Şimdi Ara

Forumda YBS görmek istemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teslayi kaliteli/premium arac sanmasi oyle boyle patlatmadiForumda YBS görmek istemiyorum Ulkeye bi de model y geliyo en dandiginden. Metro savaşı yapalım, sen lastik tekerli metro ne bilir misin abim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

şu kurduğun dream storye baksana tamamen utanç verici. yalancı. iftiracı. Beni kendinle karıştırma, ruhsal problemlerinle de uğraşacak değilim. Yıllardır forumda her yazdıgımın altına gelip aglaman senin bilgi seviyeni daha da ortaya koyuyor. Sanane benim forumu aktif kullanmamdan oyüzden mi her yazdıgımın altına damlıyorsun, yetmiyor senin gibi asosyal kankalarını da çağırıp grupça sindirebileceğini sanıyorsun? tekrar ediyorum beni kendinle karıştırma toy genç. İyi bari okadar çok online oldugun icin her yazıdıgımı görüyorsun. Bilgisizliğiniz beni bitirecek. umudunuzu falan da kırmak istemiyorum ama hak ediyorsunuz. hiçbir şeyde tam bilgiyi bırak çeyrek bilginiz bile yok. Kaliforniya eyaletinin en kalabalık şehri Los Angeles şehridir. Silikon vadiside Kaliforniyanın kuzeyinde yer alır. Malesef coğrafyada bile eksiksin ki bu normal bilmek zorunda değilsin. Ama senin ve arkadaşlarının bilgisiz olmasıyla uğraşıp size her şeyi noktasına ve virgülüne kadar öğretmek benim işim falan değil kusura bakmayın. Sizin kafanızda benim için kurduğunuz bu profilin yalan oluşu da sizin kendi zihninizin sorunu. Teslanın parası zaten ayrı bir konu. ufogorenmasumbikac tasrali ile konusuyor gibi hissediyorum.. neyse yavaş yavaş aydınlanırsınız umarım her seferinde birkaç doz alın belki bi şeyler olur ne diyeyim... 1 dogru info olmaz mı... Neyse başarılar bakalım.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    1. apple iphone 15 pro max trde yasayanların ortalamasına göre hayli hayli lükstür.
    2. tesla dedigimiz arac trde yasayana göre ultra lükstür zaten aç statları bak.
    3. teslaya sahip misin? veya her önüne gelen 1 dkda sakız alır gibi alabiliyor mu? fakir arabası mı?
    4. evet tabikide teslayı standart bi yerde çalışıp para biriktiren alabildiği gibi valleydeki insanların önemli bir kısmıda alıyor.
    5. teslayı kucuk gorup 30k$ yapıp ezıklemek ancak boyle bır sonradan gorme olma potansiyelli guruhun işi olabilirdi.

bonus: total olarak utanc verici, köy peyniri sarın siz en iyisi bana Öz-le-dim.

• emektar91 kullanıcısına yanıt

1.2 milyondan satıldı y modelleri. türkiye standartlarına göre bile baya baya ortalama bir araç. Herkese köylü, muhafazakar vb. yakıştırmalar yapman sahip olduğun aşağılık kompleksini kapatmak için sadece 🙂

aynen ucuyoruz di mi? su yorum bile ideolojini anlatıyor. veya cevrenın yetıstıgın yerın.. so funny

Hocam tamam ybs öyle bir bölümmüş ki mezun olan herkesi dev şirketler kendi aralarında kapışıyor. Yav iki saattir bölüme birşey demediğimi zaten gereksiz övüldüğünü, bunun her bölüm için geçerli olduğunu anlatıyorum. Başkalarının fikirlerini nerede önemsemediğimi söyledim lmao. "Elhamdülillah ✋🏻" ifadesini de neden bu kadar ciddiye aldın çözemedim. Ayrıca özür dilenecek birsey de yapmadım ki bu erdemi göstereyim? Cidden komiksiniz

Neyse chudjack bırakıp gidelim

Forumda YBS görmek istemiyorum

Hiç gülesim yoktu patladım şuna pauagskshkshsksjs

So funny kalıbı silicon valleydeki kankilerden yeni öğrenilmiş gözümden kaçmadı değil ✍️

Abi 15 pro maxin konumuzla ne alakasi var. Dedigin telefonu ben hattima +10 dolar basip alabiliyorum ama napayim iphone u, s23+ ile mutluyum ben

Dur senin icin simdi alt kat otoparkı sayicam, 15 dakika sonra yazarim bakalim ksc tane varmis 10 metre solumdaki otoparkta

Model y dedigin araba 1800 su an, opsiyonlu golf parasi, formentor filan alacaksan uzerine para koyuyorsun oyle bi araba. Gram elit değil, toggdan iyidir tabi, ama ben hiçbir sekilde elektrikli aldirmam cevreme, eqe eqs (harika otesi bir araba inceleyebiliyrpsan incele, s class hissini gercekten veriyormus içinde) i5 i7 (yeni 5e benzinli bindim bi, trye getirilen motoru les ama olsun) haric tutarim belki.

