Şimdi Ara

forumda post kasmaya çalışan ezikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi işiniz gücünüz yokmu sabahtan akşama kadar burda alakasız konulara alakasız şeyler yazıp post kasmaya çalışıyorsunuz ? yani bu bir forum sitesi insan yardım etmek için soru sormak için yardım istemek için birşeyler yazar ama post kasmaya çalışmanın mantığı nedir avatar resminin altındaki mesaj sayısı arttııkca hesabı falanmı satıyorsunuz ? yani gerçek hayatta hiçbir zaman saygı görememiş tipler burada post sayısı 4000-5000 civarı olunca insanların size saygı göstereceğini mi umuyorsunuz ? adamın işi gücü yok işsiz adam bile böyle boş işlerle uğraşmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: live need love

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1417027/eb7d7290-c5c3-4a53-b899-353454fb6e19.png

de gec

Ronaldo bu SS i le 750 maddeyi haketmiş.

Ayrıca üyenin biri vardı eyy adminler bana her ceza verdiğinizde diğer konularda mesaj kasarak daha da güçlenip tekrar geliyorum konudışına diye , şimdi aklıma geldi senin konuyu görünce

• Yapacak daha iyi bir şey var mı ki ? Şu sıralar hiçbir şeyden keyif almıyorum onun için ben de genelde burda boş boş takılıyorum.Tabi mesaj sayısı kasanlarda haklısın ha yarbay olmuşsun ha er ne fark eder ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1417027/eb7d7290-c5c3-4a53-b899-353454fb6e19.png

de gec

Ayrıca üyenin biri vardı eyy adminler bana her ceza verdiğinizde diğer konularda mesaj kasarak daha da güçlenip tekrar geliyorum konudışına diye , şimdi aklıma geldi senin konuyu görünce

1000 e tamamlasak sunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim rütbem binbaşı ama gereksiz post kasmayla opmadı bu. İlgi alanım olan yerlerde mesaj atınca zamanla böyle oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

de gec

1000 e tamamlasak sunu

Hocam burda foto paylaşan arkadaşlara en güzelini Wisdom yapıyor, iyisin iyi de geç O maddelerin hepsini okuyan bi üye vardı sahi ne oldu ona, en son beyin cerrahına görüncem beynim yandı diyodu

• 2007 üyesiyim düşün

• tamamda rütben ne işe yarıyor ? bura anlamadığımız bir çeşit buradaki üyelerin toplanıp rütbeli olanlara saygı yaptığı gizli bir örgütten falanmı oluşuyor ? adam foruma giriş yapıyor alakasız başlıklara alakasız yorumlar atıp post kasmaya çalışıyor peki bunu yaparken eline ne geçiyor birde birbirleriyle mesajlaşıyorlar bazen ''oha o kadar postu nasıl kastın '' vb. diye. adamlar ciddi ağır işsiz

edit : hemde çok ağır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigaram -- 9 Mayıs 2014; 21:05:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.