Şimdi Ara

FORUMDAKİ DEMOKRASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demokratik ortamda özellikle her türlü fikire açıklık ve aksi bir durumda
    kişiyi uyarmak yatar.. her ne durumda olursa olsun.. Kendini yönetimde görebilen ve
    gelişen bir komünitenin içindeki bu statüde kendini beleşten kral ilan etmeyecek
    adam gibi bu işe kapasitesi olduğunu gösterecek adam önce çıkar söyler böyle böyle..
    ali kıran baş kesen olunduktan sonra, ve kompleksler ve dalkavukluk kaliteden öne geçtiyse bence buranın GESTAPO yönetiminden farkı yok..

Belki sivrildim diye alıp beni sabuna çevirebilirler.. malum beklenir buradan..

forumdsa demokrasi varmı adlı anket sadece YÖNETİMİN İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN SİLİNDİ İSKİ NİN KİDE ÖYLE VE BUNA BENZER DAHA BİR ÇOK TOPİC ONDAN SONRADA YOK CEZA YOK BİLMEM NE NE VERİRSENİZ VERİN GERÇEKLERİNİZ BUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 19 Kasım 2004, 23:28:36 >

• wincih beni de atmışlar siteden siwrildim diye!!!! doğru söleyeni kowuyorlar sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memosss

wincih beni de atmışlar siteden siwrildim diye!!!! doğru söleyeni kowuyorlar sanırım...
    son msj senin miydi
  • quote:

wincih beni de atmışlar siteden siwrildim diye!!!! doğru söleyeni kowuyorlar sanırım...
    bahsetmiş olduğunuz "demokrasi" den zamanında spor bölümündeki bir mod kişiyle konuşurken ben de bahsetmiştim, o da bana aynen "kim buranın demokratik bir yer oldugunu söylüyor ki? şahısların burası halkın değil!" demişti. tabiki başka şeyler de söylemişti ama benim aklımda kalanlar işte..
    iyiki bütün modlar aynı düşünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

bahsetmiş olduğunuz "demokrasi" den zamanında spor bölümündeki bir mod kişiyle konuşurken ben de bahsetmiştim, o da bana aynen "kim buranın demokratik bir yer oldugunu söylüyor ki? şahısların burası halkın değil!" demişti. tabiki başka şeyler de söylemişti ama benim aklımda kalanlar işte..
    iyiki bütün modlar aynı düşünmüyor.

Alıntıları Göster
    e abi bu mantıkla sponsoırlarda gider kullanıcılarda zaten kullanıcıyı çok göstermek için çıktıktan sonra bile online oluyoruz neymiş efendim log out sorununa karşı imiş çocukmu kandırıyorsunuz siz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: wincih

e abi bu mantıkla sponsoırlarda gider kullanıcılarda zaten kullanıcıyı çok göstermek için çıktıktan sonra bile online oluyoruz neymiş efendim log out sorununa karşı imiş çocukmu kandırıyorsunuz siz ya

Alıntıları Göster
    wincih sana birşey dicem ama kızma, yahu sen spor bölümünde niye antin kuntin yazılar yazıyorsun bak burda gördügünü söylürsun ne kadar güzel gerçi tamamına katılmasam da burada topikleri kitlenen arkadaşlar kendilerini kötü hissedebilir hatta sırf bu yüzden açmak istedikleri topikleri açmayan kullanıcılar bile wardır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: memosss

ilk nickin ne???
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

wincih sana birşey dicem ama kızma, yahu sen spor bölümünde niye antin kuntin yazılar yazıyorsun bak burda gördügünü söylürsun ne kadar güzel gerçi tamamına katılmasam da burada topikleri kitlenen arkadaşlar kendilerini kötü hissedebilir hatta sırf bu yüzden açmak istedikleri topikleri açmayan kullanıcılar bile wardır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

spor bölümünde her takım taraftarıyla papaz oldum bazen de dellendirdikleri için uyuzluğuna yaptım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

spor bölümünde her takım taraftarıyla papaz oldum bazen de dellendirdikleri için uyuzluğuna yaptım

