Şimdi Ara

Forumda YBS görmek istemiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neyse kisa cevaplar vericem

Oncelikle sozumu tuttum ve otoparkta Tesla hunt yaptım. 3 beyaz, 1 siyah, 1 kirmizi, 1 laci olmak uzere 6 tane tesla model y bilkent center otoparkinda oturuyo su an, ve biseyi atlamadiysam g20 3 serisinden sonra en cok tekrar eden araba.

Tarla zengini degilim fiziken olamam zaten, en fazla 3 kusak ustum tr sinirlarinda dogmus zaten. Hepsi okumuş kazanmis o kadar.

Ankaranin toplu ulaşımı felaket olmasa taksi de kullanmam ama a noktasindan b ye gitmek icin yolu 3e katlayip cden (kizilay) gecmek arada sinirimi hoplatiyor. Taksi gayet normal bi arac, isimi de goruyor mu toplu ulaşım bittiginde goruyor, gayet yeterli. Arabaya bakma ihtiyacim da olmuyor, bence worth

Ben la i asiri bilmem, gittigim vakit gsye shaqiri geliyor mu diye haber takip eden 10 yasinda bir cocuktum çünkü. Ama en azından bulunmusumdur orada sizin aksinizeForumda YBS görmek istemiyorum 

Abi cevrem appleci zaten ne anlatmaya calisiyorsun gram anlamadim, ben 2008de pederle testpoint 55 atiyordum og iphonea

Sen diyosun ki sadece ybsci iyi, ben diyorum ki yoooo senin hayal dunyandan daha iyilerini yasayan binler milyonlar dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boniek kullanıcısına yanıt

Yaw 3 saat sonra hangi tarafi tutacagimi bilemedigim bir futbol eventi var biraj da stres atalimForumda YBS görmek istemiyorum 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Tkr hoca neden forumdaki istisnasız herkese cevap veriyorsun ? Senin gibi bir adam seçici olmalı bu konuda. Hele forumun gelmiş geçmiş en büyük trollerinden birine bu kadar vakit harcaman ne kadar doğru ?

herkes bildiğini yaşar dostum. halen ne ispat etmeye çalışıyorsun. şuan düştüğün durum çok üzücü umarım farkına varırsın. her seferinde aynısı oluyor. Ama gerçeklerden kaçamazsın kusura bakma. Hayat böyle çünkü.

bedava dondurma geliyor eğer erken bitirirsen

Süper kupaya çok var ne maçı Forumda YBS görmek istemiyorum 

Baya bosum su aralar ya (bugun saat 6ya kadar mesela), trole trol olmaktan faydali bir aktivite bulamadim. Alternatifim reels kaydirmak su an, bence josjosla kapismak daha zevkli

• Josetti eve geçince senin bir gününü anlatan bi hikaye yazacam ve senin hayatından esintiler içerecek… seni doğuran insanın yaptığı tarhana çorbasını yer sofrasında kaşıklarken 3 senedir yüzüne bile bakmayan babanın ekseninde olacak. Gerçeğe çok yakın olacağına eminim. Benim ytü hikayesi minvalinde olacak beklemede kal

• Sari lacivert renklere sahip loser bir kurulus sanli İSVİCREmizin koylerinden lugano isimli yerin yoldan cevrilmis 18 elemanina karsi ecel terleri dokecekForumda YBS görmek istemiyorum 

Ali koc en nesyri transferinin ilk taksidini 2.5 üst kg vara basmış. Hadi yine iyisin tesla alabilirsin bu kuponla Forumda YBS görmek istemiyorum 

İlk maca sacmasalak skor olur dedim tuttu bu macta muhtemelen 35.dakikada sikintidan 3 5 8 takimi toplarim veya josjosla bi tur dahaForumda YBS görmek istemiyorum 

Lugano harbi köy ya bu macin normal sartlarda 5 0 filan bitmesi lazim da ali baskan ferdi (2) fred (kk) şeklinde 2-1 e bağlar gibi. Cocugu kanatta oynatacaklarmis zaten

