Şimdi Ara

FORUMDA IRKÇILIK VE EZİKLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki ingiliz takımı olsun.birisinin sahibi amerikan olsun digerinin arap.

adam arap alinca diyor ki ben araplarin yonetiminin altina girmem

demek ki amerikanlarin yonetimi altina girmeyi sorun etmiyor cunku onlardan sikayeti yok?

araplari kendinden asagi gorup istemezken, amerikanlara karsi eziklik psikolojisinde olacak ki onlarin yonetimi altina girmesini umursamiyor?

bu irkcilik ve eziklik degil de nedir?

@Mbappe7 haksiz miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda Araplaşmış takımlara karşı bir sahiplenme,koruma çabası var. Uefa,Fifa gibi alçak kuruluşları kendi emellerine alet etmiş bu şirketlere futbol için karşı gelmeyeceğiz de ne yapacağız? Bunlar fifa ya para yedirip dünya kupasını almadılar mı? Şimdi saçma sapan ayda wc oynanacak. Kendi şirketlerini sponsor yapıp 5 para etmez oyuncuların piyasasını arttırdılar. Elle tutulur oyuncu 40 milyondan başlıyor bunların yüzünden. Kimsede bunlara engel olmuyor. Wenger bunu 10 sene önce söyleyince takım performansından dolayı ciddiye almayanlar bizi neden ciddiye alsın ki! MCity A.Ş. kararının üzerinden 24 saat geçmedi daha. Garibanın ne suçu var rum takımlarına neden af gelmiyor da bu Arap şirketlerine af geliyor? Yoksa uefa nın paraya ihtiyacı mı var? Birilerinin elinde bu şirketlere ait borsa senetleri mi var? Konu Amerikan,eu,arap değil. Biz zihniyete karşıyız. Bu adamlar geldi geleli bu pislikler sık sık yaşandı. Bunları saha içinde yapan takımın taraftarlarının desteklerini almaları da ayrı bi ironi. Birbirinizi ağırlamaya devam edin. biz doğruları söylemeye devam edeceğiz.
  • isin ilginc yani, irkcilik yaptiklarinin farkinda bile degiller.

• 3 İngiliz takımı diyelim ona :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda Araplaşmış takımlara karşı bir sahiplenme,koruma çabası var. Uefa,Fifa gibi alçak kuruluşları kendi emellerine alet etmiş bu şirketlere futbol için karşı gelmeyeceğiz de ne yapacağız? Bunlar fifa ya para yedirip dünya kupasını almadılar mı? Şimdi saçma sapan ayda wc oynanacak. Kendi şirketlerini sponsor yapıp 5 para etmez oyuncuların piyasasını arttırdılar. Elle tutulur oyuncu 40 milyondan başlıyor bunların yüzünden. Kimsede bunlara engel olmuyor. Wenger bunu 10 sene önce söyleyince takım performansından dolayı ciddiye almayanlar bizi neden ciddiye alsın ki! MCity A.Ş. kararının üzerinden 24 saat geçmedi daha. Garibanın ne suçu var rum takımlarına neden af gelmiyor da bu Arap şirketlerine af geliyor? Yoksa uefa nın paraya ihtiyacı mı var? Birilerinin elinde bu şirketlere ait borsa senetleri mi var? Konu Amerikan,eu,arap değil. Biz zihniyete karşıyız. Bu adamlar geldi geleli bu pislikler sık sık yaşandı. Bunları saha içinde yapan takımın taraftarlarının desteklerini almaları da ayrı bi ironi. Birbirinizi ağırlamaya devam edin. biz doğruları söylemeye devam edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Forumda Araplaşmış takımlara karşı bir sahiplenme,koruma çabası var. Uefa,Fifa gibi alçak kuruluşları kendi emellerine alet etmiş bu şirketlere futbol için karşı gelmeyeceğiz de ne yapacağız? Bunlar fifa ya para yedirip dünya kupasını almadılar mı? Şimdi saçma sapan ayda wc oynanacak. Kendi şirketlerini sponsor yapıp 5 para etmez oyuncuların piyasasını arttırdılar. Elle tutulur oyuncu 40 milyondan başlıyor bunların yüzünden. Kimsede bunlara engel olmuyor. Wenger bunu 10 sene önce söyleyince takım performansından dolayı ciddiye almayanlar bizi neden ciddiye alsın ki! MCity A.Ş. kararının üzerinden 24 saat geçmedi daha. Garibanın ne suçu var rum takımlarına neden af gelmiyor da bu Arap şirketlerine af geliyor? Yoksa uefa nın paraya ihtiyacı mı var? Birilerinin elinde bu şirketlere ait borsa senetleri mi var? Konu Amerikan,eu,arap değil. Biz zihniyete karşıyız. Bu adamlar geldi geleli bu pislikler sık sık yaşandı. Bunları saha içinde yapan takımın taraftarlarının desteklerini almaları da ayrı bi ironi. Birbirinizi ağırlamaya devam edin. biz doğruları söylemeye devam edeceğiz.
    hemşerim andy carroll ı da mı araplar yuzunden o fiyata aldınız o zaman?