O adamlar teslayi eve sehir ici arabasi veya yedek diye tutuyor, nerden mi biliyorum, dhde sallamiyorum harbiden bu adamlarla oturup kalkiyorum da ondan.

Teslam yok cunku ehliyetim yok bu arada, al(a)madim, manuel almak zor ve trde olmuyorum uzun dönemler

Edit: dolar lira karmasasi, hayata 3.para birimini sokmak zor oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 30 Temmuz 2024; 16:13:58 >

• İşin şakası bir yana forumdaki bazı trollerin girdilerini chatgpt'ye girip onlarınki gibi girdiler yazıp milleti delirtmek istiyorum bazen.
    Neyse MIS mevzusu biraz karışık. Forumda aslında bu bölümden mezun olmuş bazı kişiler vardı. Onlar doğru düzgün bir konu açsa esasında bu bölümün işlevinin is analitiği, veri analizi vs. gibi işletme iktisat bölümüne girip electivelerle yapabileceğiniz bir path olduğu anlaşılacak. Birkaç iş ilanında da bu bölüm mezunu eleman arıyorlardı. Fena bölüm değil ama forumda o kadar konuşuldu ki itici hale geldi.
    Not: MIS ile IE karşılaştırması saçma. Nedenlerini bir ara yazarım, şimdi dersteyim

15pro max dedim daha iyi anlayın diye belli ki konudan uzaksın zaten ehliyetin de yok umarım alabilirsin. el göz koordinasyonu motor becerileri gerektiren bir iş araba sürmek dikkatli ol yani. Kimse yurt dışında bunlar lüks falan demiyor ancak trde aile geçindiren insanlara göre tabiki lüks yavrucum. e tabi bunu da anlamanı bekleyemem temel bütçe hesabına bile hakim değilsin hak getire. trde olmadıgını vurgulayıp biz de bunları biliyoruza getirmişsinde çok sonradan görme duruyor yazdıgın, arkadaşların uyarır herhalde eger senın gibi toy olmayan varsa aranızda. Ayrıca iphone yerine samsung kullanmanda alacak durumun olmasına ragmen vizyonunu göstermiş. tog vurgusunu en azından begendim ordan 1 puan kazandın ama geri kalan şeyler salt bende sendenim ağabe mesajı olmuş. Olsun yine de iyi denedin. Forumda YBS görmek istemiyorum 

• Econbender kullanıcısına yanıt

Yan hesapla kendime girip sonra beni savunanlara yan hesaptan girmek miForumda YBS görmek istemiyorum İnanilmaz stres atarim boyle

Forumda YBS görmek istemiyorum 

Bana cevreme ve benim aileme luks degil abicim bunlar, bizim bolumden mezun olanlar da rahat rahat altlarına cekiyorlar bunları neredeyse mezun olur olmaz. Ehliyete zaten ihtiyacım yok, trde taksiye verecek param var uste de her yerden her yere metroyla gidebiliyorum zaten, bi ara alirim aciliyeti yok.

Ben file exploreri olmayan cihaz kullanamam, 16ya kadar mecburen apple ekosisteminde kaldim (ben windows kullanmayi ta 2018de ogrendim, oyle bir cevrede yetiştim) daha da kullanmam, ihtiyacımı karsilamiyor. Ve Apple watch asiri cirkin, sirf samsungun saati yuvarlak yapmasi bile tercih sebebi. Apple a tapmaya ihtiyacim yok, senden de degilim abim