• bounlukizara seviye olarak roadın bile ardından gelmektesin ki road soyledigine gore birkac yer gezip görmüş ingilizcesi senden birkaç puan daha yüksek, kısıtlı imkanlarına rağmen bir seyler yapabilmiş birine benziyor ki sen ise maalesef los angeles ve kaliforniya yazdıgımı gorup konumlarının alakasız oldugunu dusunen bir canlısın. Bu temel hatayı yapmakta sorun olmasa da karşındaki kişiyi bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi yargılamaya çalışman seviyeni daha da ortaya koyuyor. Seviye olarak bilgi olarak roadın birkaç seviye altında olabilirsin ama kesinlikle psikolojik ve sosyolojik açıdan yer sofrası vibe'ını ciddi şekilde verdin bana roada puanım 10 üzerinden 5 civarında 6 olmaz ama 5 civarında gider gelir. sana ise verebileceğim en yüksek puan 2 civarları maks 3 olur herhalde. üzgünüm. Ki birçoklarının gördüğü ve bildiği üzere tahminlerimde tutar ve senin aksine söylediğim şeyleri de bilirim ve iftira atmam. Bende sizlerle şöyle bir sohbet ortamı olsun bir şeyler kapmaya çalışın isterim 10 üzerinden 1 olanda kapsın 5 olanda kapsın 7 olanda kapsın hiç önemli değil ama saygı yok tamamen bir ucuz yarış muhabbeti var geç ergenlikten olsa gerek pek bir manasız. Ama hakediyorsunuz. Gerçekleri duymayı hak ediyorsunuz. Yoksa gelişemezsiniz. Ayrıca belli ki duygusal da bir gencsin, eve gidip yalan hikaye yazıp arkadaşlarını da yorumlara bekleyip buradaki utancını kapatmaya calısacaksın ama soyle dusun tr baskentı nedir sorusuna izmir falan demek gibi şeyler yaptın sen ve bunu da soyle yazdın izmir trnin baskenti daha bunu bile bilmiyorsun diyerek. ofansif olarak yani bilgisizce. ama sunu diyeyim kimse senin bu temel bilgiyi bilmemene falan takmayacak cekınme, onemli olan bilmediginde bilmiyorum falan diyebilmek karşındakine iftira atıp yalanlar söyleyip üstüne cıkmaya calısmamak. varsaymamak ilerde duyarsın belki o noktalara gelebilirsen. çok basit bir kuraldır Do not assume. neyse birkaç yıgın kitap lazım size de simdi aralarda 1 dkda bunları yazıp cıkmak gerekiyor yetinin artık. kapabildiğinizi kapın gerisi denize. @bounlukizaraniyor @The Killing Road

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 30 Temmuz 2024; 17:9:3 >

• Okumadım ama aksam bi hikaye geliyo abi fena kafada kurdum nokta atışı tespitler yapacağım gibi hissediyorum

Şu sekans olacak:
    https://forum.donanimhaber.com/y-ldiz-teknik-univ-ust-gecitte-basima-gelen-elim-olay--154172123

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Fazla kafada kurma, hayallerle yaşama yoksa gerçekler sert bir rüzgar gibi geler geçer sen üzülürsün. geç ergenlik dönemini bir an önce tamamlaman dileğiyle. burda da hikayenin reklamını falan yapmaya calısma attention seeker oldugunu gayet iyi biliyoruz, yorma kafanı fazla.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Ben m1 davutpasadan 20 30 defa indim hala cozemedim o ustgecidi, muazzam bir mimari yaw

• emektar91 kullanıcısına yanıt

"gerçekler sert bir rüzgar gibi geler gecer sen üzülürsün"

Her zaman söylediğim gibi

Forumda YBS görmek istemiyorum

• adletmeyip addetseydin keşke kök falan öğreteceğiz erken yaşlarda ilkokul 4de falan bile türkçe dersi var aslında. hata kökte olmasa sıkıntı yok fakat kelime kökünü de bil arkadaş ,+18 ve uni falan okumus oldugunu addediyorum... addet. adlet değil çok tırmalıyor inan bana. bilmiyorsan öğren. ne yapacaksınız, öğreneceksiniz.

don't avoid it , just learn it.

(Hikayende geçen kelime kökünü yanlış biliyorsun, yabancı uyruklu da değilsin, düzelt orayı bakalım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 30 Temmuz 2024; 17:24:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.