Şimdi Ara

FORUMDAKİ DOLANDIRICILARIN LİSTESİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

"Bardaktaki_Adam"

Beni değil ama forumdaki bir arkadaşı dolandırmış, bana da teşebbüsde bulundu

Bu tecavüz izleri yok gibi bisey 😄😄😄

Saglam guldum valla 😄😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.Bu para için bile hırsızlık yapan varsa yazıklar olsun.
  • insanlardan biseylerden kısıp oyun üyelik alıyor .3 kuruşluk adi tipler gelip dolandırıyor.yazıklar olsun. Deşifre edelim hepsini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cidden bakın, hemen hemen herkes ya giden altı üstü bir oyun, ederi 50 tl vs. gibi çok fazla peşine düşüp, destekte bulamayınca pes ediyoruz. Eğer cidden bu forumda bu tipleri barındırmak istemiyorsak, bu tür konuları canlı tutmak ve alım satım konularında rehber olarak benimsemek gerekiyor. Yoksa bir hafta sonra bir başkasını dolandıracak bu herif. Şahıs hakkında daha önceden şikayetler olmuş ama malesef ben görmedim ve bende dolandırıldım. Dediğim gibi bir hafta sonra hangimizin başına hangi nickli gelip çorap örecek bu şahıs belli mi?
  • ipsiz_uçurtma kullanıcısına yanıt
    aynen arkadaşım kaç aydır para biriktiriyor orneğin ben yada bi baskasıda alabiliriz ilerde hakkatten ayıptır günahtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

Orijinalden alıntı: TalhaTsc

Arkadaşlar çoğumuz forumda alışveriş yapıyoruz psnden kardeşlikle oyun alıyoruz artık bu hırsızlık dolandırıcılık olayları artmaya başladı siz kanıtlarıyla dolandırıcıların ismini verin bizde anasayfaya yazalım insanlar alışveriş yapmadan önce baksınlar ona göre davransınlar kimsenin başı yanmasın

-ZOOM TİMES
    -HASAN5817
    -GAME TİMES
    -BATUHA12

Hocam açmış olduğunuz başlıktaki listeye Bardaktaki_adam nickli şahsı rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_92996335/f_//tm.htm#93037517

Anlaşılan bu tür konular olmadan bu forumdaki ahlaksızları yıldıramayacağız.

Teşekkkürler Ekledim Hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

Arkadaşlar çoğumuz forumda alışveriş yapıyoruz psnden kardeşlikle oyun alıyoruz artık bu hırsızlık dolandırıcılık olayları artmaya başladı siz kanıtlarıyla dolandırıcıların ismini verin bizde anasayfaya yazalım insanlar alışveriş yapmadan önce baksınlar ona göre davransınlar kimsenin başı yanmasın

-ZOOM TİMES
    -HASAN5817
    -GAME TİMES
    -BATUHA12

Hocam açmış olduğunuz başlıktaki listeye Bardaktaki_adam nickli şahsı rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_92996335/f_//tm.htm#93037517

Anlaşılan bu tür konular olmadan bu forumdaki ahlaksızları yıldıramayacağız.

Teşekkkürler Ekledim Hocam

İlginiz için teşekkürler. Umarım admin arkadaşlar konuya herhangi bir müdahalede bulunmazlar. Gerekirse listeye eklenen şahıslar hakkındaki olumsuz görüş, şikayet vb. durumları bir şekilde yazarak kimseye haksız yere suç isnat etmediğimiz hususunda da hassasiyetimizi gösterebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.