müthiş bir sonradan görmelik ya " taksi" aferin ya ne konforlu ne safe bir yolculuktur o simdi... taksiye biniyosun demek. elitin tam zıttısın su yazıya bak. senden de degilim demissin bunu yorumlamana da gerek yoktu aşikar zaten uzaktan bakan biri aradaki farkı çok rahat görür bendeki ferrari vibe ile sendeki kırmızı tofaş hissiyatı asla silinmez sen o tofaşı modifiye etmeye çalışsanda cümlelerinden imalarından silinmez. biz burda yorum yaparken trye göre yapıyoruz senin tarla zengini ailene göre falan değil kuzum. Kişisel değil Toplumsal yorumlar bunlar genel olarak sosyolojik, bilmeni beklemiyorum ki can dostuna Kaliforniya Los Angeles'ı öğretmek zorunda kaldım. Onun adına da üzülmüşsündür ki ondan daha çok bildiğini de düşünmüyorum. sen taksilemeye devam et ama dikkatli ol bence. :) övünülecek bir şey değil pek bence. apple gorusunu rafine olarak degerlendirmek istesemde sonda yazdıgın senden degilim falan tamamen abi cevremin zihniyetini biliyorsun bende onlardan kopamadım affet diyen vakur olmak isteyen bir tavır, saygı da duyarım. Ama bilmek gerekli bu yüzyılda dostum. Sana bilgi diliyorum.

Ek olarak; tr genelindeki urun ve hızmetlere erısımı konusurken olayı kendı cevre eksenıne cekıp hehe aslında cok kolay demekde ayrı bi taşra kapitalist kafası haberin olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 30 Temmuz 2024; 16:37:11 >

Dayı daha ana dilini konuşamıyosun a ne ferrari vibe’ı 😂😂😂

üniversiteyi kazandığın sene bölümün 300k ile kapatmış bak abartı yok 300k ile girmişsin.

senle dalga geçmek için bile olsa diyaloğa giren adamlara dön bir bak. Şükürsüz herif hala laf yetiştiriyorsun Forumda YBS görmek istemiyorum 

aynen ben 300 değil 1 milyonuncu oldum eğer mutlu olacaksan? olmayan şeyleri olmuş gibi göstermekte üstünüze yok iftiracılar. sizin zihniyetiniz bu zaten. ideolojiniz bu. ek olarak senin bildigin dilleri gayet iyi biliyoruz. şükürler helal olsunlar elhamlar kullanılan tasra turkish birde yanına b1 ingilizce ki birkaç sefer yakaladım ordan biliyorum toy cocuklara ingilizcem var diyormuşsun birde kaldı ki trde b1 bilince firmalar çevirmen sanıyor sanırım... yine de yeterli bir ingilizcen yok. Native biriyle konussan zaten ağır sırıtır ama tabiki önemli olan iletişim kurmak birde bana bakalım birçok dilde akıcı hakimiyet üstüne yüksek türkçe. çoğu zaman sen ve arkadaşlarının bilmediği kelimeleri kullanmak artı diğer alanlarda yüksek bilgi birikimi. yahu senin arkadaşın Kaliforniya eyaletini kaliforniyanın eyalet oldugunu los angeles sehrının de ıcınde bulundugunu falan hiçbirini bile bilmiyor tamam bilmek zorunda değil ama gelip bana bunlar ayrı yerlerde biri bir uç diğeri bir uçta tarzında konusup yanlışını doğruymuş gibi okutmaya çalışabiliyor. dedigim gibi cevren kadar olursun. işte max bu cevre. Zaten bi el sıkışsak kahvemı ıcsen iç çekmekten bagımlı falan olursun herhalde ama kusura bakma dostum cocuk egitimi uzerıne konsantre olmadım. Tüm tespitlerin de yanlış zaten umarım bunun sebebi doğumundan itibaren belli alanlarda yüksek belli alanlarda süper zayıf seviyede bir zekaya sahip olmandandır. öbür türlü diyecek söz kalmıyor zaten, yazdıklarımı kişisel algılama diyeceğimde stat cıkartırken bile tr uzerınden degil cevrene gore bakıs acısına sahip birisin bu yuzden bu da zor olacak sana. neyse herkes onundekini yer genc. :)

ek yahu o bilmeyen bilgisiz senmişsin birde bana cevap mı yazıyosun Forumda YBS görmek istemiyorum  birde sınav puanıyla vurmaya çalışma işinide senden baska kim yapabilirdi zaten Forumda YBS görmek istemiyorum kalite uçuyo uçuyo sen bir efsanesin beyaz stres kagıdı. bomboş bilgilerin gibi...

Arkadaşları, kırmadan öğretin eğer siz biliyorsanız. kusura bakma bilgisizmişim öğrendim sayende, sana iftiralar attım okadar falanda yok... karakteri bu hayatı böyle bu tiplerin.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 30 Temmuz 2024; 16:53:4 >

• Josetti sıkıntılı bir abimiz ama onu ciddiye alıp cevap verenler... Allah yardımcıları olsun işleri zor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.