Alıntıları Göster
    eh anlamıştım zaten uyus

• quote:

quote:

hakkaten james in dediği gibin ilk nickin ne
  • quote:

quote:

hakkaten james in dediği gibin ilk nickin ne

Alıntıları Göster
    memosoz
    belli bir süre sonra açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 20 Kasım 2004, 0:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

memosoz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

memosoz

bare neden atıldığınıda yazaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunasilah

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evt niye banlandı bende merak ettim doğruları söylediği içinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

memosoz

Alıntıları Göster
    WALLA AYNEN KATILIYORUM WİNCİH'E FORUM BOZULDU AMACINDSAN UZAK HAL ALDI BURAYI YÖNETİP BİRBİRİNDEN FAYDALANMAYA ÇALIŞAN PC KULLANICLARI DEĞİLDE BOŞ KULLANICILAR ÇOĞALDI.

MEWLUTH İLE CİTİZEN DIŞINDAKİ MODLAR KULLANICILARA LAF SOKMAKDAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYOR.

ÖZELLİKLE CAN !!! hEM MİLLETE CEVAP YAZ LAFI SOK SONRADA MİLLET SANA SAYGI DUYSUN.SEN KİMSİN YAW.AYIP YAPDIĞINIZ ADAM OLUN BİRAZ HOCAYI ÖRNEK AL BİRAZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U t k U -- 20 Kasım 2004, 0:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunasilah

evt niye banlandı bende merak ettim doğruları söylediği içinmi ?

Alıntıları Göster
    o zaman intelci mod niye amd cileri banlamıyor ? ya da tam tersi.. buna benzedi olay.. Neyse.. Memo ne yaptı da banlandı ki bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U t k U

WALLA AYNEN KATILIYORUM WİNCİH'E FORUM BOZULDU AMACINDSAN UZAK HAL ALDI BURAYI YÖNETİP BİRBİRİNDEN FAYDALANMAYA ÇALIŞAN PC KULLANICLARI DEĞİLDE BOŞ KULLANICILAR ÇOĞALDI.

MEWLUTH İLE CİTİZEN DIŞINDAKİ MODLAR KULLANICILARA LAF SOKMAKDAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYOR.

ÖZELLİKLE CAN !!! hEM MİLLETE CEVAP YAZ LAFI SOK SONRADA MİLLET SANA SAYGI DUYSUN.SEN KİMSİN YAW.AYIP YAPDIĞINIZ ADAM OLUN BİRAZ HOCAYI ÖRNEK AL BİRAZ.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: U t k U

sağolasın kardeş can olayına kesinlikel katılıyorum birde şuna fitil oluyorum adam kalkıp kafasına göre dayılanıyo diyo yönetimde buna müsaade ediyo acaba kimin torpillisi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: U t k U

sağolasın kardeş can olayına kesinlikel katılıyorum birde şuna fitil oluyorum adam kalkıp kafasına göre dayılanıyo diyo yönetimde buna müsaade ediyo acaba kimin torpillisi

Alıntıları Göster
    beyler atıLma sebebini henüz atan kişi söLemedi...

kurallarda başkasıyla dalga geçmek rencide etmekLe ilgili bişe war!

gaLiba bi arkadaşımızı rencide ettim. herkesin gözü önünde küçük düşürdüm.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ohaa imzamın boku cıkmış

• quote:

ohaa imzamın boku cıkmış

Alıntıları Göster
    winich utku beni ne kadar tanıyosunuz?Konudışında kilitlediğim 2 topicten dolayı can şöle can böle onun dışında beni ne kadar tanıyorsunuzki bu yorumlarda bulunuyorsunuz?

Herşeyi geçtim sizin hakkınızda yazı yazmıyorum hala benim hakkımda konuşacaksınız topici kitleyeceğim haberiniz ola.Beni çekiştirmek istiyosanız gidin msnde icq da ne isterseniz konuşun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.