Arkadaşlar acaba forumda saksafon çalan varmı ben yeni başlamak istiyorum, sizce zormu bu müzik aleti.
hayret dalga geçilmemiş konuyla aferin foruma
baslık sakat içerik sakat sakat sakat
zurna çal daha güzel:) dalga geçende olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: ŞeytanSofrası
Arkadaşlar acaba forumda saksafon çalan varmı ben yeni başlamak istiyorum, sizce zormu bu müzik aleti.
Saksafon çalmayı seviyosun demek haa.
Ben trompete başladım birkaç ay önce, bayağı bi zor geldi. Çalışıyorum... Evde çok sesli olduğu için komşulara rahatsızlık verebilirsin. Güzel bir enstrüman ama. Özel mesaj atabilirsin. Solunumla ilgili bir problemin varsa veya fıtık vesaire bir problemin varsa başlama derim.
Arkadaşlar izmirde saksafon kursu veren yer bilen varmı, geçenlerde gittigim konserde adam harika çalıyordu.
Arkadaşlar izmirde saksafon kursu veren yer bilen varmı, geçenlerde gittigim konserde adam harika çalıyordu.
saksofon temin edebilirim çalarsın
quote:
Orijinalden alıntı: ŞeytanSofrası
Tepeciktemi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
quote:
Reckoning is new metint
quote:
kaç paradır acaba sizce.
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
hayret dalga geçilmemiş konuyla aferin foruma
eşeğin aklına karpuz kabuğu misali
çalan kişi genelde severek yaptığı birşeyi zor bulmaz.
Izmirde arıyosan çamdibine gelecen hertaraf çalgıcı grup dolu her grubunda bi saksafoncusu var orada eğitim alabilirsin aklıma başka türlü gelmiyor ( yanlıs anlayanı öperim )
Izmirde arıyosan çamdibine gelecen hertaraf çalgıcı grup dolu her grubunda bi saksafoncusu var orada eğitim alabilirsin aklıma başka türlü gelmiyor ( yanlıs anlayanı öperim )
oralarda sanat egitim merkezimi var acaba, ben opera sanatçılarından yada klasik müzik hocalarından ders almak istiyorum bu konuda bilgileriniz varsa sevinirim.
çalan bir arkadaşım var. istersen bir iki gün içinde öğrenip mesaj atarım