2. torbada fenerin yenebileceği takım yok. bir zaten malum ama 4. torba fena kim gelse 6 puan çıkartır
tabi tabi zaten geçen sene inter chelsie yi fener yanmedi ordaki psv yi yenen yine fener değildi
kandır kendini devam et
quote:
Orjinalden alıntı: matters
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith
2. torbada fenerin yenebileceği takım yok bir zaten malum ama 4. torba fena kim gelse 6 puan çıkartır
1.torba dahil bütün takımları kadıköy'de yeneriz.Sen gs ile karıştırdın galiba takımı?
quote:
Orjinalden alıntı: matrock_mamy
gruptan çıkmak bizim için o kdr ulaşılmaz değil. siz geçen sene zorla çıktınız o ayrı.. yok ya o uefa mıydı neydi
quote:
Orjinalden alıntı: To die
Bol bol alıntı alıyorum sık kullanılanlara ekliyorum
afiyetle yiyeceksiniz bu lafları
quote:
Orjinalden alıntı: Za-zoo
BIZI BESIKTAS'LA KARISTIRMAYIN ONLAR PORTO'YU YENEMEDI AMA BIZ YENICEZ BIZ BJK DEGILIZ BIZI IZLEMEYE DVM EDIN SUPER KURA CEKTIK CATLAYIN ISTE
quote:
Orjinalden alıntı: palermo
kim happy kim sad görücez arkadaşlar bu sene en azından bi çeyrek final oynayalım da ozaman görün bakalım seneye kimler geliyor kimler gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: sangokudbgt
quote:
2. torbada fenerin yenebileceği takım yok. bir zaten malum ama 4. torba fena kim gelse 6 puan çıkartır
tabi tabi zaten geçen sene inter chelsie yi fener yanmedi ordaki psv yi yenen yine fener değildi
kandır kendini devam et
quote:
Orjinalden alıntı: matters
quote:
2. torbada fenerin yenebileceği takım yok bir zaten malum ama 4. torba fena kim gelse 6 puan çıkartır
1.torba dahil bütün takımları kadıköy'de yeneriz.Sen gs ile karıştırdın galiba takımı?
quote:
Orjinalden alıntı: matrock_mamy
gruptan çıkmak bizim için o kdr ulaşılmaz değil. siz geçen sene zorla çıktınız o ayrı.. yok ya o uefa mıydı neydi
napıyosun
Heee anladım.
Hacı yapmayı beceremiyosan pek uğraşma 3. son olsun
Yakışırrr.
Aklı sıra zevk alacak.
Kuradan sen çıktın bence.
Gene erken ötüyorlar.
AHAHAHAHA lan bari CL sonunu bekleyeydin..... 1.den 3 puan gerideyiz.... üst üste 2 maç kazansak grup lideri oluruzz...
Mr.Blacksmith: 2. torbada fenerin yenebileceği takım yok. bir zaten malum ama 4. torba fena kim gelse 6 puan çıkartır sangokudbgt: tabi tabi zaten geçen sene inter chelsie yi fener yanmedi ordaki psv yi yenen yine fener değildi matters: 1.torba dahil bütün takımları kadıköy'de yeneriz.Sen gs ile karıştırdın galiba takımı? matrock_mamy: gruptan çıkmak bizim için o kdr ulaşılmaz değil. siz geçen sene zorla çıktınız o ayrı.. yok ya o uefa mıydı neydi To die: Bol bol alıntı alıyorum sık kullanılanlara ekliyorum
afiyetle yiyeceksiniz bu lafları[Benim en koptuğum mesaj bu ] Za-zoo: BIZI BESIKTAS'LA KARISTIRMAYIN ONLAR PORTO'YU YENEMEDI AMA BIZ YENICEZ BIZ BJK DEGILIZ BIZI IZLEMEYE DVM EDIN SUPER KURA CEKTIK CATLAYIN ISTE palermo: kim happy kim sad görücez arkadaşlar bu sene en azından bi çeyrek final oynayalım da ozaman görün bakalım seneye kimler geliyor kimler gidiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme