parayı pardon futbolu

@Mbappe7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Temmuz 2020; 23:10:42 >
  • Bulasma bana.Forumlarda 7/24 takilip, saracak adam ariyorsunuz sen ve Spider.

Ben, Katardan once de Psgliydim.Leonardo zamanlari.Ailemden birkac kisi, Fransada calisiyordu.Bu sayede Fransayla icli disli oldum, dili ogrendim vs.

Real ve M.unitedi desteklemenden ne kadar sermayeden nefret ettigin belli. Artik, hangisi daha iyiyse, sezon sezon onu desteklersin.Neyse, uzatmayim.Bu konudaki son mesajim.Yeterince zaman harcadim zaten.

• 10 mesajım yoktur avrupa yada arap bölümlerine . beşiktaş bölümü hariç pek yazan biri değilim. yani sallama boş genelleme yapma. Real hep büyüktü manu sevgisi ferguson zamanı oyundan kalma, benim öyle başarı, para pul ve bütçe ile işim yok zira city yada psg desteklemek kolay işler. gerçi leipzig konusu açan birinin tutuğum iki köklü takıma laf etmesi komik, bir kaç senelik takım bunlar. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Temmuz 2020; 23:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Celtic ve biz ne alaka? Bu mesaj cok sacma olmamis mi?

Onlar top kulub mu? En fazla gelire sahipler mi? Bizim kalitede kadrolari mi var?

Bizim icin Ligue 1i kazanma basari bile degil.

Futbolu gecmisten ibaret gorenler, takimlari 10 sene basarisiz olsun, takim degistirirler.Gecmisin onemi bu kadar.Merak etmeyin, Psgnin tarihi yeni yeni basladi.Tek yapacaginiz, gecmisle ovunmek olacak.

Alıntıları Göster
    PSG'nin Celtic'den tek artısı, Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıkıyor, Celtic ise grupta eleniyor. Yerel başarıda ise Celtic'in, PSG'nin 5 katı lig şampiyonluğu, 4 katı Lig Kupası şampiyonluğu var. Bonus olarak Celtic'in 1 kez de Şampiyon Kulüpler Kupası var. İki takımın da gücü sadece yerel liglerindeki rakiplerine karşı. Şampiyonlar Liginde ise Brest, Reims, Hibernian gibi kulüpler olmadığı için fazla ilerleyemiyorlar. Futbolcu transferine 100-200M Euro harcasa, Celtic de bir çeyrek final görürdü.

• Real Madrid kurulduğunda büyük demedim Mbappe'nin dedesi doğduğunda, biz futbolu takip etmeye başladığımızda büyüktü demek istedim ama anlamamışsın onu da. Bloklayacağına düzgün okusaydın keşke üzdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 15 Temmuz 2020; 1:45:32 >
  • todo çekirdeğini aldı izliyor

yine amacına ulaştın todo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

todo çekirdeğini aldı izliyor

yine amacına ulaştın todo
    +1
    spider man ile tsubasa nin arasi bozuldu yok yere

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Todonun bu konularına prim vermemek lazım hocam.Yoksa benim de edeceğim bazı kelamlar var da konuya gereksiz yere girip todoyu emellerine ulaştırmak istemiyorum.

Todo yaman trol gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 15 Temmuz 2020; 3:40:12 >
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Ne alaka bir şeyi sevmiyosan sevmiyosundur desteklemek zorunda değilsin. Ülkede akp yönetimini istemiyorum mesela bakış açıları ve düşünceleri bana uymuyor şimdi ırkçılıkmı yapmış oldum. Aynı şekil futbol kulübü tutuyosam benim istek ve düşüncelerime ters olan kişileri istemem olay çıkartmayı ne seviyosunuz be.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Benim canım acıdı be kardeşim + olarak celtic büyük sermaye sahibi kişiler tarafından alınmadı destek görmedi psg gibi yani celtic 3 gömlek > psg diyebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Cruyff -- 15 Temmuz 2020; 4:20:25 >
  • IRKCILARA MUJDE

ARAPLAR MARSA GİTTİ.ARTİK SİZDEN USTUNLER

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.