Şimdi Ara

Forumda Özel Msj ile daha iyi yardımlaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence forumda bir köşede herkes kendi uzmanlık alanını ve ne düzeyde bilgisi olduğunu yazarsa özel msj kullanarak herkesin daha iyi yardımlaşma içine gireceğine inanıyorum.

• bence bu fazla bir işe yaramicaktır. mesela yıllardır bu işi yapan bir insan yeni başlayan ve araştıran bir insandan daha ii ola bilir ama bu iş biraz deneyim işi eğer ii araştırmışsan ve karşına çıkmışsa bazı zorluklar ozaman senin çok ii dediğin kişiler bile bazen bir çok sorunu çözemez ve nasıl bir yol izleyeceğini bile bilemez. bence boyle birşey belki biraz ii olur ama sana bilgim yoq türünden mesajlar geleceğinden en ii si genele yazmak ve yeni, eski ,deneyimli, deneyimsiz ama bazı sorunlarla karşılaşmış ve çözmüş olan kişilerin senin sorunlarına getireceği yorumları ve çözümleri dinlemek uygulamak daha sağlıklı olucaktır. bence en ii si genel yazışmalar.
  • o zaman bilgi paylaşımı diye bişey kalmaz

hem ben o zaman herkesin özeline gs-fb-bjk msjı çekememki ???
  • Sende haklısın ama olsun bi deneyelim. En azından sitede kimler hangi konularda ne kadar bilgiye sahip bunu anlamış oluruz.
  • ßunu oğrenmek için bi topic açman yeterli olur bence ben bu sitede baya bişiler öğrendim açıkçası düşünsene sadece kafam bişiye takıldığında değil sürekli gelip sorunları ve onlara getirlen gözümleri okuyıp oğrene bildiğim kadar öğrenmeye çalışıyorum. eğer bilgi düzeyini öğrenmek istiyorsan bi topic aç daha sağlıklı olur senin için. ben az bilgi düzeyinde bi kullanıcıyım. :)
  • Aslında benimkisi sadece merak sitede kimler var diye Senin düşüncede saygım var ve sana katılmıyor değilim ama dediğim gibi sitede kimler var diye merak ettim. :)))
  • ben varım kardeş sitede yeterli olur mu acep
  • yaklaşık donanım konusunda her ürün için bir fikre sahibimdir..
    Danışmanlık ücretim bilare adresinize gönderilir..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ***explorer***</i>
    <br />

o zaman bilgi paylaşımı diye bişey kalmaz

hem ben o zaman herkesin özeline gs-fb-bjk msjı çekememki ???

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
  • Bence bu özel msj. dan vazgeçilmeli baksanıza Hallowman çoktan ücret istemeye başladı böyle ne kadar güzel Bedava!! :-))
  • tamam abi yaw kızmayın siz haklısınız. Sadece fikrimi yazmıştım :))))
  • aslında ıyı bır dusunce sayılabılır ama bence o kadar basıt olabılecegını zannetmıyorum yanı...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ExPErT</i>
    <br />Arkadaşlar bence forumda bir köşede herkes kendi uzmanlık alanını ve ne düzeyde bilgisi olduğunu yazarsa herkesin daha iyi yardımlaşma içine gireceğine inanıyorum.
    +1

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ExPErT</i>
    <br />Arkadaşlar bence forumda bir köşede herkes kendi uzmanlık alanını ve ne düzeyde bilgisi olduğunu yazarsa <i><b>özel msj kullanarak</b></i> herkesin daha iyi yardımlaşma içine gireceğine inanıyorum.
    --1

• bilgi paylaştıkça çoğalır felsefi kalmaz ve tek bir yorum almak saçma bence birden fazla yorum doğru bilgiyi bulmakta daha yararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can

bilgi paylaştıkça çoğalır felsefi kalmaz ve tek bir yorum almak saçma bence birden fazla yorum doğru bilgiyi bulmakta daha yararlı

kesinlikle adı üstünde bu forum açık paylaşım olmalı ama uzman gördüğünüz biri varsa ona pmden sorulmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.