• kültürel ve dini inanış anlamında kendilerine yakın hissetmiyorlardır. o yüzden amerikalısını yada başka avrupa ülkelisini kabuuleniyolardır. bu yönden düşündün mü hiç. türkiyede de sevilmiyo araplar kültürleri giyim tarzları vb vb insanlara yakın gelmiyor. insanlar kendilerine yakın hissetmedikleri kişileri kurumları desteklemeyebilirler çok normal buna ırkçılık demen çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

kültürel ve dini inanış anlamında kendilerine yakın hissetmiyorlardır. o yüzden amerikalısını yada başka avrupa ülkelisini kabuuleniyolardır. bu yönden düşündün mü hiç. türkiyede de sevilmiyo araplar kültürleri giyim tarzları vb vb insanlara yakın gelmiyor. insanlar kendilerine yakın hissetmedikleri kişileri kurumları desteklemeyebilirler çok normal buna ırkçılık demen çok saçma.
    iyi de senin dedigin zaten irkcilik oluyor, irkciligin ne oldugunu bilmiyorsun galiba?

sen herhangi kosulda birisini irkina kulturune gore ayirt edersen bu irkcilik oluyor gunaydin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

iyi de senin dedigin zaten irkcilik oluyor, irkciligin ne oldugunu bilmiyorsun galiba?

sen herhangi kosulda birisini irkina kulturune gore ayirt edersen bu irkcilik oluyor gunaydin?

Alıntıları Göster
    Arapların yaşam tarzından bahsetmiyoruz futbola karşı bakış açısından bahsediyoruz. Okuduğunu anlama problemin mi var yoksa insanları kışkırtmaktan zevk alan ergen bi velet misin anlamadım seni.

"sen herhangi kosulda birisini irkina kulturune gore ayirt edersen bu irkcilik oluyor." şu yazıyı kopyalayım da utanıp silersin felan herkes görsün. dünyada insanları toplumları birbirinden ayıran ırkları,kültürleri vardır. senin benim ayırt etmeme gerek yok yani.

bi ırkı kendimize yakın hissetmiyorsak ırkçıymışız demek. neresinden tutarsan fail. bir daha senin konularına yazmayacağım not aldım seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 14 Temmuz 2020; 3:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Arapların yaşam tarzından bahsetmiyoruz futbola karşı bakış açısından bahsediyoruz. Okuduğunu anlama problemin mi var yoksa insanları kışkırtmaktan zevk alan ergen bi velet misin anlamadım seni.

"sen herhangi kosulda birisini irkina kulturune gore ayirt edersen bu irkcilik oluyor." şu yazıyı kopyalayım da utanıp silersin felan herkes görsün. dünyada insanları toplumları birbirinden ayıran ırkları,kültürleri vardır. senin benim ayırt etmeme gerek yok yani.

bi ırkı kendimize yakın hissetmiyorsak ırkçıymışız demek. neresinden tutarsan fail. bir daha senin konularına yazmayacağım not aldım seni.

Alıntıları Göster
    sen kai nin mesajini okudun mu?

oku sacmalamaya devam edeceksen yine et tabi karismam ben

• quote:

sen kai nin mesajini okudun mu?

oku sacmalamaya devam edeceksen yine et tabi karismam ben

Alıntıları Göster
    Samet Türkyoutube
    BEYBLADE DUYGUSAL SAHNE (KAİ & DRANZA)
    https://www.youtube.com/watch?v=wqI_tksOqfI&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Samet Türkyoutube

Alıntıları Göster
    zaaaaa

bu kainin hakki cok yendi, kazanacagi maclari bilerek verdiler sacma sekilde.

bi bolumde iki beyblade e karsi savasiyordu intikam aliyordu

• quote:

zaaaaa

bu kainin hakki cok yendi, kazanacagi maclari bilerek verdiler sacma sekilde.

bi bolumde iki beyblade e karsi savasiyordu intikam aliyordu

Alıntıları Göster
    kötü kai olduğu bölümler cok iyiydi. amerikan takimina hepiniz cikin tekiniz bana yetmezsiniz falan diyordu. hepsini tek tek avladi. sonra iyilige yenildi 💞

• quote:

kötü kai olduğu bölümler cok iyiydi. amerikan takimina hepiniz cikin tekiniz bana yetmezsiniz falan diyordu. hepsini tek tek avladi. sonra iyilige yenildi 💞

Alıntıları Göster
    gerci rakipte aglak max ve rei olunca yenmesi kolay:0
    FORUMDA IRKÇILIK VE EZİKLİKsunlari diyordum@KaiHavertz bunlari hangi bolumde yendin bulamadim

• quote:

Samet Türkyoutube

Alıntıları Göster
    Kendi adıma konuşacak olursam Live ve ManU zaten köklü, şampiyonluklar ve kupalar almış tarihi olan kulüpler. City ve PSG gibi takımların uluslararası arenada ne başarısı vardı Araplar almadan önce? PSG'nin forvet ikilisi Hoarau, Mevlüt idi bundan 10 yıl önce. Nouma, Anelka, Ronaldinho bir de her yıl BJK alacak haberi çıkan Yepes olmasa belki adını bile duymazdı çoğu kişi. Araplar değil Avrupalılar veya Amerikanlar alsa yine de sevmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Kendi adıma konuşacak olursam Live ve ManU zaten köklü, şampiyonluklar ve kupalar almış tarihi olan kulüpler. City ve PSG gibi takımların uluslararası arenada ne başarısı vardı Araplar almadan önce? PSG'nin forvet ikilisi Hoarau, Mevlüt idi bundan 10 yıl önce. Nouma, Anelka, Ronaldinho bir de her yıl BJK alacak haberi çıkan Yepes olmasa belki adını bile duymazdı çoğu kişi. Araplar değil Avrupalılar veya Amerikanlar alsa yine de sevmezdim.

Alıntıları Göster
    Bunu yazanin Real taraftari olmasi cok ironik.Franconun ve ispanyol devletinin hibeleri, yardimlari olmasa, bugun Mallorca seviyedesinde bir kulub olurdu Real.

Anelka,Christian, Leonardo,Rai,Pauleta,Djorkaef,Susic vs oynuyordu.Fransa, 1 milyarlik hibe yapmis olsa, Psgde de Ronaldo oynardi.

Real ornegini verme sebebim, futbolda sermayenin onemine dikkat cekmek.Milanda Berlusconinin sermayesi sayesinde basarili oldu.Berlusconi, yatirimi birakinca, hallerini goruyoruz.Psgnin tek farki, genc bir kulub olmasi ve sermayeye bu takimlarin hepsinden sonra sahip olmasi.Katar, Psgyi 1970de almis olsa, bugun sayfalarca Psgi overdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 14 Temmuz 2020; 18:25:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Bunu yazanin Real taraftari olmasi cok ironik.Franconun ve ispanyol devletinin hibeleri, yardimlari olmasa, bugun Mallorca seviyedesinde bir kulub olurdu Real.

Anelka,Christian, Leonardo,Rai,Pauleta,Djorkaef,Susic vs oynuyordu.Fransa, 1 milyarlik hibe yapmis olsa, Psgde de Ronaldo oynardi.

Real ornegini verme sebebim, futbolda sermayenin onemine dikkat cekmek.Milanda Berlusconinin sermayesi sayesinde basarili oldu.Berlusconi, yatirimi birakinca, hallerini goruyoruz.Psgnin tek farki, genc bir kulub olmasi ve sermayeye bu takimlarin hepsinden sonra sahip olmasi.Katar, Psgyi 1970de almis olsa, bugun sayfalarca Psgi overdiniz.

Alıntıları Göster
    tsu hayatim her seferinde neden real e salliyorsun kiriliyorum

• -Öyle bir anlatıyorsun ki sanki kulüp 120 yıl önce kurulduğundan beri takip ediyorsun. Real Madrid'in onlarca yıl önce destek almış olması bir şey değiştirmiyor. Kaldı ki Real kurulduğunda futbol 10 yıldır resmi olarak oynanıyordu İspanya'da. 70 yaşından küçük her insan dünyaya gözünü açtığında Real Madrid büyük bir kulüptü. İnsanların iplemediği City ve PSG gibi bir takım değildi. 90lardaki olaya gireceksen hiç girme. Barcelona da yardım aldı Osasuna da. Real zaten o zamandan büyük bir kulüptü.

-Tüm liste bu kadar herhalde. Lewandowski de Lech Poznan'da oynadı. Kendi liglerindeki dandik takımlarda veya kimse keşfetmediği için 1-2 sene adını duymadığı Avrupa kulüplerinde oynayabilir futbolcular. Bir yerden başlamak lazım.

-Evet buna katılıyorum. Bu yatırıma kurulduklarında sahip olsalar, CL kupasının kulbuna dokunabilseler bugün överdim muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 14 Temmuz 2020; 21:16:41 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Arap seyhini översen alırsın cevabını. Büyük takımlara devamlı sallanılır alışman lazım bu duruma mesela kimse psg kaale alıyormu ? tabıki hayır. Real madrid'le ilgili bütün eleştiriler krallıkla girilip burjuvalıkla çıkılır başkada bir done yoktur ellerinde. Bütün arap sermayeleri birleşse başına kel'i getirseler yinede bir real madrid kalitesi etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Temmuz 2020; 2:30:46 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sermaye konusunda ne yazik ki, Realden iyi ornek bulamiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.